- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.421
Hayırlısı olsun inşallah canım benim daha sonuç belli değil ama bence stres yapmamak yediğine içtiğine biraz özen göstermek gerek gerisi Rabbime kalmışBu grup herkese şans getirdiresmen bende sessiz bir sekılde bütün yorumlarınızı takip ediyorum Allah kucağınıza almayı da nasip eylesin bende adetimi bekliyorum 2. Tedavıye başlamak için bana önermek istediğiniz dikkat etmem gereken ne varsa söyler misiniz ilkinde heyecanla negatif almıştım ama inşallah bu defa olur 4aa 2 embriyo transferi olacak benden genetık test falan istemedi doktor bende yaptırmadım ama
Siz ne zaman transfer oldunuz acaba benim şubata kalacak transfer tabi bi sorun olmazsa stres başlı başına bela zaten umarım bu defa bize de nasıp olurHayırlısı olsun inşallah canım benim daha sonuç belli değil ama bence stres yapmamak yediğine içtiğine biraz özen göstermek gerek gerisi Rabbime kalmış
Benden bir gün öncesinizKizlar rahim kalınlık 7.9mm çıktı
27 Ocak cuma 3. gün çift embriyo transferi beni de eklermisiniz ocağı sonunda yakaladım
Ayyy sonda demeyinAyyy aynıyızbir ara patlicam diye korktum doktor işlem sonrası sondayla boşaltmak zorunda kaldi Allah razi olsun bin kere yoksa 10dk bile yatamazdim sirt ustu en zor kisimmis heralde
Zaten aynı regl gecikmesiydi ikimizinde aynı zamanlara denk geldikkBenden bir gün öncesiniz
Evett hala ben hastanye girene kadar evet transfer olcam moduna giremicem ama olsun şuanlık gün belliZaten aynı regl gecikmesiydi ikimizinde aynı zamanlara denk geldikk
Amin canım inşallah darısı başınaMaşallah sağlıkla artsın sağlıcakla gelsin inşallah
Sağol canım teşekkür ederimBak demiştim sanaTebrik ederim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin yavrun
Kaçıncı günün bugün ?
Canım ben hiç kaset testle yapmadım erken gebelik testi ile yaptım insalh sabah ilk idrarla sende yapİnşallah ya bugün kahroldum ağla ağla gözlerim şiştişimdi daha sakinim.
Testin markası ne sabahki kaset bu erken gebelik mi?
Allahım inşallah bütün pozitifler sağlıkla artar hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bi gün
Valla ben girdim kimse çıkaramaz artıkEvett hala ben hastanye girene kadar evet transfer olcam moduna giremicem ama olsun şuanlık gün belli
Ben daha bugün oldum canımSiz ne zaman transfer oldunuz acaba benim şubata kalacak transfer tabi bi sorun olmazsa stres başlı başına bela zaten umarım bu defa bize de nasıp olur
Ayy inşallah duanı bekliyorum çiçeği burnunda hamiş olarakAmin canım inşallah darısı başına
Sağol canım teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim7.gunum daha cuma kan tahlili vericem
Sımsıkı tutunur inşallahBen daha bugün oldum canım
Ayy inşallah duanı bekliyorum çiçeği burnunda hamiş olarak
Ayy cok gecmis olsunAyyy sonda demeyinhayatımın hatasını yapmışım hala sıkıntı yaşıyorum tahrişmi oldu yoksa enfeksiyonmu 1 hafta oldu negatif sonuç alalı hala kötüyüm nasıl bir yanma acı bidaha mı aman amannnn inş sizde bişey olmaz güzel haberlerini alalım
Ayy hemencik gecer insallah da guzel sonuclar aliriz test gununu ne zaman dediler sanaAyy canım sorma bana da hemşireler sürgü verdi ama o kadar sıkmak zorunda kalmıştım ki yapamadım hala kas ağrısı çekiyorumGaz kötü oldu mesane de çok dolmuş atlattık şükür kas ağrısı da geçince tamam
İnşallah canım senin de pozitif haberlerini alırız çok uğurlu bu topik allah nazardan saklasın hepimiziHayirli olsun kuzummmm bebisinbiizim hastanede vermissin benim hic pozitif gormedigim hastane insallah 1 subatta bu sefer görürdüm
İnşallah canım çok teşekkür ederimSımsıkı tutunur inşallah
Haftaya Perşembe kan ver dedi de ben cuma ya da cumartesi erken gebelik testi yapıcam canım ilk idrarlaAyy hemencik gecer insallah da guzel sonuclar aliriz test gununu ne zaman dediler sana
Canım.bende sadece progestan fitil kullanıyorum..
Transfer den bir gün önce pro
Oh çok şükür tek değilmişim. tecrübem olmayınca herşeyden endişe ediyorum vallahi, hep düşün durCanım.bende sadece progestan fitil kullanıyorum..
Transfer den bir gün önce progestan değerim 17idi..
Canımm güzel haberler alalım inşallah şimdi sıra bebişlerde biz elimizden geleni yaptık onlar da sıkı sıkı tutunsun inşallahBurası niye mavi olmuş ya
Neyse
Evet kızlar ben daha yeni eve girdim beni işleme biraz geç aldılar doktor çok yoğundu muayenelerden fırsat kalmadı demekki. İdrara sıkışık bekledim ama çok sıkışık değildim gayet rahat geçti.
transferim çok güzel gerçekleşti
Sonrasında serum takıldı onu bekledik çıktık Serum bitince.
Eczaneye git iğneleri al bir daha iğne vurulmaya git derken anca girebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?