- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.381
Amin inşallahHadi ya bana da öyle söyledi hamilelik boyunca oksapar devam ama diğerleri net mi bilmiyorum gebelik oluştu ama hala devam ediyorum tedavide olduğu gibi.Bakalim 9 gün sonra keseyi görmeye gidicem inşallah güzel sonuçlar alırım
O zaman 4bb nin bi tık iyisi dir . Kötü değil ki embriyo .Canım bende yanlış mı anladım diye sordum 4ba dedi bilmiyorum artık
Ayyyy MaşallahKızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
Eki Görüntüle 3196127
Canım hiç moralini bozma sadece transefer sonrasına tutunmasına odaklan çünkü öyle kısmetlik bir durumki kimin düşük kaliteli tutuyor kiminin kalite yüksek tutmuyor o yüzden hiç takılma odaklan sana tutunsun hayırlı olan ne ise o olsunBurdan bakabilirsin canım
Maşallah canım gözün aydınKızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
Eki Görüntüle 3196127
Yok canım olmadı hatta doğal gebeliklerimde göğüs hassasiyeti olurdu bunda oda yokBi belirti oldu mu canım?
Bugün 6.gün çok teşekkürler canım Allah'ım bu yolda uğurda emek veren bütün kardeşlerimin yüzünü güldürsünAyyyy Maşallah
Çok sevindim ya hayırlı olsun sağlıka dünyaya gelsin canım..
Kaçıncı gün bugün ?daha önce yaptin dmi üzülmüştündemekki geç olmuş idrara yansıması
Çok teşekkürler canım hadi sıra sizdeMaşallah canım gözün aydın
Aminnnn canım Rabb'im sağlıkla versin hepimizeBugün 6.gün çok teşekkürler canım Allah'ım bu yolda uğurda emek veren bütün kardeşlerimin yüzünü güldürsün
Hayırlısı olsun takılsam da yapacak bşey yok elimiz de olan bu olursa olur. Teşekkür ederim bilgi içinO zaman 4bb nin bi tık iyisi dir . Kötü değil ki embriyo .
Kaliteye takılma hem 2bc ile hamile kalan da var .yeterki nasibinde olsun
Çok teşekkürler canım hadi sıra sizde
Çok şükür yaaKızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
Eki Görüntüle 3196127
Allahimmmmm şükürler olsun canım benimKızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
Eki Görüntüle 3196127
Çok şükür gözün aydınKızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
Eki Görüntüle 3196127
Aynen kız sen heycan yaptırdın banaÇok şükür yaabak varmış hemen üzülmemek gerekiyormuş
Allah'ım razı olsun canım hepimizin yüzü gülsün teşekkürlerÇok şükür gözün aydınBoşuna üzmüşsün kendini o kadar Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canımm Neptün coooooooook teşekkürlerAllahimmmmm şükürler olsun canım benim
Yaa maysa çok sevindimKızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?