- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.801
Bu hesaplamayı nasıp yapıyıruz acabaCanım sen 6 ocakta 5. Gün embriyosu transfer olmuştun
Şuan 5+2 haftalık hamilesin
Kan değerin yüksek çıkmış dediler transferden sonra 20.gün çağırmış oldular.Tahminime göre 5 haftalık oluyor tam.Ben de normalde ıkı hafta sonra gıdıcektım hem keseyı gorurum hem kalp atısına bakılır dıye.Benım ıcın de ıyı oldu zaten merak içindeydimBaya erken çağırmışlar senin canım benim 6 Ocakta transfer 2 hafta sonra da kese dedi baya uzun oldu benimki niye bilmiyorum
Vala çok güzel hesapladiniz ben asla hesaplayamadim ve sağlık ocagindaki hemşire bile hesaplayamadiCanım sen 6 ocakta 5. Gün embriyosu transfer olmuştun
5 haftalık değil daha fazladır 6 hafta içinde 5+3 filandir. Tüp bebek hesaplama sayfaları var ora da daha net gosterirCanim sen 5 haftalik falansin. Kacinda transfer olmustun. Rahatlikla kalp atisini duyarsin. Ben 2 ocakta olmustum bugun 6+0 old
Kesinlikle inşallah güzel haberler alırız vala bende merak içindeyimKan değerin yüksek çıkmış dediler transferden sonra 20.gün çağırmış oldular.Tahminime göre 5 haftalık oluyor tam.Ben de normalde ıkı hafta sonra gıdıcektım hem keseyı gorurum hem kalp atısına bakılır dıye.Benım ıcın de ıyı oldu zaten merak içindeydim
Benm 14 Ocak transfer 4+1 çıktı seninde 4+2 dir 5 hafta yeni girmis oluyoruz yaniBu hesaplamayı nasıp yapıyıruz acaba
Yani transfer günü başlangıç mı sayılıyor
Benim 13 Ocak transfer
Şimdi ne kadarlık oluyor
Transfer olduğumuzda bebek ıkı haftalık sayılmıyor mu? Neye göre hesaplanıyor tam olarak bilgi verır mısınız benım de 7 ocak 6. Gün embrıyosu.Canım sen 6 ocakta 5. Gün embriyosu transfer olmuştun
Ay öyleyse bende hesaplama yapım bir bakım5 haftalık değil daha fazladır 6 hafta içinde 5+3 filandir. Tüp bebek hesaplama sayfaları var ora da daha net gosterir
5. Gün embriyosu na göre 4+2 oluyorsunBu hesaplamayı nasıp yapıyıruz acaba
Yani transfer günü başlangıç mı sayılıyor
Benim 13 Ocak transfer
Şimdi ne kadarlık oluyor
Nasil bakıyoruz ne yazmamız lazım bakmak içinBenm 14 Ocak transfer 4+1 çıktı seninde 4+2 dir 5 hafta yeni girmis oluyoruz yani
Tüp bebek gebelik hesaplama yaz google canimNasil bakıyoruz ne yazmamız lazım bakmak için
Hayır adet tarihine göre hesaplaniyor tüp bebekle de olsa normalde olsa adet tarihi baz aliniyor. Sonra ultrasona göre ufak defek cihaz netliği ile ilgili değişiklik olur belirlenirTransfer olduğumuzda bebek ıkı haftalık sayılmıyor mu? Neye göre hesaplanıyor tam olarak bilgi verır mısınız benım de 7 ocak 6. Gün embrıyosu.
Teşekkür ederim canımTüp Bebek Gebelik Hesaplama - Prof. Dr. Selçuk Selçuk
Tüp bebek gebelik hesaplama. Tüp bebek gebelik hesaplama nedir? Tüp bebek gebelik hesaplama nasıl yapılır? Daha fazlası için tıkla, öğren!drselcukselcuk.com
Burda bulduk kızlar
Yaaaa çok sevindimmCanim kızlar sonucum 10.gun 325,53 çıktı darısı test gününü bekleyen cnm kızlara inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Ayy kuzum çok sevindimYaaaa çok sevindimmgüzel bir pamukkkk geliyorrr
2. Artista belli olur bence ikiz ihtimali. Kaça katliycak acabaİyi canm daha ne olsun değer gayet iyi ikinciyi vericez bakalım
Kizlar ben yaptım sonuç doğru bilmiyorum
Teşekkür ederim canım
Bu da son attığım adet gunume göre hesapladim ama fazla çıktıTüp bebek gebelik hesaplama yaz google canim
Hayırlı olsun canım neydi belirtilerinBelirtilerim vardı idrarda çıkınca netleştirmek istedim 7 senedir pozitifi görmeyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?