- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.701
İnşAllah canımAa öylemi kuzumm hadi hayırlı olsun
Bebeklerimiz inşallah bizimledir
1 i dediler 9. GünİnşAllah canım4 şubat test günü dediler senin ne zman
Aminn cnm bende sabah saatinde verdim belki tam 10.gune geçince versem fazla çıkardı inşallah sağlıkla gitsin hepimizinkiHadi hayırlı olsun sağlıcakla devam etsin inşallah10.gün 363 çıkmıştı benim de
Hayırlı sonuclariniz olsun cnm transfer olan herkesinBen oldum bitti canım attım heycanı falanyatırmadılar beni zaten 10 dakika transfer masasın da yattım kalktım lavaboya girdim iğneyi oldum çıktım
Canım Senin Şubat 27 mi cagirdilar .6 Ocak da transfer oldum canım .Kese için Şubat 1 kontrol . Kıbrıs'ta ki doktorum 2 hafta sonra dediCanım senin kese kontrolün ne zaman benden bi gün önce transfer olmuştun diye hatırlıyorum.Beni 27 sinde keseye çağırdılar.
Ayy hadi bakalım hayrılısı olsun inşallah evde de yaparız ya bi 5 gün falan geçsin de1 i dediler 9. Gün
Allah razı olsun siz hamilesiniz artık allahın izniyle dua edin bizedeHayırlı sonuclariniz olsun cnm transfer olan herkesin
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahDolanmasın ya olsun da tek olsun
Kizlar bugün sağlık ocağına gittim kan testi ve idrar aldı 8 Mayıs'ta kontrole çağırdı Yarın cikar dedi sonuç birde değer cikarmi kanda sağlık ocagindaki testleri nasıl görürüz gören var mı ?Ayy hadi bakalım hayrılısı olsun inşallah evde de yaparız ya bi 5 gün falan geçsin de
İnslalah çifttirTek mi acaba ben teste göre ikiz bekliyodum
Güzel değer bence artar diye dusunuyorum.Hayirli olsunCanım nasılmış 10.güne göre ne dedi doktor
Çok güzel sonuç bence 10 güne göreAminn cnm bende sabah saatinde verdim belki tam 10.gune geçince versem fazla çıkardı inşallah sağlıkla gitsin hepimizinki
Dualarım listede olan olmayan herkes ile cnm sizde güzel haberler alicaksiniz Allah'ın izniyleAllah razı olsun siz hamilesiniz artık allahın izniyle dua edin bizede
Tşk ederim cnmÇok güzel sonuç bence 10 güne göre
Canım ilk kese muayenesine gittiğimizde karından bakacaklar ya idrara sıkışık mi olmalıyım .Transferimde bana 15.00 da su icmeye basla dediler 18.20 de transfere aldilar. İki defa birer bardağa müsade etmişlerdi. Çiş yapmaya doyamamak diye bi şey olabilir mi??? Oluyormuş bizzat yaşadim
Korkma sakın ben de korkardım bizim aile de ikiz çok bana da verdi Rabbim.Niye az istiyorsun kız 2 tane olmasın mı
Rabbim sağlıklısı neyse onu versin ne yalan diyim bende iki taneden tirsiyorum biraz
Ben yapcam 5. Gün duramamAyy hadi bakalım hayrılısı olsun inşallah evde de yaparız ya bi 5 gün falan geçsin de
İçme içme hadi al gel bebeleriBen de su içme seansındayımyarım litreden fazla içmeyeceğim. Eki Görüntüle 3196502
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?