Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım yarın ilk idrarla yap insalh seninde yüzün gülcek duam hepinizle
İnşallah ya bugün kahroldum ağla ağla gözlerim şişti şimdi daha sakinim.

Testin markası ne sabahki kaset bu erken gebelik mi?

Allahım inşallah bütün pozitifler sağlıkla artar hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bi gün

İnşallah sen de pozitif göreceksin canımm allahin izniyle daha çok var gününe sabah uyanınca dene bakalım günler çuvala mı girdi
İnşallah neptun burada pozitif haberleri aldıkça sanki kendim pozitifmişim gibi seviniyorum ümidim de artıyor. Bakalım bi kaç gün arayla dener dururum kan testine kadar bi daha ağlamak yok

Kızlar yapmamam gereken bir şeyi daha yaptım kan verdim sonuç geldi tahlil günüm normalde cuma dua edin bana nolur düşmesin
Hayirli olsun kuzummmm bebisin biizim hastanede vermissin benim hic pozitif gormedigim hastane insallah 1 subatta bu sefer görürdüm

Canım.bende sadece progestan fitil kullanıyorum..
Transfer den bir gün önce progestan değerim 17idi..

Ayyy aynıyız bir ara patlicam diye korktum doktor işlem sonrası sondayla boşaltmak zorunda kaldi Allah razi olsun bin kere yoksa 10dk bile yatamazdim sirt ustu en zor kisimmis heralde

Bu grup herkese şans getirdi resmen bende sessiz bir sekılde bütün yorumlarınızı takip ediyorum Allah kucağınıza almayı da nasip eylesin bende adetimi bekliyorum 2. Tedavıye başlamak için bana önermek istediğiniz dikkat etmem gereken ne varsa söyler misiniz ilkinde heyecanla negatif almıştım ama inşallah bu defa olur 4aa 2 embriyo transferi olacak benden genetık test falan istemedi doktor bende yaptırmadım ama

Ayyy aynıyız bir ara patlicam diye korktum doktor işlem sonrası sondayla boşaltmak zorunda kaldi Allah razi olsun bin kere yoksa 10dk bile yatamazdim sirt ustu en zor kisimmis heralde
Ayy canım sorma bana da hemşireler sürgü verdi ama o kadar sıkmak zorunda kalmıştım ki yapamadım hala kas ağrısı çekiyorum Gaz kötü oldu mesane de çok dolmuş atlattık şükür kas ağrısı da geçince tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…