Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar nasıl gidiyor bir değişiklik hissediyormusunuz mide bulantısı fln ,aşermeler fln başladı mı

Odada düz yatirdilar ama ben bu çatal olayiyla barişamiyorum yaa nezaman otursam asiri geriliyorum ve nasil kendimi kasiyorsam arka kaslarim beni bir sal diye dile geliyor buarada hic kesilmiyorsa soda içmeyi denedinmi?
Aaaa bacak ağrısına soda mı iyi geliyor denemedim canım hiç bilmiyordum valla test günün ne kadar bacaklarım hep ağrıdı canım..

Bugün 6.gün çok teşekkürler canım Allah'ım bu yolda uğurda emek veren bütün kardeşlerimin yüzünü güldürsün
Tebriklerrr sağlıkla ilerlesin canımm

Kızlar yapmamam gereken bir şeyi daha yaptım kan verdim sonuç geldi tahlil günüm normalde cuma dua edin bana nolur düşmesin
Hayırlı olsunn sağlıkla artsın inşallahh
Kızlar benim daha şimdiden uyku hali başladı
Hemen uykum geliyor sabah hiç uyumamış gibi uyanıyorum bı kaç. Gündür uyku arttı
Benim de öğlenleri öyke uyku bastırıyor ki göz kapaklarım ağırlaşıyor

Ahahah kız gelmiyoki kimse olmasa bile
Tam zamanında dua etmişim kız sana 15:30 gibi forumda bile dua istemiştim içime doğmuş transfer zamanın Allah sağlıkla gelişmesini ve kucağına almayı nasip etsin bu sefer bu sınav son sınavın olsun Rabbim yardımcın olsun hayırlı haberlerini sırayla bekliyorum inşallah

miafistikserlok canım ne durumdasın kanama varmı?
Bugün sabaha azaldı baya akşama doğru bitti gibi ama dün oluk oluk hayatımda görmediim şiddette kanamam oldu ayağa kalktığımda banyoda yerler kan içindeydi kesenin şekli bozulmuş biraz selvikse doğru kaymaya başlamış. Bebek görünmüyor henüz 5+1mişim erken daha bebek için dedi 1 hafta 10 gün şansımız varmış wc ve yemek dışında kalkma yorulma dinlen dedi. Allah büyük dua edip beklemekten başka şansımız yok ama gerçekten çok kötüyüm

Canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Ah canım benim rabbime sığın sen elinden geleni yaptın
İnşallah seni bırakmaz yavrun

Kızlar ben de 21 ocakta transfer oldum , bugün yüksek ateş soğuk algınlığım başladı sesim kısıldı embriyoları etkiler mi çok üzgünüm
Hayırlısı olsun inşallah hayırlı olumlu bir sonuç alırsınız bende 18 in de oldum transfer zencefil çayı galan içebilirsin bi sorun olmaz Allah’ın izniyle

Gaz belirgin bir değişiklik gibi değil ama ara ara adet olacakmış gibi ağrı kaşıkta iğne gibi batmalar oluyor onun dışında birşey hissetmiyorum
Benim bugün özellikle baş dönmem kaşık batması göbek üstü yanma vücut ısısı yüksekliği var ben bugün idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…