- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.401
Kızlar yapmamam gereken bir şeyi daha yaptım kan verdim sonuç geldi tahlil günüm normalde cuma dua edin bana nolur düşmesinHadi paylaşırsın durumu bizlede
Canım yarın ilk idrarla yap insalh seninde yüzün gülcek duam hepinizleYaa maysa çok sevindimbana da dua et bugün sabah negatifi gördüm
Yaaaaaa sen niye yerinde duramıyorsunKızlar yapmamam gereken bir şeyi daha yaptım kan verdim sonuç geldi tahlil günüm normalde cuma dua edin bana nolur düşmesin
Gözün aydın canımKızlar yapmamam gereken bir şeyi daha yaptım kan verdim sonuç geldi tahlil günüm normalde cuma dua edin bana nolur düşmesin
Benim gazıma geldi sanırsam ama çıkmış zaten idrarda beklemek nedenYaaaaaa sen niye yerinde duramıyorsun
İdraramı geç sıkıştın nolduEve geçiyorum biraz geciktim yazıcam
İnşallah ya bugün kahroldum ağla ağla gözlerim şiştiCanım yarın ilk idrarla yap insalh seninde yüzün gülcek duam hepinizle
Kan gününe kadar ellemiyorum artık morali bozuluyor insanın testlerdenYaaaaaa sen niye yerinde duramıyorsun
Gaza gelmeye yer arıyorum zatenBenim gazıma geldi sanırsam ama çıkmış zaten idrarda beklemek neden
İnşallah sen de pozitif göreceksin canımm allahin izniyle daha çok var gününe sabah uyanınca dene bakalım günler çuvala mı girdiYaa maysa çok sevindimbana da dua et bugün sabah negatifi gördüm
Maşallah sağlıkla artsın sağlıcakla gelsin inşallahKızlar yapmamam gereken bir şeyi daha yaptım kan verdim sonuç geldi tahlil günüm normalde cuma dua edin bana nolur düşmesin
Bak demiştim sanaKızlar yapmamam gereken bir şeyi daha yaptım kan verdim sonuç geldi tahlil günüm normalde cuma dua edin bana nolur düşmesin
İnşallah neptunİnşallah sen de pozitif göreceksin canımm allahin izniyle daha çok var gününe sabah uyanınca dene bakalım günler çuvala mı girdi
Hayirli olsun kuzummmm bebisinKızlar yapmamam gereken bir şeyi daha yaptım kan verdim sonuç geldi tahlil günüm normalde cuma dua edin bana nolur düşmesin
Canım.bende sadece progestan fitil kullanıyorum..Transferden sonraki 3. Veya 4. Gün de yapılan testte E2 ve progesteron değerleriniz kaç çıkmıştı? Herkes bir sürü iğne vuruluyor bana sadece Lutinus fitil ve coraspin, folik asit verdiler. Bugün de günde bir defa progestan 25 mg. Dex ampül eklediler.
E2 367, progesteron 37 çıktı bugün benim. Sordum ama değerler iyi gerek görmedik bu yeterli dediler. Vallahi ilk denemem bilgili değilim o yüzden sizlere sormak istedim
Ayyy aynıyızKızlar bebişimi aldım geldimkaramel Latte sonunda kavuştuk şükür minnaklara inşallah senin de güzel geçmiştir canım Transfer yaptıracak arkadaşlarım sakın benim gibi gaz olmayın yani önlem alın yemeğinize dikkat edin işlem cidden kolay 4 dk sürdü ama hem gaz hem idrar sıkışıklığı beni zorladı
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin yavrunKızlar yapmamam gereken bir şeyi daha yaptım kan verdim sonuç geldi tahlil günüm normalde cuma dua edin bana nolur düşmesin
Ayy canım sorma bana da hemşireler sürgü verdi ama o kadar sıkmak zorunda kalmıştım ki yapamadım hala kas ağrısı çekiyorumAyyy aynıyızbir ara patlicam diye korktum doktor işlem sonrası sondayla boşaltmak zorunda kaldi Allah razi olsun bin kere yoksa 10dk bile yatamazdim sirt ustu en zor kisimmis heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?