Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Allahım seni ve evladını korusun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

4ba kaliteli embriyo nasıl oluyor acaba iyi mi kötü mü keşke hiç sormasaydım canım sıkıldı şimdi yarın transferim 11 de
Iyi hiç merak etme. Başladın kendini olumsuzluğa itecek sebepler aramaya. Bu huyuna çok kızıyorum bu hayattaki her şey yüzde 50 ihtimalde. Ya nasiptir, yada değil. Detaylarda boğulma. Tevekkül et, bismillah de ol transferini, al miniğini, gel küçüğüm

Allahım hayırlıysa bebeğini sana bağışlasın iyi haberlerini bekliyoruz

Ya negatif pozitif herkes bu kasık ağrısı ve bel ağrısını hissediyor mu şimdi? Bugün daha fazla ağrıyor. İlaçlar mı yapıyor biliyor musunuz?

Her zamanki halim değil mi abla diğerinde de aynı yapmıştım ben sanırım pek hatırlamıyorum ama inşallah abla Allah razı olsun

Her zamanki halim değil mi abla diğerinde de aynı yapmıştım ben sanırım pek hatırlamıyorum ama inşallah abla Allah razı olsun
Evet tam olarak böyleydin ☹ olumsuzlukları kovalayıp, neden şüphelerle kalbini huzursuz ediyorsun ki? Zaten her şey olacağına varıyor, sal ipi biraz yav tadını çıkart. Ben transfer olamadım ama tek düşüncem, sıkışık nasıl bekleyeceğimdi sen de çevir kafanı başka tarafa

Kesinlikle abla orası öyle hayrlısı olsun inşallah. Hiç sıkışma konusuna girmeyelim 2 kere sürgü istemiştim ben utanmadan

Kızlar ben de 21 ocakta transfer oldum , bugün yüksek ateş soğuk algınlığım başladı sesim kısıldı embriyoları etkiler mi çok üzgünüm
Canım bol su iç transfer sonrası grip olanı çok duydum hatta şiddetli öksürük ama hamile kalmışlardı sknti yoktu

Ya negatif pozitif herkes bu kasık ağrısı ve bel ağrısını hissediyor mu şimdi? Bugün daha fazla ağrıyor. İlaçlar mı yapıyor biliyor musunuz?
Günaydın canım 2 ocak transfer olanlardanım negatifle sonuçlandı evet bende hep ağrılar oldu hele bacak bel ağrısı 9.10.11. Günler fena adet ağrım oldu 12. Gün hiç bişey yok 11. Gün test verdim negatifti 5. Gün başladı benim ağrılarım fitil sonrası ağrı fazlalaşıyor Du bazen stresten korkudan da ağrılar oldu bende galiba.. Sonuç itibari ile negatifle de de ağrı oluyor fazlası ile bacaklarım fenaydı benim öncekilerde hiç böle ağrı yaşamadım ben ya tutunmak için çok zorladı bebeler ondan anlamadım..

Foto görmek bizi mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…