Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Gönlünü ferah tut kuzum hersey hayirlisi ile çok güzel olacak , umudumuzu yitirmeyelim inanıyoruz emeklerimizin sonunda karşılığını cok güzel meleklerle alıcaz evimizin minik kuşları olacak 🕊
İnşAllah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısı ile nasip etsin bana da. Herkes fazlası ile emek veriyor oysa bazıları için çok kolay yanlışlıkla hamile kalan var daha neleri var.. Nabalım bizim sınavımızda buymuş

Stres yapma cnm bol bol dua et Rabbim ol der olur hayırlısıyla gelsin bebisler sağlıkla inş

Stres yapma cnm bol bol dua et Rabbim ol der olur hayırlısıyla gelsin bebisler sağlıkla inş
Kalbim sıkışıyor böyle sol tarafımda derinden bi acı bi ağırlık var buraya yazarken bile gözlerim doluyor dua ederken ağlayasım gelior. Değişik bi duygu hali.

Kalbim sıkışıyor böyle sol tarafımda derinden bi acı bi ağırlık var buraya yazarken bile gözlerim doluyor dua ederken ağlayasım gelior. Değişik bi duygu hali.
Cnm ben tüm süreci hem yazdım hem ağladım yaşadıklarımız çok zor ,ağaçlara kuşlara anneliği tatdiran Rabbim bizimde dualarımızı kabul etsin

Cok şey yaşadım cnm ama kimsenin gardini düşürmek kendimde gecmisle rahatsız etmek istemedim susmak sabır göstermek en iyisi inşallah rabbim herkesi sevindirsin önemli olan devam etmesi uzun bı süreç bu o günleri görmeyi çok istiyorum yarım kaldı hep hayallerim ama Allah büyük bu sefer tamamına erdirir kimbilir ne güzel aciklamissin anlatmişsin tamda öyleyim bende vrabbim hepimizi sevindirsin kimsenin gözü yaşlı kalmasın

Benim de yarın transfer. Gece ruyalar gördüm. Şimdi de heycan tavan. Valla kalbim sıkısıo. Halbuki ilk deneme değil ama. Neden boyle oldum acaba
Canım bunun ilk denemeyle alakası yok bu sürec boyle belirsiz oldugu için malesef benim transferım ertelendi fakat 1 hafta once senın gibi rüyalar gordum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…