- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.721
Saglikla doğmalarini nasip etsin rabbim ikiz mi değil mi bilmiyorum ama okula başlayana kadar da baya varKorkma sakın ben de korkardım bizim aile de ikiz çok bana da verdi Rabbim.Şimdi 18 yaşındalar. İlkokul a başlayana kadar çok zor ama ondan sonra da çok kolaylık.
İnşallah canım Allah gönlüne göre hayırlarıyla, sağlıkla sıhhatle versinSaglikla doğmalarini nasip etsin rabbim ikiz mi değil mi bilmiyorum ama okula başlayana kadar da baya varben güzel bı hamilelik ile isterim ikiz olmasını sağlıkla olmaisni ozellikle
Maşallah sizede Allah bagişlasin yeniden mi tedavi oluyorsunuzİnşallah canım Allah gönlüne göre hayırlarıyla, sağlıkla sıhhatle versin
Merhabalar canım öncelikle bebişin veya bebişlerin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cümle isteyenlerede hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin inşallahCanım tek embriyo olmasına rağmen ikizse değer ondan yüksekse kese görünmeye bilir miş belki ondan geç cagirmislardir .biraz araştırdım .
Bu umarım lafını da komplikasyonu tek de daha az diye dedim yoksa sağlıklı olsun yeter dedi .rahatladım .
Nasıl sıkışmadın pes beMiniğimi aldım geldim kızlaaarridrara sıkışmamışım sondayla doldurdular
Merhaba canımMerhabalar canım öncelikle bebişin veya bebişlerin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cümle isteyenlerede hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin inşallahben de 2022 ocakta tüp Bebek ile hamile kaldım 4aa 2 embriyo koyuldu fakat sadece birisi tutundu benimde 12.gün kanda gebelik değerim çok yüksek çıktı 1315 çıkmıştı doktora gidene kadar ikiz zannettik 5.hafta da doktora gittim karından ultrason ile keseyi gördük tek kese idi ama henüz kalp atışını duymadığım için hala ikiz bekliyordum 7.hafta da tekrar gittim hem yolk sac hemde kalp atışını duydum ve tek bebiş olduğunu anladım şimdi kızım kucağımda 4 aylık olduk çok şükür darısı sizin başınıza tabi bu benim hikayem hiç belli olmaz belki sizinkisi ikizde olabilir benimkisi dondurulmuş embriyo idi daha öncesinde de iki deneme yaptım bu üçüncüsü tuttu dondurulmuş embriyo olunca kanda gebelik değerleri yüksek çıkma ihtimali olabiliyormuş bende kk da birisinden okumuştum aynı olay onunda başına gelmişti tekrar hayırlı olsun herşey gönlünce olsun
Canim ben gitmeden 300 cc kadar su icmistim. Ama dr böyle bi şey söylemedi. Bi de zaten tam kese haftasi gideceksin ya zaten büyümüştür rahatlikla görünür. İstersen yine oncesinde biraz ic sendeCanım ilk kese muayenesine gittiğimizde karından bakacaklar ya idrara sıkışık mi olmalıyım .
Sanki alttan bakılırsa mesane boş karından bakılırsa dolu olmalıydı.sana bişey dediler mi
Senden başka kese gören yok daha o yüzden hep sana soruyorum
Bende anlayamadımNasıl sıkışmadın pes be
Neyse almışsın ya o yeter hoşgeldiniz
Ayyy çok heyecanlı yaaCanim ben gitmeden 300 cc kadar su icmistim. Ama dr böyle bi şey söylemedi. Bi de zaten tam kese haftasi gideceksin ya zaten büyümüştür rahatlikla görünür. İstersen yine oncesinde biraz ic sende
Ayyyy ne güzel haber canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğinCanim kızlar sonucum 10.gun 325,53 çıktı darısı test gününü bekleyen cnm kızlara inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Evet ya cok heyecanli. Allahim hepimize bu heyecani yaşamayi sonra da sağ selamet kavuşmayi nasip etsinAyyy çok heyecanlı yaa
Ben zaten heyecanlaninca da çok tuvaletim gelir transfer günü de heyecandan çok zor geçmişti su ile birleşince.Bende biraz içip gideyip o zaman
Ay bende öyle oldum eve gelinceTransfer sonrasi ilk çişte bende öyleydim
Hadi az kaldı inşallah sımsıkı tutunsunlar kolayca geçsin canımGünaydın kızlar, bugün 14’ten sonra transferim varBenim için de dua eder misiniz
Hadi sağlıkla tutunsun yavrunBen de su içme seansındayımyarım litreden fazla içmeyeceğim. Eki Görüntüle 3196502
Kaçıncı gün yapacaksın canımBen yapcam 5. Gün duramam
Canım uyku yapıyor da onu bilmiyorumBen prolutex'i 14.00 de vuruyorum, sonrasinda başliyor bende ayak üşümesi. Kullananlarda bunu yaşayan var mi?
Gözün aydın canım benimCanim kızlar sonucum 10.gun 325,53 çıktı darısı test gününü bekleyen cnm kızlara inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Kalp atışı için kaçıncı gün yada kqcinci haftada çağırdı seniEvet ya cok heyecanli. Allahim hepimize bu heyecani yaşamayi sonra da sağ selamet kavuşmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?