Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canim kızlar sonucum 10.gun 325,53 çıktı darısı test gününü bekleyen cnm kızlara inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Kuzum maşallah sana, Rabbim isteyen herkese senin gibi bi sğreç nasio etsin sana da inşallah kucağına almayı naisp etsin maşallah yaşayan bilir belki sen nelee yaşadın ama belli etmedin telaşsız bi transfer geçirdin hiç kasmadan en kısa sürede testini yaptın pozitifi gördün şimdide kan değerin maşallah suphanallah bi derdin kv idi oda vazgeçti gelmekten senin adına çok mutlu oldum rabbim daim etsin bizlerede nasip etsin bin kere maşallah

Tek mi acaba ben teste göre ikiz bekliyodum
Benim ikz olsun çok istiyorum hemde çok gerçi bir tanecik olsada yeterli şimdilik ama küçüklükten beri hep ikizim olsun istersim cinsiyet fsrketmeden rabbim nasip etsin inşallah isteten herkese bana da. Süreç yaklaştıkça ben acayip stres oluyorum korkularım artıyor kaygı oranım tavan şuan.

Benm ikizim var
Korkma canım en zor süreç aslnda ama yapıcak herseyi yapıyoruz daha elimizden bişey gelmiyor rabbime emanetiz

Aynen öyle Rabbim isterse olur her şekilde ama ben tutmayacak diye korkuyorum daha transfer günüm bile belli değil
Gönlünü ferah tut kuzum hersey hayirlisi ile çok güzel olacak , umudumuzu yitirmeyelim inanıyoruz emeklerimizin sonunda karşılığını cok güzel meleklerle alıcaz evimizin minik kuşları olacak 🕊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…