Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet 9 tane yumurtayla 7.tane 5.gün elde ettiğimiz için güveniyorum da doktoruma. Ama embriyo yapıştırıcı fazla bence de haklısınız. Transferim için yarın 13.30’da çağırdılar
oh iyi yarın geliyor buz gibi bebişler:)) annesi onları ısıtacak aman Allah’ım en tatlı an transfer anı.yarın büyük gün final maçı ve kupa sende:) kaç embriyo transfer edilecek?

Kızlar beni cuma günü muayene ye çağırıyorlar bende değerlerim nasıl yüksek geldi dedim .
Hemşire de evt değerler yüksek çıkmış dedi . İkiz olabilir mi dedim
Yani tek olmuştur umarım bölünme durumu var tabi ama bilemeyiz bunu ultrasonda bakicaz artık dedi . Umarım niye dediki bu şimdi kötü bişey mi
BuDunyaninMukafatiOlmali

Gerçi o kadar muayene operasyondan sonra utanç kalmaması gerekiyo ama istemsizce işte utanıyo insan. Ya bende evlendikten sonra çok tutamıyorum önceden iyi tutardım ahh ahhg
Bşeyler yapacağız artık canım benimde yarın transfer de saat için aramadılar daha

Tabi hatırlıyorum canım iyi olmaya çalışıyorum yarın transferim var sen nasılsın canım
Aaa yarın mı çok sevindimmmmmmm ben de iyiyim toparlandım şükür 30 ocak uzun protokolle başlıcaz herşey yolunda giderse taze transfer olacak bu sefer şimdilik nadastayım:)sizlerin güzel haberlerini okuyup moral depolamaya geldim

Muhtemelen bende öyle olucam gibi ama ya tutmaz kayar gider korkusu var işte
Kuzum bolgeler baska , idrar bambaska bir olay , öyle dusunme lutfen simdiden , tutunucakk ve seninle olucak psikolojik olarak idrarin tutunmayi etkiledigini dusunuyorsan tutmaya calis , sonrasinda kafana takilmasin, zaten altta yatak ortusu oluyor en fazla asiri tutmaktan kacirirsin ondanda hisey olmaz rahat ol

Embriyo yapıştırıcı transfer anında yapılıyor canım embriyoyu o jelle veriyorlar öncesinde olan bir şey değil

Bu son olur inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa vermesin

Merhaba kızlar 10.gün 13.40 cıktı sonucum, doktor 2 gün sonra tekrar test dedi, sizce?
canım 3. embriyosu mu acaba? benim 5. gün embriyosu 9. gün beta hcg 6 ile öğrenmiştim, maalesef düşük oldu. düşük değerle başlayanlar pek sağlıklı ilerlemiyor. ama belli de olmaz belki geç tutunmuştur. inşallah yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…