- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.741
Hayırlı olsun canımMiniğimi aldım geldim kızlaaarridrara sıkışmamışım sondayla doldurdular
25. Güne cagirdi canimKalp atışı için kaçıncı gün yada kqcinci haftada çağırdı seni
Doktorlarımız aynı gidiyor .beni de kese için 18. Gün Çağırmış oldu
İnşAllah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısı ile nasip etsin bana da.Herkes fazlası ile emek veriyor oysa bazıları için çok kolay yanlışlıkla hamile kalan var daha neleri var.. Nabalım bizim sınavımızda buymuş
Güzelce tutunsunlar canım hayırlı olsunHayırlı olsun canımgüzelce tutunsun yavruların
Aaaa aynı gün25. Güne cagirdi canim
Hayır canım bu cuma ocak 27 de keseyi görmek için çağırdılar.7 ocak transferım.Canım Senin Şubat 27 mi cagirdilar .6 Ocak da transfer oldum canım .Kese için Şubat 1 kontrol . Kıbrıs'ta ki doktorum 2 hafta sonra dedi
Hadi az kaldı inşallah sımsıkı tutunsunlar kolayca geçsin canım
Çok teşekkür ederim, çıktım biraz önceHadi sağlıkla tutunsun yavrun
Foto görmek bizi mutlu eder
Niye bu kadar erken kan verdiniz kiErken olanı dün yaptım diğerini bugün kan verdim 23 çıktı transfer günü hariç 6. Günüm
Belirtilerim vardı idrarda çıkınca netleştirmek istedim 7 senedir pozitifi görmeyi bekliyorumNiye bu kadar erken kan verdiniz ki
Bide ben doktorumla konuşacağım25. Güne cagirdi canim
Testlerinin çok netBelirtilerim vardı idrarda çıkınca netleştirmek istedim 7 senedir pozitifi görmeyi bekliyorum
Amin rabbim hepimizin yüzümü güldürsün inşallahTestlerinin çok net
Artacaktır değeriniz inşallah
Şimdiden gözünüz aydın .Allah'ım bekleyen diğer arkadaşlara da nasip etsin en kısa zamanda
Foto görmek bizi mutlu eder
Yapmadım yarın sabah yapayım diyorum. Teşekkür ederim canım inşallah yarın güzel haberler veririmlor-kurabiyesi yaptınmi test dünden beri sana dua ediyorum
Allah razı olsun canım. İnşallahHayırlı olsun canımgüzelce tutunsun yavruların
Benimde 3 şubat hayatta dayanamamTest günümü 11 gün sonraya vermişler. 4 Şubat’a kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?