- 5 Ekim 2020
- 2.793
- 4.000
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.441
Ayni gun bakalim ben 1 hafta dayanabilirsem iyiİnşallah canım çok teşekkür ederim
Haftaya Perşembe kan ver dedi de ben cuma ya da cumartesi erken gebelik testi yapıcam canım ilk idrarla
Hayırlı olsun canımm sımsıkı tutunsun yavruların sana bol bol dinlen transfer olduğunu unutup ani hareketler yapmaBurası niye mavi olmuş ya
Neyse
Evet kızlar ben daha yeni eve girdim beni işleme biraz geç aldılar doktor çok yoğundu muayenelerden fırsat kalmadı demekki. İdrara sıkışık bekledim ama çok sıkışık değildim gayet rahat geçti.
transferim çok güzel gerçekleşti
Sonrasında serum takıldı onu bekledik çıktık Serum bitince.
Eczaneye git iğneleri al bir daha iğne vurulmaya git derken anca girebildim.
Daha önce kaçıncı günde çıkar ki acabaAyni gun bakalim ben 1 hafta dayanabilirsem iyi
Benimkinide yaptı canım işlem öncesi ama benim bu 2. Oldu ama bidaha yaptırmıcam hem sonucun negatif olmasınamı üzüleyim hem canımın yanmasınamıAyy cok gecmis olsundoktor yapmadan once ve sonra iceriye disariyi dezenfekte etti insallah olmaz kismet
Ayyy sadece Bende mi mavi diyordum demekki genel olmuşBurası niye mavi olmuş ya
Neyse
Evet kızlar ben daha yeni eve girdim beni işleme biraz geç aldılar doktor çok yoğundu muayenelerden fırsat kalmadı demekki. İdrara sıkışık bekledim ama çok sıkışık değildim gayet rahat geçti.
Hayırlı uğurlu olsun canım miniğin hep seninle olsun inşallahBurası niye mavi olmuş ya
Neyse
Üf sorma valla yaa hemde ne sıkılmakValla ben girdim kimse çıkaramaz artıksıkıldım be git git gel
Bazen unutuyorm ya daha saatler oldu amaHayırlı olsun canımm sımsıkı tutunsun yavruların sana bol bol dinlen transfer olduğunu unutup ani hareketler yapma
Amin bebegim cok sağolHayırlı uğurlu olsun canım miniğin hep seninle olsun inşallah
Çok göz alan bir mavi oldu yaBurası niye mavi olmuş ya
Neyse
Sevmedim böyle yaAyyy sadece Bende mi mavi diyordum demekki genel olmuş
Amin İnşallah kuzummÇok göz alan bir mavi oldu ya
Gözün aydın canım benim sırada pozitifi tebriklemek kaldı sımsıkı tutunsun
İsallah ya hepimizin olur inşallahÜf sorma valla yaa hemde ne sıkılmakneyse bu defa olcak inşallah
Canımm tebrik ederim testin pozitif gelmişCanım ben hiç kaset testle yapmadım erken gebelik testi ile yaptım insalh sabah ilk idrarla sende yap
İçinde hava kalınca öyle oluyo canımProgestan dex e başladım yeniden hayırlısıyla. Yalnız iğneyi yaptığım yer aşırı kanadı ya yalnış yeremi yaptık acab. İlacın yarısıda kanla geri cıktı
Tüh hep bana derdi sen beceremiyon diye havayı almadı demekİçinde hava kalınca öyle oluyo canım
Niye böyleyim bilmiyorum ya şu sayılı günler geçsin olumlu olumsuz artıkAmin bebegim cok sağol
Mesajları okuya okuya geldim embriyonun kalitesi kötü değil ben 3bc ile hamile kalmıştım kaliteye çok bakma yani
Arabanın koltugunu biraz yatırdık öyle geldim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?