- 12 Mart 2019
- 16.612
- 35.987
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.601
rabbim yüzünü güldürsünİnşÇok heyecanlıyım. Bir sürü aksilik 2 transfer iptali. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim
Benimde tam 14 teGünaydın kızlar, bugün 14’ten sonra transferim varBenim için de dua eder misiniz
Bende alıyorum yfak tefek birşeyler vallaBen o alışveriş kısmını dün yeğenimin küçük gelen kıyafetlerini puset örtüsünü falan alarak yaptım bile
SüperBenimde tam 14 te
İnsanı çok heyecanlandırıyor dimiiBende alıyorum yfak tefek birşeyler valla
Kesinlikleİnsanı çok heyecanlandırıyor dimii
İnşallah bizde kızlar gibi mucizemize kavuşucazSüperinş güzel geçecek. Nerede yaptırıyorsunuz?
Umarımİnşallah bizde kızlar gibi mucizemize kavuşucazBursa PembeMavi de
Korkulu rüyamUmarımŞimdiden heyecan bastı, umarım idrara sıkışık çok bekletmezler
Bende favlayıp geçiyorumAyy kizlarr Trendyol da e bebek de falan ne güzel bebek kiyafetleri var yaaalmak için sabırsızlanıyorum
Yarım lt için bekleyin hemen almıyolar zatenKorkulu rüyamevde tuvalate girmeden çıkarım yarım litre içerm yeter heralde
Sağlikla simsıkı tutunsun sana kelebeklerinGünaydın kızlar, bugün 14’ten sonra transferim varBenim için de dua eder misiniz
Masallah canim tebrik ederimCanim kızlar sonucum 10.gun 325,53 çıktı darısı test gününü bekleyen cnm kızlara inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Yaa kuzumm hayırlı olsunCanim kızlar sonucum 10.gun 325,53 çıktı darısı test gününü bekleyen cnm kızlara inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Kübra nerelerde son zamanlarda görmez oldumYaa kuzumm hayırlı olsun
Masallah canim tebrik ederim
Teşekkür ederimYaa kuzumm hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?