- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.661
Güzel haberlerle gellCuma günü cnm
Kaçıncı denemen olursa olsun heyecan aynı oluyorBenim de yarın transfer. Gece ruyalar gördüm. Şimdi de heycan tavan. Valla kalbim sıkısıo. Halbuki ilk deneme değil ama. Neden boyle oldum acaba
İnşAllah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısı ile nasip etsin bana da.Gönlünü ferah tut kuzum hersey hayirlisi ile çok güzel olacak , umudumuzu yitirmeyelim inanıyoruz emeklerimizin sonunda karşılığını cok güzel meleklerle alıcaz evimizin minik kuşları olacak🕊
Rabbim korktuğumuza uğraatmasınBizde korkuyoruz ama napalım
Stres yapma cnm bol bol dua et Rabbim ol der olur hayırlısıyla gelsin bebisler sağlıkla inşBenim ikz olsun çok istiyorum hemde çok gerçi bir tanecik olsada yeterli şimdilik ama küçüklükten beri hep ikizim olsun istersim cinsiyet fsrketmedenrabbim nasip etsin inşallah isteten herkese bana da. Süreç yaklaştıkça ben acayip stres oluyorum korkularım artıyor kaygı oranım tavan şuan.
Allah kolaylık versin canım. Şansın bahtın açık olsunBenim de yarın transfer. Gece ruyalar gördüm. Şimdi de heycan tavan. Valla kalbim sıkısıo. Halbuki ilk deneme değil ama. Neden boyle oldum acaba
Kalbim sıkışıyor böyle sol tarafımda derinden bi acı bi ağırlık var buraya yazarken bile gözlerim doluyor dua ederken ağlayasım gelior. Değişik bi duygu hali.Stres yapma cnm bol bol dua et Rabbim ol der olur hayırlısıyla gelsin bebisler sağlıkla inş
İnş cnm benim Allah yardımcınız olsunGüzel haberlerle gell
Test yaptin miTek bebe aldım ben
Daha ilk gün gecmedi bugün ilk gün ama bomboş geciyo tık yok
Tebriklerrr sağlıkla ilerlesin canımCanim kızlar sonucum 10.gun 325,53 çıktı darısı test gününü bekleyen cnm kızlara inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Cnm ben tüm süreci hem yazdım hem ağladım yaşadıklarımız çok zor ,ağaçlara kuşlara anneliği tatdiran Rabbim bizimde dualarımızı kabul etsinKalbim sıkışıyor böyle sol tarafımda derinden bi acı bi ağırlık var buraya yazarken bile gözlerim doluyor dua ederken ağlayasım gelior. Değişik bi duygu hali.
Sağol canımAllah kolaylık versin canım. Şansın bahtın açık olsun
Cok şey yaşadım cnm ama kimsenin gardini düşürmek kendimde gecmisle rahatsız etmek istemedim susmak sabır göstermek en iyisi inşallah rabbim herkesi sevindirsin önemli olan devam etmesi uzun bı süreç bu o günleri görmeyi çok istiyorum yarım kaldı hep hayallerim ama Allah büyük bu sefer tamamına erdirir kimbilirKuzum maşallah sana, Rabbim isteyen herkese senin gibi bi sğreç nasio etsin sana da inşallah kucağına almayı naisp etsinmaşallah yaşayan bilir belki sen nelee yaşadın ama belli etmedin telaşsız bi transfer geçirdin hiç kasmadan en kısa sürede testini yaptın pozitifi gördün şimdide kan değerin maşallah suphanallah bi derdin kv idi oda vazgeçti gelmekten senin adına çok mutlu oldum rabbim daim etsin bizlerede nasip etsin bin kere maşallah
Canım bunun ilk denemeyle alakası yok bu sürec boyle belirsiz oldugu için malesef benim transferım ertelendi fakat 1 hafta once senın gibi rüyalar gordum hepBenim de yarın transfer. Gece ruyalar gördüm. Şimdi de heycan tavan. Valla kalbim sıkısıo. Halbuki ilk deneme değil ama. Neden boyle oldum acaba
Ya ilk gun kendini dinleme oluyoE yuh ama bugün 1. Günüm
Ahahah tamam yapıcam arkadaşlar negatif cıksada yapıcam da ilk gün değilYa ilk gun kendini dinleme oluyoadın cıktı söylim testler kraliçesi olarak
Yani benm gibi 3 gün bekle biraz cnmAhahah tamam yapıcam arkadaşlar negatif cıksada yapıcam da ilk gün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?