Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

O degisiyor tatlim kisiden kisiye, iç karnin nekadar genisse disardan okadar az belirginlesiyor ama bebegin hareketlenmesi o bambaska bir duygu, onu hissetmek iletisim halinde olmak normal kilo gobegindende farkli baya sert oluyor, baska merak ettigin birsey olursa sor bebegimmmm

Ay inşallah inşallah canım hepimiz bebelerimizin alışverişiyle ilgili konuşuruz burada sonra artık

Psikolojik olarak hamile olduguma inanamamıştım ne biliyim.
Hep bişey olucak korkusu vardı içimde öylede olmuştu
Ama o bendede oldu ilk hamılelik biraz oyle oluyo bence hamile olduguna inanamıyosun bende dıyodum e ben nasıl hamıleyım eskisi gibiyim dıyodum. Bebek vurana kadar anlayamıyosun bence vurunca onun varlığını hissedıyosun coğu kişide boyle olmuş

P pembeumut111 canm seni etiketlemistim ama alintilama yapamamis, karin sisligi merakin uzerine

Psikolojik olarak hamile olduguma inanamamıştım ne biliyim.
Hep bişey olucak korkusu vardı içimde öylede olmuştu
Evet canım benim bende hamilelik dönemi boyunca bunu düşünmüştüm , kesinlikle 9 ay boşuna degil, insan kendini hazirliyor annelik duygusu zamanla işliyor, sonrasi zaten herturlu hissediyorsun

Bebek hareket edene kadar kadınlar cok anlamıyo sanırım hamıle oldugunu dogru mu bu dusuncem agırlık oluyo mu göbek agır gelıyo mu mesela

Bebek hareket edene kadar kadınlar cok anlamıyo sanırım hamıle oldugunu dogru mu bu dusuncem agırlık oluyo mu göbek agır gelıyo mu mesela
Aynen öyle hareketle bir degisik hissediyorsun daha gerçekçi bir boyuta gecis oluyor gobekte evet sonlara dogru baya agirlasiyor, yatakta hareket etmek zorlasiyor ki ben cok hareketli bir insanimdir hani son aylarda bile biryere tutunup kalkmamisimdir yani ona ragmen ozellikle son hafta yuruyus yaparken dengem sasiyordu insallahh en kisa surede bu anlattiklarimi tekrar hep birlikte yasariz

İnsallahhh kuzummm, nasil hissesiyorsun benim ilk gün bacaklarimin arkasi agriyordu eve geldigimde çatalda kendimi nasil kastiysam
Ayyy hele sizlerde ki ağrı ilk 1 saat odada bacakları kendine doğru çekiyorsun ya günlerce ağrımıştı benim bacaklar nedense çok ağrıyor nedense benim hiç kesilmedi bacak ağrısı sanırım kısıtlıyoruz ya hareketi ondan heralde

Odada düz yatirdilar ama ben bu çatal olayiyla barişamiyorum yaa nezaman otursam asiri geriliyorum ve nasil kendimi kasiyorsam arka kaslarim beni bir sal diye dile geliyor buarada hic kesilmiyorsa soda içmeyi denedinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…