- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.761
Evet ilaclar maddiyati gercekten zorluyor. Sor bakalim kabul eder buyuk ihtimalBide ben doktorumla konuşacağım
Şu lutinus fitil le prolutex in yerine devletin karşıladığı ilaçlar yazsin oluyorsa eğer .
Haftalık 1400 TL para harcıyorum iğne sabah akşam zaten bı kutusu 3 günde bitiyor fitilde 21 tane ama 7 günde bitiyor
Kendi kendime söz verdim evde test yapmayacağım diye. Umarım tutabilirimBenimde 3 şubat hayatta dayanamam
Aynen canım benim sağlıklı olsun da ister iki ister tek olsun çok şükür veren Rabbime 5+2 olursa keseyi görürsün inşallah güzel haberlerle gelMerhaba canım
Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Benimde 12. Gün 1336 14. Gün 3650 çıktı
Benimkide dondurulmuş embriyo idi ama bana tek embriyo transfer edilmişti .
Henüz doktora hiç muayeneye gitmedim nasipse cuma günü gidicem.
Değer yüksek olunca hastanede kk olarak da acaba ikizmidir düşüncesi oldu tabiki ama benim hiç önemli değil .tek de olsa çift olsa hepsi başımın üstüne .yeterki sağlıklı kucağıma alayım .
Bu anı çok bekledim bu süreçte çok yiprandik ama bebeğimiz bunların hepsini bize unutturacak inşallah .
Şuan tüp bebeğe göre de son adet tarihine göre de 4+6. Görünüyorum bakalım doktorda da tutacak mı cuma günü 5+2 olacağım
Hayır sadece bir tanesi erken gebelik diğeri normal test
6. Diyodum ama 5. Güne cektimKaçıncı gün yapacaksın canım
Hayır canım sgk karşılamıyor onuYa bana progestan dex iğne vermişler fiyatına baktım 435 diyo. Sağlık ocağına yazdırılıyo mu bu
Hayırlı olsun canımmHayır sadece bir tanesi erken gebelik diğeri normal test
Bu topikte zorKendi kendime söz verdim evde test yapmayacağım diye. Umarım tutabilirim
Neden ertelendi canımCanım bunun ilk denemeyle alakası yok bu sürec boyle belirsiz oldugu için malesef benim transferım ertelendi fakat 1 hafta once senın gibi rüyalar gordum hep
Keşke bende söz verebilsemKendi kendime söz verdim evde test yapmayacağım diye. Umarım tutabilirim
Saol canım inşallah kat kat yükselir deHayırlı olsun canımm
Dua et bizede nasip olsun
Yükselir canım yükselirSaol canım inşallah kat kat yükselir de
Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin herkese dua ediyorum rabbim herkesin yüzümü güldürsün
Ayyy bide sürekli kullancakmışım kalp atışına kadarHayır canım sgk karşılamıyor onu
Allah razı olsun inşallahYükselir canım yükselir
Amin
Hayır maalesef. SGK karşılamıyorYa bana progestan dex iğne vermişler fiyatına baktım 435 diyo. Sağlık ocağına yazdırılıyo mu bu
Estrofem fazla gelmiş rahımde küçük miktarda sıvı birikmiş canımNeden ertelendi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?