- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.781
Yaa nasıl gördü bravo doktorun iyiymiş. Ve ertelemiş para göz olsa yapardıEstrofem fazla gelmiş rahımde küçük miktarda sıvı birikmiş canım
Bizim P pembeumut111 ile doktorumuz aynıYaa nasıl gördü bravo doktorun iyiymiş. Ve ertelemiş para göz olsa yapardı
Devletin karşıladığını da verebilirlerdi sen tuttuktan sonra konus değiştiriyorsa değiştirsin canımAyyy bide sürekli kullancakmışım kalp atışına kadar
Benimde 2 günde bir. Eczane bide kocaman iğne ucu vermiş güya göbekten yapılcaktı ben o iğneyi nasıl batırayım.Evet 435 tl ama içinde 7 adet var. Ben de dün aldım. 7 günlük doz 435 tl
Aaa öyle yapayım o zaman artık muayenerimi tekirdağda devam etcem ordaki doktoruma derim artık teşekkür ederimDevletin karşıladığını da verebilirlerdi sen tuttuktan sonra konus değiştiriyorsa değiştirsin canım
Baya erken çağırmışlar senin canım benim 6 Ocakta transfer 2 hafta sonra da kese dedi baya uzun oldu benimki niye bilmiyorumHayır canım bu cuma ocak 27 de keseyi görmek için çağırdılar.7 ocak transferım.
Tüp bebek doktoruna sor önce onun onayını alda canımAaa öyle yapayım o zaman artık muayenerimi tekirdağda devam etcem ordaki doktoruma derim artık teşekkür ederim
Daha iyi oluyo sen gittiğinde hem kese kalp kalp atışı duyarsınBaya erken çağırmışlar senin canım benim 6 Ocakta transfer 2 hafta sonra da kese dedi baya uzun oldu benimki niye bilmiyorum
Vala bende doktorumla konusucam çok haklısın bugun imom omega 180 TL verdim.her hafta iğneye 500 TL veriyorum artık gerçekten eczacilarda kudurdu çok fazla aliyolar devletin karşıladığı iğne yazsın bu çoğu özel bide hafta olmadan ilaçlar bitiyor yazdiramiyorum ay olmadan alamıyorumBide ben doktorumla konuşacağım
Şu lutinus fitil le prolutex in yerine devletin karşıladığı ilaçlar yazsin oluyorsa eğer .
Haftalık 1400 TL para harcıyorum iğne sabah akşam zaten bı kutusu 3 günde bitiyor fitilde 21 tane ama 7 günde bitiyor
Peki madem onada diyelimTüp bebek doktoruna sor önce onun onayını alda canım
Ay inşallah 2 sini birden duyup goruceksem beklerimDaha iyi oluyo sen gittiğinde hem kese kalp kalp atışı duyarsın
Ben transferden 2 hafta sonra ikisinide görmüştüm sadece daha küçük diye kalbi dinletmedi göstermiştiAy inşallah 2 sini birden duyup goruceksem beklerimgorebilirmiyim sizce öyle
Vala o kadar çok sevinirim ki 1 Şubat'ta kese için gidicem bakalim kontrole inşallah kalp atışı da duyulur vala çok sevinirimDaha iyi oluyo sen gittiğinde hem kese kalp kalp atışı duyarsın
Ayy hadi inşallahBen transferden 2 hafta sonra ikisinide görmüştüm sadece daha küçük diye kalbi dinletmedi göstermişti
Canim sen 5 haftalik falansin. Kacinda transfer olmustun. Rahatlikla kalp atisini duyarsin. Ben 2 ocakta olmustum bugun 6+0 oldVala o kadar çok sevinirim ki 1 Şubat'ta kese için gidicem bakalim kontrole inşallah kalp atışı da duyulur vala çok sevinirimama ,3 yada 4 haftalık Falan sanırım sanmam yani duyulmaz galiba
Canım enjektörün içindeki büyük iğne ile ilacı enjektöre çekeceksin .ekstra dan başka küçük iğne uçlarından alacaksın sonra onu takıp iğneni öyle yapacaksın . İlacının adı neBenimde 2 günde bir. Eczane bide kocaman iğne ucu vermiş güya göbekten yapılcaktı ben o iğneyi nasıl batırayım.kalçadan mı yaptırsamm
Canım sen 6 ocakta 5. Gün embriyosu transfer olmuştunAyy hadi inşallahCanim ayın 1 daha cok beklemekde zor merak ediyorum birde ben. Bugün sağlık ocağına gittim kan testi verdim kayıt için değer düşmez dimi çıkar mı acaba sence
Ne değeri canımAyy hadi inşallahCanim ayın 1 daha cok beklemekde zor merak ediyorum birde ben. Bugün sağlık ocağına gittim kan testi verdim kayıt için değer düşmez dimi çıkar mı acaba sence
Hadi ya vala Bilmiyorum ki canım vala öyleyse çok sevinirim ben baya 2 3 haftalık falan sandım .Ay İnslalah ya Bende 6 Ocakta oldumCanim sen 5 haftalik falansin. Kacinda transfer olmustun. Rahatlikla kalp atisini duyarsin. Ben 2 ocakta olmustum bugun 6+0 old
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?