- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.821
Hayırlısı olsun cnm katlama sayısı pek belirlemiyor aslında ama ben sağlıkla olsun da tek ikiz farketmez bana2. Artista belli olur bence ikiz ihtimali. Kaça katliycak acaba
Benimde yarın canım.idrara sıkışık olma işi nası olcak bakalım hayırlısıBizim @pembeumut111 ile doktorumuz aynıBende de geçen ay aynı sorun oldu estrofemden dolayı, ertelendi 1 ay. Bugün transfer oldum umarım o da yakında kavuşacak
Benimde kafam karıştıBu da son attığım adet gunume göre hesapladim ama fazla çıktıbence 7 haftalık fazla gibi
Bence herkes için adet tarihine göre hesaplamak doğru sonuç vermez. Herkes döngünün 20-25.günü transfer olurken ben 31. Günü oldumHayır adet tarihine göre hesaplaniyor tüp bebekle de olsa normalde olsa adet tarihi baz aliniyor. Sonra ultrasona göre ufak defek cihaz netliği ile ilgili değişiklik olur belirlenir
Aynen yani 5 hafta olmasi biraz fazla 7 hafta daha da fazla o yüzden tahminen bence en kotu 4 hafta DayızBenimde kafam karıştı
Artık kontrole gidince doktoruma sorucam
Ama öyle baz aliniyor cnm ultrasondada netleşiyor 1 haftalık hamilelik vs diye geçmez hiçbir yerde benm önceki hamileligimde aynı çıkmıştı uyumlu çıktı ultrasondada senin de çıkmaz ama ortalama baz alınırBence herkes için adet tarihine göre hesaplamak doğru sonuç vermez. Herkes döngünün 20-25.günü transfer olurken ben 31. Günü oldumsanırım transfer tarihine göre daha doğru
İkisinie ve ultrasona göre oynama olur elbet 1 2 gün .Hayır adet tarihine göre hesaplaniyor tüp bebekle de olsa normalde olsa adet tarihi baz aliniyor. Sonra ultrasona göre ufak defek cihaz netliği ile ilgili değişiklik olur belirlenir
Aynen bence transfer tarihi daha doğru benim transfer olalı 20 gün olmuş nerdeyseBence herkes için adet tarihine göre hesaplamak doğru sonuç vermez. Herkes döngünün 20-25.günü transfer olurken ben 31. Günü oldumsanırım transfer tarihine göre daha doğru
Kesinlikle son adetten hesaplanıyor ilk başta. Ben de tüp bebekle gebe kaldığım da hep son adet sorulduAynen yani 5 hafta olmasi biraz fazla 7 hafta daha da fazla o yüzden tahminen bence en kotu 4 hafta DayızGidince ogrenicez artik
Aynen cnm genelde uyumlu çıkıyor istisnalar da doktora göre belirlenirİkisinie ve ultrasona göre oynama olur elbet 1 2 gün .
Benim SAT tarihine gorede tüp bebeğe göre de aynı cikiyor tutuyor
O zaman transfer tarihi doğru gosteriyorAma öyle baz aliniyor cnm ultrasondada netleşiyor 1 haftalık hamilelik vs diye geçmez hiçbir yerde benm önceki hamileligimde aynı çıkmıştı uyumlu çıktı ultrasondada senin de çıkmaz ama ortalama baz alınır
Ben seninkine baktım 6 Ocak dimi 5+2 çıkıyor mesela doğru.O zaman transfer tarihi doğru gosteriyor
Tabikide ilk gün erken gibi , 2. Gün bekleriz ahahhaahaAhahah tamam yapıcam arkadaşlar negatif cıksada yapıcam da ilk gün değil
Benim Son adetimin ilk günü 3 Aralık şimdi ben 3 Aralık olarak hesapladigimda 7 hafta bitmek üzere 8 haftaya giriceksiniz diyo o zamanda bana fazla geliyor ama anlamadım kafam karışti kizlarKesinlikle son adetten hesaplanıyor ilk başta. Ben de tüp bebekle gebe kaldığım da hep son adet soruldu
Benm başta hiç olmadı şimdi şimdi oluyorBenim hiç belirtim yok
Evet doğru kuzum bende baktım o şekilde transfer gününe gore baktimBen seninkine baktım 6 Ocak dimi 5+2 çıkıyor mesela doğru.
tabi canımTabikide ilk gün erken gibi , 2. Gün bekleriz ahahhaahayaniii neden olmasin degilmi
Aynen bana da yeterki 1 tane olsun sağlıkla şu an değerim ne kadar bilmiyorum en son baktığım 8 gün önceydi kan testi verdim bide bugün verdim yarın sonuç AlicamHayırlısı olsun cnm katlama sayısı pek belirlemiyor aslında ama ben sağlıkla olsun da tek ikiz farketmez bana
Birinci günüm bitiyor tık yokBenim hiç belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?