- 9 Ekim 2020
- 5.926
- 7.968
- 148
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.281
oh iyi yarın geliyor buz gibi bebişler:)) annesi onları ısıtacak aman Allah’ım en tatlı an transfer anı.yarın büyük gün final maçı ve kupa sende:) kaç embriyo transfer edilecek?Evet 9 tane yumurtayla 7.tane 5.gün elde ettiğimiz için güveniyorum da doktoruma. Ama embriyo yapıştırıcı fazla bence de haklısınız. Transferim için yarın 13.30’da çağırdılar
Ahsennn cnm hatrladn mı beni 2020 aralık-ocak topiğinden.nasılsınn ne durumdasınMaşallah canım sağlıcakla gelsin
Haha çok tatlısınızoh iyi yarın geliyor buz gibi bebişler:)) annesi onları ısıtacak aman Allah’ım en tatlı an transfer anı.yarın büyük gün final maçı ve kupa sende:) kaç embriyo transfer edilecek?
Bşeyler yapacağız artık canımGerçi o kadar muayene operasyondan sonra utanç kalmaması gerekiyo ama istemsizce işte utanıyo insan. Ya bende evlendikten sonra çok tutamıyorumönceden iyi tutardım ahh ahhg
Ben yaptırdım ne varsa bütün tuşlara bastım yaniBeni yarınki transfer için hastaneden aradılar da. embriyo glue da yaptıracak mısınız dediler ekstra 3500₺ miş. Nedir bu işe yarayan bir şey mi zaten çok masraf olduçözmesi bile 7500₺ olmuş
Tabi hatırlıyorum canım iyi olmaya çalışıyorum yarın transferim varAhsennn cnm hatrladn mı beni 2020 aralık-ocak topiğinden.nasılsınn ne durumdasın
Vuv gayet kaliteli maşallahhhhhHaha çok tatlısınız2 tane transfer edilecek 5ab
Gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla artsın değerlerinEki Görüntüle 3195915
Kizlarr 5.gün testiiiÇok şükürr sağlıkla ve güzellikle ilerlesin sonu hayirli olsun insallahhhhhh
Kaçını gün embriyosuyduMerhaba kızlar 10.gün 13.40 cıktı sonucum, doktor 2 gün sonra tekrar test dedi, sizce?
Aaa yarın mı çok sevindimmmmmmmTabi hatırlıyorum canım iyi olmaya çalışıyorum yarın transferim varsen nasılsın canım
Kuzum bolgeler baska , idrar bambaska bir olay , öyle dusunme lutfen simdiden , tutunucakk ve seninle olucakMuhtemelen bende öyle olucam gibi ama ya tutmaz kayar gider korkusu var işte
Embriyo yapıştırıcı transfer anında yapılıyor canım embriyoyu o jelle veriyorlar öncesinde olan bir şey değilBen 3 transfer oldum 1-3 tutmuştu sadece 2.tutmadı ondada embryo yapıştırıcısı denen o iğne yapılmıştı.transfere 1,5 saat kala ve bende çok fazla rahimde kasılma yapmıştı.fiyasko .işe yararlılığı keain olmayan deneysel yöntemler olduğunuda doktorlar söylemişti
Bu son olur inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa vermesinAaa yarın mı çok sevindimmmmmmmben de iyiyim toparlandım şükür 30 ocak uzun protokolle başlıcaz herşey yolunda giderse taze transfer olacak bu sefer şimdilik nadastayım:)sizlerin güzel haberlerini okuyup moral depolamaya geldim
Artış önemliMerhaba kızlar 10.gün 13.40 cıktı sonucum, doktor 2 gün sonra tekrar test dedi, sizce?
İyi yaptınBen yaptırdım ne varsa bütün tuşlara bastım yani
teşekkür ederimVuv gayet kaliteli maşallahhhhh2tane minnak :)hadi gözün aydın diyelim şimdiden yarın al da gel minnakları da gün sayma maratonu başlasın
benm ki iğne versiyonuydu.dr bey öyle demişti.farklı formatları vardır okadr bilmiyorum açıkçasıEmbriyo yapıştırıcı transfer anında yapılıyor canım embriyoyu o jelle veriyorlar öncesinde olan bir şey değil
canım 3. embriyosu mu acaba? benim 5. gün embriyosu 9. gün beta hcg 6 ile öğrenmiştim, maalesef düşük oldu. düşük değerle başlayanlar pek sağlıklı ilerlemiyor. ama belli de olmaz belki geç tutunmuştur. inşallah yükselirMerhaba kızlar 10.gün 13.40 cıktı sonucum, doktor 2 gün sonra tekrar test dedi, sizce?
Ben de az önce yaptım maalesef negatif. Sanırım daha erken17!0cak benimde trasfer günüm dün yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?