- 9 Mayıs 2019
- 44
- 49
- 38
- 45
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.581
Allahım seni ve evladını korusun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahBugün sabaha azaldı baya akşama doğru bitti gibi ama dün oluk oluk hayatımda görmediim şiddette kanamam oldu ayağa kalktığımda banyoda yerler kan içindeydikesenin şekli bozulmuş biraz selvikse doğru kaymaya başlamış. Bebek görünmüyor henüz 5+1mişim erken daha bebek için dedi 1 hafta 10 gün şansımız varmış wc ve yemek dışında kalkma yorulma dinlen dedi. Allah büyük dua edip beklemekten başka şansımız yok ama gerçekten çok kötüyüm
Hayırlı olsun inşallahMerhaba bugün transfer günü dahil 6. Günüm 2 adet dondurulmuş 6. Gün embrıyo transfer edildi bı 3. Denemem bugün bi test yaptım dilekte olsa 2. Çizgi çıktı yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum
İnşallah etkilemez canımKızlar ben de 21 ocakta transfer oldum , bugün yüksek ateş soğuk algınlığım başladı sesim kısıldı embriyoları etkiler mi çok üzgünüm
Iyi hiç merak etme. Başladın kendini olumsuzluğa itecek sebepler aramaya. Bu huyuna çok kızıyorum4ba kaliteli embriyo nasıl oluyor acaba iyi mi kötü mü keşke hiç sormasaydım canım sıkıldı şimdi yarın transferim 11 de
Allahım hayırlıysa bebeğini sana bağışlasınBugün sabaha azaldı baya akşama doğru bitti gibi ama dün oluk oluk hayatımda görmediim şiddette kanamam oldu ayağa kalktığımda banyoda yerler kan içindeydikesenin şekli bozulmuş biraz selvikse doğru kaymaya başlamış. Bebek görünmüyor henüz 5+1mişim erken daha bebek için dedi 1 hafta 10 gün şansımız varmış wc ve yemek dışında kalkma yorulma dinlen dedi. Allah büyük dua edip beklemekten başka şansımız yok ama gerçekten çok kötüyüm
Her zamanki halim değil mi abla diğerinde de aynı yapmıştım ben sanırım pek hatırlamıyorum amaIyi hiç merak etme. Başladın kendini olumsuzluğa itecek sebepler aramaya. Bu huyuna çok kızıyorumbu hayattaki her şey yüzde 50 ihtimalde. Ya nasiptir, yada değil. Detaylarda boğulma. Tevekkül et, bismillah de ol transferini, al miniğini, gel küçüğüm
Saolun inşallah sonucum da pozitif olurHayırlı olsun inşallah
İnşallahSaolun inşallah sonucum da pozitif olur
Evet tam olarak böyleydin ☹ olumsuzlukları kovalayıp, neden şüphelerle kalbini huzursuz ediyorsun ki? Zaten her şey olacağına varıyor, sal ipi biraz yavHer zamanki halim değil mi abla diğerinde de aynı yapmıştım ben sanırım pek hatırlamıyorum amainşallah abla Allah razı olsun
Kesinlikle abla orası öyle hayrlısı olsun inşallah. Hiç sıkışma konusuna girmeyelimEvet tam olarak böyleydin ☹ olumsuzlukları kovalayıp, neden şüphelerle kalbini huzursuz ediyorsun ki? Zaten her şey olacağına varıyor, sal ipi biraz yavtadını çıkart. Ben transfer olamadım ama tek düşüncem, sıkışık nasıl bekleyeceğimdi sen de çevir kafanı başka tarafa
Canım bol su iç transfer sonrası grip olanı çok duydum hatta şiddetli öksürük ama hamile kalmışlardı sknti yoktuKızlar ben de 21 ocakta transfer oldum , bugün yüksek ateş soğuk algınlığım başladı sesim kısıldı embriyoları etkiler mi çok üzgünüm
Ne zaman senin randevunYok cnm yadaha birşey hissetmiyorum karnım siş sadece biraz, zaten koku hassasiyetim var benim normalde de keseyi görene kadar rahat değilim ya
Günaydın canım 2 ocak transfer olanlardanım negatifle sonuçlandı evet bende hep ağrılar oldu hele bacak bel ağrısı 9.10.11. Günler fena adet ağrım oldu 12. Gün hiç bişey yok 11. Gün test verdim negatifti 5. Gün başladı benim ağrılarım fitil sonrası ağrı fazlalaşıyor Du bazen stresten korkudan da ağrılar oldu bende galiba.. Sonuç itibari ile negatifle de de ağrı oluyor fazlası ile bacaklarım fenaydı benim öncekilerde hiç böle ağrı yaşamadım ben ya tutunmak için çok zorladı bebeler ondan anlamadım..Ya negatif pozitif herkes bu kasık ağrısı ve bel ağrısını hissediyor mu şimdi? Bugün daha fazla ağrıyor. İlaçlar mı yapıyor biliyor musunuz?
Aaa nerden neresi baya sürmüş. Benimd eçyle sürcek gibi hemşire transferden sonra Tekirdağa dönebilirsin dedi de ben korkuyorum bugün transfer olcam biraz dinleneyim annemde pzar dönerim dedim yolda 5.5 saat sürüyoBenimki 5 saat sürüyo
Ben o alışveriş kısmını dün yeğenimin küçük gelen kıyafetlerini puset örtüsünü falan alarak yaptım bileAy inşallah inşallah canım hepimiz bebelerimizin alışverişiyle ilgili konuşuruz burada sonra artık
Hayırlısıyla bebeğini alda gel canm sıkı sıkı tutunsunGünaydın kızlar, bugün 14’ten sonra transferim varBenim için de dua eder misiniz
İnşHayırlısıyla bebeğini alda gel canm sıkı sıkı tutunsun
Foto görmek bizi mutlu ederMerhaba bugün transfer günü dahil 6. Günüm 2 adet dondurulmuş 6. Gün embrıyo transfer edildi bı 3. Denemem bugün bi test yaptım dilekte olsa 2. Çizgi çıktı yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?