Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Vala bende doktorumla konusucam çok haklısın bugun imom omega 180 TL verdim.her hafta iğneye 500 TL veriyorum artık gerçekten eczacilarda kudurdu çok fazla aliyolar devletin karşıladığı iğne yazsın bu çoğu özel bide hafta olmadan ilaçlar bitiyor yazdiramiyorum ay olmadan alamıyorum

Ben transferden 2 hafta sonra ikisinide görmüştüm sadece daha küçük diye kalbi dinletmedi göstermişti
Ayy hadi inşallah Canim ayın 1 daha cok beklemekde zor merak ediyorum birde ben. Bugün sağlık ocağına gittim kan testi verdim kayıt için değer düşmez dimi çıkar mı acaba sence

Vala o kadar çok sevinirim ki 1 Şubat'ta kese için gidicem bakalim kontrole inşallah kalp atışı da duyulur vala çok sevinirim ama ,3 yada 4 haftalık Falan sanırım sanmam yani duyulmaz galiba
Canim sen 5 haftalik falansin. Kacinda transfer olmustun. Rahatlikla kalp atisini duyarsin. Ben 2 ocakta olmustum bugun 6+0 old

Benimde 2 günde bir. Eczane bide kocaman iğne ucu vermiş güya göbekten yapılcaktı ben o iğneyi nasıl batırayım. kalçadan mı yaptırsamm
Canım enjektörün içindeki büyük iğne ile ilacı enjektöre çekeceksin .ekstra dan başka küçük iğne uçlarından alacaksın sonra onu takıp iğneni öyle yapacaksın . İlacının adı ne

Ayy hadi inşallah Canim ayın 1 daha cok beklemekde zor merak ediyorum birde ben. Bugün sağlık ocağına gittim kan testi verdim kayıt için değer düşmez dimi çıkar mı acaba sence
Canım sen 6 ocakta 5. Gün embriyosu transfer olmuştun
Şuan 5+2 haftalık hamilesin

Canim sen 5 haftalik falansin. Kacinda transfer olmustun. Rahatlikla kalp atisini duyarsin. Ben 2 ocakta olmustum bugun 6+0 old
Hadi ya vala Bilmiyorum ki canım vala öyleyse çok sevinirim ben baya 2 3 haftalık falan sandım .Ay İnslalah ya Bende 6 Ocakta oldum 4 gün var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…