- 12 Mart 2019
- 16.612
- 35.987
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.621
Tek mi acaba ben teste göre ikiz bekliyodumTeşekkür ederim
Bilmiyorum ki canm bana ikiz gibi geliyorTek mi acaba ben teste göre ikiz bekliyodum
Canım nasılmış 10.güne göre ne dedi doktorCanim kızlar sonucum 10.gun 325,53 çıktı darısı test gününü bekleyen cnm kızlara inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Canım senin kese kontrolün ne zaman benden bi gün önce transfer olmuştun diye hatırlıyorum.Beni 27 sinde keseye çağırdılar.Bende evde kafayı yicem yalnızlıktan eşim çalışıyor dışarı da çıkamıyorum daha doğrusu çıkartmıyolar o yüzden patlicam çok sıkıldım
İyi canm daha ne olsun değer gayet iyi ikinciyi vericez bakalımCanım nasılmış 10.güne göre ne dedi doktor
Rabbim daim etsin canım benim test günüm cumartesi bende cuma veririmİyi canm daha ne olsun değer gayet iyi ikinciyi vericez bakalım
Senin de güzelce çıkar inşallah aminnRabbim daim etsin canım benim test günüm cumartesi bende cuma veririm
Tek bebe aldım benBilmiyorum ki canm bana ikiz gibi geliyor
Zamanla belli olur sağlikla olsun da inşallah
Sende aldın bebeklerini ilk günü geçirdiniz bile
Kuzum 1 subat erken bir tarih degil mi test için , bende 20sinde oldum 5.gün embriyosu doktor 1 subatta dedi ondan sordum1 i dediler ama ben erken yaparım
Sen bana hep tek diyosun ben bebekler diyorum valla ağzıma dolanıp duruyor yafTek bebe aldım ben
Daha ilk gün gecmedi bugün ilk gün ama bomboş geciyo tık yok
Aslında erken değil normal de 10. Gün verdiyolar.Kuzum 1 subat erken bir tarih degil mi test için , bende 20sinde oldum 5.gün embriyosu doktor 1 subatta dedi ondan sordum
Dolanmasın ya olsun da tek olsunSen bana hep tek diyosun ben bebekler diyorum valla ağzıma dolanıp duruyor yaf
Hadi hayirlisi olsun pozitif sonuclar aliriz ikimizde aynı gün yaptiricaz testiAslında erken değil normal de 10. Gün verdiyolar.
Benden 9. Gün istenmiş
Niye az istiyorsun kız 2 tane olmasın mıDolanmasın ya olsun da tek olsun
Cuma günü cnmNe zaman senin randevun
Erken değil o gunlere 5.gun embriyosu kendini çok net belli ediyorKuzum 1 subat erken bir tarih degil mi test için , bende 20sinde oldum 5.gün embriyosu doktor 1 subatta dedi ondan sordum
Bende günler şaştı iyice , doktordan doktora fark var demekki benim ilk doktorum ilk transferde 15.gun istemişti hepsi farkli demekki hayirlisi olsun herkes içinErken değil o gunlere 5.gun embriyosu kendini çok net belli ediyor
15 gün kimyasal ise filan daha net belli olur diyedir ama normalde 5.gun embriyosu için baya uzun zaman cnm amin inşallah sBende günler şaştı iyice , doktordan doktora fark var demekki benim ilk doktorum ilk transferde 15.gun istemişti hepsi farkli demekki hayirlisi olsun herkes için
İnşallah canımHadi hayirlisi olsun pozitif sonuclar aliriz ikimizde aynı gün yaptiricaz testi
Yok aşkım Allah biliyor ikizden gözüm korkuyor benimde ikiz kız kardeşim vardaNiye az istiyorsun kız 2 tane olmasın mı
Rabbim sağlıklısı neyse onu versin ne yalan diyim bende iki taneden tirsiyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?