Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hayırlısı olsun inşallah canım benim daha sonuç belli değil ama bence stres yapmamak yediğine içtiğine biraz özen göstermek gerek gerisi Rabbime kalmış

Hayırlısı olsun inşallah canım benim daha sonuç belli değil ama bence stres yapmamak yediğine içtiğine biraz özen göstermek gerek gerisi Rabbime kalmış
Siz ne zaman transfer oldunuz acaba benim şubata kalacak transfer tabi bi sorun olmazsa stres başlı başına bela zaten umarım bu defa bize de nasıp olur

Ayyy aynıyız bir ara patlicam diye korktum doktor işlem sonrası sondayla boşaltmak zorunda kaldi Allah razi olsun bin kere yoksa 10dk bile yatamazdim sirt ustu en zor kisimmis heralde
Ayyy sonda demeyin hayatımın hatasını yapmışım hala sıkıntı yaşıyorum tahrişmi oldu yoksa enfeksiyonmu 1 hafta oldu negatif sonuç alalı hala kötüyüm nasıl bir yanma acı bidaha mı aman amannnn inş sizde bişey olmaz güzel haberlerini alalım

Canım ben hiç kaset testle yapmadım erken gebelik testi ile yaptım insalh sabah ilk idrarla sende yap

Siz ne zaman transfer oldunuz acaba benim şubata kalacak transfer tabi bi sorun olmazsa stres başlı başına bela zaten umarım bu defa bize de nasıp olur
Ben daha bugün oldum canım
Amin canım inşallah darısı başına

Sağol canım teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim 7.gunum daha cuma kan tahlili vericem
Ayy inşallah duanı bekliyorum çiçeği burnunda hamiş olarak

Ayy cok gecmis olsun doktor yapmadan once ve sonra iceriye disariyi dezenfekte etti insallah olmaz kismet

Ayy hemencik gecer insallah da guzel sonuclar aliriz test gununu ne zaman dediler sana

Hayirli olsun kuzummmm bebisin biizim hastanede vermissin benim hic pozitif gormedigim hastane insallah 1 subatta bu sefer görürdüm
İnşallah canım senin de pozitif haberlerini alırız çok uğurlu bu topik allah nazardan saklasın hepimizi eve yakın diye verdim bakalım cuma da buraya vericem başka hastane olduğunda cihazlar farklı olabiliyor sonuçlar yanıltıcı olmasın diye

Burası niye mavi olmuş ya
Neyse
Evet kızlar ben daha yeni eve girdim beni işleme biraz geç aldılar doktor çok yoğundu muayenelerden fırsat kalmadı demekki. İdrara sıkışık bekledim ama çok sıkışık değildim gayet rahat geçti.
transferim çok güzel gerçekleşti
Sonrasında serum takıldı onu bekledik çıktık Serum bitince.
Eczaneye git iğneleri al bir daha iğne vurulmaya git derken anca girebildim.

Canım.bende sadece progestan fitil kullanıyorum..
Transfer den bir gün önce pro
Canım.bende sadece progestan fitil kullanıyorum..
Transfer den bir gün önce progestan değerim 17idi..
Oh çok şükür tek değilmişim. tecrübem olmayınca herşeyden endişe ediyorum vallahi, hep düşün dur Rabbim dualarımızı kabul etsin, sesimizi duysun gönlümüzdekini bizlere nasip etsin inşallah

Canımm güzel haberler alalım inşallah şimdi sıra bebişlerde biz elimizden geleni yaptık onlar da sıkı sıkı tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…