- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.841
Yinemi kan verdin niyeee kizzzAynen bana da yeterki 1 tane olsun sağlıkla şu an değerim ne kadar bilmiyorum en son baktığım 8 gün önceydi kan testi verdim bide bugün verdim yarın sonuç Alicam
Şimdi ne var sende de mi ilk gün bişey yoktuBenm başta hiç olmadı şimdi şimdi oluyor
Ne var mesela canımBenm başta hiç olmadı şimdi şimdi oluyor
Olur olur daha erken insallahda ağrısız acısız olur senin için Pozitifi görürüzBirinci günüm bitiyor tık yok
Kasık bazen bazende adet ağrısı gibi oluyor cnm ilk te göğüs ağrım vardı o geçtiNe var mesela canım
Yoktu cnm valla hicbirsey ondan telaslanip yaptım erkendenŞimdi ne var sende de mi ilk gün bişey yoktu
Tabiki çok erken daha diyoruzBirinci günüm bitiyor tık yok
Ay sorma kız vala bı kere veririm dedim sağlık ocagindakiler bırakmadı neymiş gebelik kaydı acicaklarmis mecburiymis bide bana 8 Mayıs ta gün verdi kontroleYinemi kan verdin niyeee kizzz
İnşAllah darısı bize canımKasık bazen bazende adet ağrısı gibi oluyor cnm ilk te göğüs ağrım vardı o geçti
Himmm anladım ozaman cnm tamamAy sorma kız vala bı kere veririm dedim sağlık ocagindakiler bırakmadı neymiş gebelik kaydı acicaklarmis mecburiymis bide bana 8 Mayıs ta gün verdi kontrole
Sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallahİnşAllah darısı bize canım
Kan idrar hepsini verdim tiroide de bakicaklarmis ilaç kullanıyorum belki biraktirir doktor fazla geldiyse .Acaba değer yükseldimi merak içindeyim kanda çıkar dedi hemşire amaHimmm anladım ozaman cnm tamam
Bende de klasik adet agrısı var o transfer den öncede vardı gerciYoktu cnm valla hicbirsey ondan telaslanip yaptım erkenden
Evet 5. Güne kadar bekliyoruz sabredipTabiki çok erken daha diyoruzkaşınmıyoruz
Benm transferden önce daha çok ağrım olmuştu transferden sora hepsi gitmişti yazmıştım hattaBende de klasik adet agrısı var o transfer den öncede vardı gerci
Sanırım o ağrıyı estrofem yapıyor canımBende de klasik adet agrısı var o transfer den öncede vardı gerci
İnşallah hayirlsiyla hallolur oda cnmKan idrar hepsini verdim tiroide de bakicaklarmis ilaç kullanıyorum belki biraktirir doktor fazla geldiyse .Acaba değer yükseldimi merak içindeyim kanda çıkar dedi hemşire ama
Estrofem de olabilir kizlar progestan kullanıyorsanız o da yapıyorSanırım o ağrıyı estrofem yapıyor canım
Bana eczacı insülin iğnesi verdi enjektör olarak. 1 ml lik. Tam ilacın miktarı kadar. Göbekten vuruyorum kendim. Aynı diğer iğneler gibi. Ağrı acı yanma hiçbir şey olmadı şükürBenimde 2 günde bir. Eczane bide kocaman iğne ucu vermiş güya göbekten yapılcaktı ben o iğneyi nasıl batırayım.kalçadan mı yaptırsamm
Ay bilmiyorum ya bi yarın olsaBenm transferden önce daha çok ağrım olmuştu transferden sora hepsi gitmişti yazmıştım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?