- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.361
Amin inşallah canımAaa anladım canım.bilmiyordum bunu..
İyi düşünelim kuzum sağlıkla ilerlesin
Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin
Çok teşekkür ederim kuzucum karnımı sevip dinlenme vakti
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah aranıza gelicez biz de
Allah yar ve yardımcınız olsun senin de bebişinde
Tamam ablacım emir demiri keser5 tane erken gebelik testi stokladım önceden
Çok teşekkür ederim kuzucum karnımı sevip dinlenme vakti
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah aranıza gelicez biz de
Allah yar ve yardımcınız olsun senin de bebişinde
Tamam ablacım emir demiri keser5 tane erken gebelik testi stokladım önceden
Bana 2 tane transfer edildi 6 Ocakta transfer oldum .Kese görülür mü?Canım tek embriyo olmasına rağmen ikizse değer ondan yüksekse kese görünmeye bilir miş belki ondan geç cagirmislardir .biraz araştırdım .
Bu umarım lafını da komplikasyonu tek de daha az diye dedim yoksa sağlıklı olsun yeter dedi .rahatladım .
Evet cnmdoğru sonuç verdi mi peki?
Burdan bakabilirsin canım4ba kaliteli embriyo nasıl oluyor acaba iyi mi kötü mü keşke hiç sormasaydım canım sıkıldı şimdi yarın transferim 11 de
Keşke ama malesef olmuyor vucut üretiyormuşAnladım kuzum çok üzüldüm biraz zihnini rahatlat o zaman, bu dış gebelik neden oluyormuş ki? keşke o bebeği oradan alıp rahme (endometrium) aktarabilmenin bir yolu olsa
Hadi paylaşırsın durumu bizledeDurduğum yerde kudurdum bak yinekan vermeye gidicem yemek yedikten sonra cumaya kadar kan veririm artık
Anladım canım çok geçmiş olsunnn...Keşke ama malesef olmuyor vucut üretiyormuş
Teşekkür ederim canım bana dediği kalite yok oradaBurdan bakabilirsin canım
Euthyrox zaten ömür boyu Oksapar hamilelik boyunca diğerini de gebelik oluşursa 12. Haftaya kadar devam dedi. Sonrası için yorum yapmadı.Peki doktor kesicek mi ilaçları konuştun mu
AYYYY kendim pozitif olmuş gbi sevindim, dün boşuna üzüldün. bu hangi marka test? baya da koyu çıkmış..Kızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
Eki Görüntüle 3196127
Boşuna yıprattın canım kendini sağlıcakla gelsin inşallahKızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
Eki Görüntüle 3196127
4ba değildir o 4ab dirTeşekkür ederim canım bana dediği kalite yok orada
Canımsın rabbim seninde yüzünü güldürsün canımAYYYY kendim pozitif olmuş gbi sevindim, dün boşuna üzüldün. bu hangi marka test? baya da koyu çıkmış..
İdrara geç çıktı demekki erken üzüldün .Kızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
Eki Görüntüle 3196127
Canım bende yanlış mı anladım diye sordum 4ba dedi bilmiyorum artık4ba değildir o 4ab dir
Aaa hadi canım gözün aydın sevindimKızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
Eki Görüntüle 3196127
Bugün 6.gün canım Allahimmm hepimizin yüzünü güldürsünİdrara geç çıktı demekki erken üzüldün .
Gözün aydınkaçıncı gün bugün
Hadi ya bana da öyle söyledi hamilelik boyunca oksapar devam ama diğerleri net mi bilmiyorum gebelik oluştu ama hala devam ediyorum tedavide olduğu gibi.Bakalim 9 gün sonra keseyi görmeye gidicem inşallah güzel sonuçlar alırımEuthyrox zaten ömür boyu Oksapar hamilelik boyunca diğerini de gebelik oluşursa 12. Haftaya kadar devam dedi. Sonrası için yorum yapmadı.
Bi belirti oldu mu canım?Bugün 6.gün canım Allahimmm hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?