- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.521
E 1 gun yıne eklemişsin o da guzel benceOldum canım oldummm
Yok ben 6. Gün başlıyım diyorum
Ben Çarşamba günü kan verecem canım bugün sabah kaset test pozitif çıktıCanım senin sonucun ne oldu bakalım
Bizim yarim saat yatirdilar , sanada aynisini yapicaklardir kuzumBende arkaya yatarım diye planlıyordum ama siz böyle yapmışınız bende öyşe yaparım mağdem
Yaaa çok sevindimmmm iyiki yapmissin , huzursuz olmustun çunki simdi cok daha iyisindirKızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
Eki Görüntüle 3196127
Benimki 5 saat sürüyoBen hafif yatırarak gelmiştim canım 1 buçuk saat fln sürüyor benim hastane ev arası
Bende korktugum için erteledim yaE 1 gun yıne eklemişsin o da guzel benceayyy ben sonucu gormekten korktugum için yapamıyorum sen cesaretlısın.. hadi bakalım hayırlı olsun
Bu güzel bişey hiç belirtin olmamasndanKızlar benim daha şimdiden uyku hali başladı
Hemen uykum geliyor sabah hiç uyumamış gibi uyanıyorum bı kaç. Gündür uyku arttı
Ayyyy o belirtiyi beklemekBende korktugum için erteledim yaherhangi bir belirti olursa 5. Gün yaparm belki canm
Bunu saymazsan hiç belirti yok hamile değilim gibiBu güzel bişey hiç belirtin olmamasndan
ufacık bişeyle kendini belli etse yeterAyyyy o belirtiyi beklemek
3 aylk hamileydim hiç bişeym yoktu benimBunu saymazsan hiç belirti yok hamile değilim gibi
Ya benım kramp girmişti hep onu beklicem olmazsa diye korkuyorum bende olmadan tutunursa bu defa boşuna yormuşum kendimi dicemufacık bişeyle kendini belli etse yeter
Karnın şişmiş miydi3 aylk hamileydim hiç bişeym yoktu benim
Bende öyle diyorum ya belirti olmazsa ya teste cıkmazsa diyeYa benım kramp girmişti hep onu beklicem olmazsa diye korkuyorum bende olmadan tutunursa bu defa boşuna yormuşum kendimi dicem
Biraz cıkmıştı herkes cıktı dedi ama ben hiç kabullenmek istememiştim en son pijamamın beli sıkınca anlamıştımKarnın şişmiş miydi
İlk 2 gun tutunuyo zaten sonra pek bi belirti aramam heralde ben. İşte hep korkularımız ortak korkularBende öyle diyorum ya belirti olmazsa ya teste cıkmazsa diye
Ya ben karnın şişmesini cok merak edıyorum nasıl oluyo nasıl hissedılıyo acaba diyeBiraz cıkmıştı herkes cıktı dedi ama ben hiç kabullenmek istememiştim en son pijamamın beli sıkınca anlamıştım
Benim bünye kabul etmemişti gebe oldugumu onun için hissedemedim benYa ben karnın şişmesini cok merak edıyorum nasıl oluyo nasıl hissedılıyo acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?