- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.681
ne diimAhahah tamam yapıcam arkadaşlar negatif cıksada yapıcam da ilk gün değil
Ahaha 5. Gün yaparımYani benm gibi 3 gün bekle biraz cnm
İçmee içmee birden bastıracakYarım litreden fazla su içtim heyecandan çiş gelmiyo hissetmiyorum bişey
İçme canım daha biraz bekler gelir oYarım litreden fazla su içtim heyecandan çiş gelmiyo hissetmiyorum bişey
Sende varmı heyecanİçme canım daha biraz bekler gelir o
Sonda takarlar diye fil gibi içtimİçmee içmee birden bastıracak
Hadi hayırlı olsun sağlıcakla devam etsin inşallahCanim kızlar sonucum 10.gun 325,53 çıktı darısı test gününü bekleyen cnm kızlara inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Ben oldum bitti canım attım heycanı falanSende varmı heyecan
Benımde oyle olmuştu heyecandan gec gelıyor bi de ben gelmiyo deyip daha cok içmiştim sonradan bastırıyorYarım litreden fazla su içtim heyecandan çiş gelmiyo hissetmiyorum bişey
Aa öylemi kuzumm hadi hayırlı olsunBen oldum bitti canım attım heycanı falanyatırmadılar beni zaten 10 dakika transfer masasın da yattım kalktım lavaboya girdim iğneyi oldum çıktım
Ben bu sefer ustalaşmışım dün cok rahattım yarm litre içtim bittiBenımde oyle olmuştu heyecandan gec gelıyor bi de ben gelmiyo deyip daha cok içmiştim sonradan bastırıyor
Koz hala gelmiyo alcaklar şimdi beniGörürsün birazdan
Şuan bende öyleyim gelmiyo diye az biley daha içtimBenımde oyle olmuştu heyecandan gec gelıyor bi de ben gelmiyo deyip daha cok içmiştim sonradan bastırıyor
Al da gel canım benimKoz hala gelmiyo alcaklar şimdi benikalbim yerinden çıkcaaakk dua edinn bende kavuşayım yavruma
Transfer sonrasi ilk çişte bende öyleydimTransferimde bana 15.00 da su icmeye basla dediler 18.20 de transfere aldilar. İki defa birer bardağa müsade etmişlerdi. Çiş yapmaya doyamamak diye bi şey olabilir mi??? Oluyormuş bizzat yaşadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?