Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ayy hadi bakalım hayrılısı olsun inşallah evde de yaparız ya bi 5 gün falan geçsin de
Kizlar bugün sağlık ocağına gittim kan testi ve idrar aldı 8 Mayıs'ta kontrole çağırdı Yarın cikar dedi sonuç birde değer cikarmi kanda sağlık ocagindaki testleri nasıl görürüz gören var mı ?

Transferimde bana 15.00 da su icmeye basla dediler 18.20 de transfere aldilar. İki defa birer bardağa müsade etmişlerdi. Çiş yapmaya doyamamak diye bi şey olabilir mi??? Oluyormuş bizzat yaşadim
Canım ilk kese muayenesine gittiğimizde karından bakacaklar ya idrara sıkışık mi olmalıyım .
Sanki alttan bakılırsa mesane boş karından bakılırsa dolu olmalıydı.sana bişey dediler mi
Senden başka kese gören yok daha o yüzden hep sana soruyorum

Niye az istiyorsun kız 2 tane olmasın mı
Rabbim sağlıklısı neyse onu versin ne yalan diyim bende iki taneden tirsiyorum biraz
Korkma sakın ben de korkardım bizim aile de ikiz çok bana da verdi Rabbim. Şimdi 18 yaşındalar. İlkokul a başlayana kadar çok zor ama ondan sonra da çok kolaylık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…