Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Korkma sakın ben de korkardım bizim aile de ikiz çok bana da verdi Rabbim. Şimdi 18 yaşındalar. İlkokul a başlayana kadar çok zor ama ondan sonra da çok kolaylık.
Saglikla doğmalarini nasip etsin rabbim ikiz mi değil mi bilmiyorum ama okula başlayana kadar da baya var ben güzel bı hamilelik ile isterim ikiz olmasını sağlıkla olmaisni ozellikle

Saglikla doğmalarini nasip etsin rabbim ikiz mi değil mi bilmiyorum ama okula başlayana kadar da baya var ben güzel bı hamilelik ile isterim ikiz olmasını sağlıkla olmaisni ozellikle
İnşallah canım Allah gönlüne göre hayırlarıyla, sağlıkla sıhhatle versin

Merhabalar canım öncelikle bebişin veya bebişlerin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cümle isteyenlerede hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin inşallah ben de 2022 ocakta tüp Bebek ile hamile kaldım 4aa 2 embriyo koyuldu fakat sadece birisi tutundu benimde 12.gün kanda gebelik değerim çok yüksek çıktı 1315 çıkmıştı doktora gidene kadar ikiz zannettik 5.hafta da doktora gittim karından ultrason ile keseyi gördük tek kese idi ama henüz kalp atışını duymadığım için hala ikiz bekliyordum 7.hafta da tekrar gittim hem yolk sac hemde kalp atışını duydum ve tek bebiş olduğunu anladım şimdi kızım kucağımda 4 aylık olduk çok şükür darısı sizin başınıza tabi bu benim hikayem hiç belli olmaz belki sizinkisi ikizde olabilir benimkisi dondurulmuş embriyo idi daha öncesinde de iki deneme yaptım bu üçüncüsü tuttu dondurulmuş embriyo olunca kanda gebelik değerleri yüksek çıkma ihtimali olabiliyormuş bende kk da birisinden okumuştum aynı olay onunda başına gelmişti tekrar hayırlı olsun herşey gönlünce olsun

Merhaba canım
Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Benimde 12. Gün 1336 14. Gün 3650 çıktı
Benimkide dondurulmuş embriyo idi ama bana tek embriyo transfer edilmişti .
Henüz doktora hiç muayeneye gitmedim nasipse cuma günü gidicem.
Değer yüksek olunca hastanede kk olarak da acaba ikizmidir düşüncesi oldu tabiki ama benim hiç önemli değil .tek de olsa çift olsa hepsi başımın üstüne .yeterki sağlıklı kucağıma alayım .
Bu anı çok bekledim bu süreçte çok yiprandik ama bebeğimiz bunların hepsini bize unutturacak inşallah .
Şuan tüp bebeğe göre de son adet tarihine göre de 4+6. Görünüyorum bakalım doktorda da tutacak mı cuma günü 5+2 olacağım

Canim ben gitmeden 300 cc kadar su icmistim. Ama dr böyle bi şey söylemedi. Bi de zaten tam kese haftasi gideceksin ya zaten büyümüştür rahatlikla görünür. İstersen yine oncesinde biraz ic sende

Ben prolutex'i 14.00 de vuruyorum, sonrasinda başliyor bende ayak üşümesi. Kullananlarda bunu yaşayan var mi?

Son düzenleme:
Canim ben gitmeden 300 cc kadar su icmistim. Ama dr böyle bi şey söylemedi. Bi de zaten tam kese haftasi gideceksin ya zaten büyümüştür rahatlikla görünür. İstersen yine oncesinde biraz ic sende
Ayyy çok heyecanlı yaa
Ben zaten heyecanlaninca da çok tuvaletim gelir transfer günü de heyecandan çok zor geçmişti su ile birleşince. Bende biraz içip gideyip o zaman

Ayyy çok heyecanlı yaa
Ben zaten heyecanlaninca da çok tuvaletim gelir transfer günü de heyecandan çok zor geçmişti su ile birleşince. Bende biraz içip gideyip o zaman
Evet ya cok heyecanli. Allahim hepimize bu heyecani yaşamayi sonra da sağ selamet kavuşmayi nasip etsin

Evet ya cok heyecanli. Allahim hepimize bu heyecani yaşamayi sonra da sağ selamet kavuşmayi nasip etsin
Kalp atışı için kaçıncı gün yada kqcinci haftada çağırdı seni
Doktorlarımız aynı gidiyor .beni de kese için 18. Gün Çağırmış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…