Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hayır adet tarihine göre hesaplaniyor tüp bebekle de olsa normalde olsa adet tarihi baz aliniyor. Sonra ultrasona göre ufak defek cihaz netliği ile ilgili değişiklik olur belirlenir
Bence herkes için adet tarihine göre hesaplamak doğru sonuç vermez. Herkes döngünün 20-25.günü transfer olurken ben 31. Günü oldum sanırım transfer tarihine göre daha doğru

Bence herkes için adet tarihine göre hesaplamak doğru sonuç vermez. Herkes döngünün 20-25.günü transfer olurken ben 31. Günü oldum sanırım transfer tarihine göre daha doğru
Ama öyle baz aliniyor cnm ultrasondada netleşiyor 1 haftalık hamilelik vs diye geçmez hiçbir yerde benm önceki hamileligimde aynı çıkmıştı uyumlu çıktı ultrasondada senin de çıkmaz ama ortalama baz alınır

Hayır adet tarihine göre hesaplaniyor tüp bebekle de olsa normalde olsa adet tarihi baz aliniyor. Sonra ultrasona göre ufak defek cihaz netliği ile ilgili değişiklik olur belirlenir
İkisinie ve ultrasona göre oynama olur elbet 1 2 gün .
Benim SAT tarihine gorede tüp bebeğe göre de aynı cikiyor tutuyor

Kesinlikle son adetten hesaplanıyor ilk başta. Ben de tüp bebekle gebe kaldığım da hep son adet soruldu
Benim Son adetimin ilk günü 3 Aralık şimdi ben 3 Aralık olarak hesapladigimda 7 hafta bitmek üzere 8 haftaya giriceksiniz diyo o zamanda bana fazla geliyor ama anlamadım kafam karışti kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…