- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.541
Nasıl kabul etmemişti kuzum anlayamadımBenim bünye kabul etmemişti gebe oldugumu onun için hissedemedim ben
Ama bunda pozitif görürsem tamam hersey yolunda dicem inşallah
Psikolojik olarak hamile olduguma inanamamıştım ne biliyim.Nasıl kabul etmemişti kuzum anlayamadım
Ay inşallah inşallah canım hepimiz bebelerimizin alışverişiyle ilgili konuşuruz burada sonra artıkBizim yarim saat yatirdilar , sanada aynisini yapicaklardir kuzumsonrasinda rahatsin zaten yatmak şart degilmis, ben normal oturdum ama birde trafige yakalandik ya 2,5 saat kadarcik o kötü oldu.. ayyyy cookie çok güzel geçer insallah transferin iyi haberlerini aliriz , güzelliklerle saglicakla buyurken bebisler bu günlere bakip gülümseriz
Ama o bendede oldu ilk hamılelik biraz oyle oluyo bence hamile olduguna inanamıyosun bende dıyodum e ben nasıl hamıleyım eskisi gibiyim dıyodum. Bebek vurana kadar anlayamıyosun bence vurunca onun varlığını hissedıyosun coğu kişide boyle olmuşPsikolojik olarak hamile olduguma inanamamıştım ne biliyim.
Hep bişey olucak korkusu vardı içimde öylede olmuştu
P pembeumut111 canm seni etiketlemistim ama alintilama yapamamis, karin sisligi merakin uzerineO degisiyor tatlim kisiden kisiye, iç karnin nekadar genisse disardan okadar az belirginlesiyorama bebegin hareketlenmesi o bambaska bir duygu, onu hissetmek iletisim halinde olmak normal kilo gobegindende farkli baya sert oluyor, baska merak ettigin birsey olursa sor bebegimmmm
Bakalım bunda ne olucakAma o bendede oldu ilk hamılelik biraz oyle oluyo bence hamile olduguna inanamıyosun bende dıyodum e ben nasıl hamıleyım eskisi gibiyim dıyodum. Bebek vurana kadar anlayamıyosun bence vurunca onun varlığını hissedıyosun coğu kişide boyle olmuş
Evet canım benim bende hamilelik dönemi boyunca bunu düşünmüştüm , kesinlikle 9 ay boşuna degil, insan kendini hazirliyor annelik duygusu zamanla işliyor, sonrasi zaten herturlu hissediyorsunPsikolojik olarak hamile olduguma inanamamıştım ne biliyim.
Hep bişey olucak korkusu vardı içimde öylede olmuştu
Bebek hareket edene kadar kadınlar cok anlamıyo sanırım hamıle oldugunu dogru mu bu dusuncemO degisiyor tatlim kisiden kisiye, iç karnin nekadar genisse disardan okadar az belirginlesiyorama bebegin hareketlenmesi o bambaska bir duygu, onu hissetmek iletisim halinde olmak normal kilo gobegindende farkli baya sert oluyor, baska merak ettigin birsey olursa sor bebegimmmm
Benimde negatif canım geçmiş olsun ne zaman transfer olmuştun ben ilk olanlar dan ocak 2Herkese merhabalar, pozitif olan canları tebrik ediyorumbenim gibi negatif sonuç alanlar bi grup oluşturursa beni de dahil eder misiniz destekten kuvvet doğar
Yaşayıp görürüz inşallahEvet canım benim bende hamilelik dönemi boyunca bunu düşünmüştüm , kesinlikle 9 ay boşuna degil, insan kendini hazirliyor annelik duygusu zamanla işliyor, sonrasi zaten herturlu hissediyorsun
Aynen öyle hareketle bir degisik hissediyorsun daha gerçekçi bir boyuta gecis oluyorBebek hareket edene kadar kadınlar cok anlamıyo sanırım hamıle oldugunu dogru mu bu dusuncemagırlık oluyo mu göbek agır gelıyo mu mesela
İnsallahhh kuzummm, nasil hissediyorsun benim ilk gün bacaklarimin arkasi agriyordu eve geldigimde çatalda kendimi nasil kastiysamYaşayıp görürüz inşallah
Şimdi onumuzdeki 4-5 gün kötü dusunceleri tamamen uzaklastir pomcik pomcik bir hallere bürün ve olumlama yap tamammi tatlimYaşayıp görürüz inşallah
Ayyy hele sizlerde ki ağrı ilk 1 saat odada bacakları kendine doğru çekiyorsun ya günlerce ağrımıştı benim bacaklar nedense çok ağrıyor nedense benim hiç kesilmedi bacak ağrısı sanırım kısıtlıyoruz ya hareketi ondan heraldeİnsallahhh kuzummm, nasil hissesiyorsun benim ilk gün bacaklarimin arkasi agriyordu eve geldigimde çatalda kendimi nasil kastiysam
Ben gazlı hissediyorum sadeceİnsallahhh kuzummm, nasil hissediyorsun benim ilk gün bacaklarimin arkasi agriyordu eve geldigimde çatalda kendimi nasil kastiysam
İnşallah canımŞimdi onumuzdeki 4-5 gün kötü dusunceleri tamamen uzaklastir pomcik pomcik bir hallere bürün ve olumlama yap tamammi tatliminsallah en kisa zamandada cift cizgini gorucezz inaniyorum
Odada düz yatirdilar ama ben bu çatal olayiyla barişamiyorum yaaAyyy hele sizlerde ki ağrı ilk 1 saat odada bacakları kendine doğru çekiyorsun ya günlerce ağrımıştı benim bacaklar nedense çok ağrıyor nedense benim hiç kesilmedi bacak ağrısı sanırım kısıtlıyoruz ya hareketi ondan heralde
Buda çogu kiside oluyor galiba bendede vardıBen gazlı hissediyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?