- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.861
Benim de transfer 14 Ocak yarın tüp Bebek merkezinde kan verecem olumlu yada olumsuz muayene ediyorlar mı acaba yoksa sonuç mu konuşuluyor sadeceBenm 14 Ocak transfer 4+1 çıktı seninde 4+2 dir 5 hafta yeni girmis oluyoruz yani
İnşallah kuzumİnşallah hayirlsiyla hallolur oda cnm
Belki de canımSanırım o ağrıyı estrofem yapıyor canım
Sadece sonuç konusulurBenim de transfer 14 Ocak yarın tüp Bebek merkezinde kan verecem olumlu yada olumsuz muayene ediyorlar mı acaba yoksa sonuç mu konuşuluyor sadece
Muayene yok cnm bende doktoruma gittim verdim sadece kan aldırdimBenim de transfer 14 Ocak yarın tüp Bebek merkezinde kan verecem olumlu yada olumsuz muayene ediyorlar mı acaba yoksa sonuç mu konuşuluyor sadece
Aslında yapıcaktı canım ben ertelemek istedımYaa nasıl gördü bravo doktorun iyiymiş. Ve ertelemiş para göz olsa yapardı
Hayırlı olsun kuzuTest günümü 11 gün sonraya vermişler. 4 Şubat’a kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum
Bişey olmuyor kuzum uzun yola cikicaksin biraz riskli ben transfer oldum 1 gün sonra yola çıktım 2 saatlik yola geldimKızlar transferden sonra yattınızmı. Ben 1.bucuk saat yol gidicem transferden sonra.
Çok saol kuzum kasıklarımda ağrı ve batma hala da devam ediyor ve göğüslerimde hassasiyet varHayırlı olsun canım neydi belirtilerin
Benimde aynı belirtiler ver bugun 7. Gün test yapmaya cesaret edemiyorumÇok saol kuzum kasıklarımda ağrı ve batma hala da devam ediyor ve göğüslerimde hassasiyet var
Benim natural siklus ile oldum ilaç kullanmadım hiç bu yüzden belirtilerimi net hissettimBenimde aynı belirtiler ver bugun 7. Gün test yapmaya cesaret edemiyorum
Benim hesabıma göre ben 4+4 üm sizin de 4+5 olabilirAynen yani 5 hafta olmasi biraz fazla 7 hafta daha da fazla o yüzden tahminen bence en kotu 4 hafta DayızGidince ogrenicez artik
Bende doğal siklus oldum :))Benim natural siklus ile oldum ilaç kullanmadım hiç bu yüzden belirtilerimi net hissettim
Peki ben neyapiyorum kaset testler aldimtabi canım
Test diye diye rüyama girdi az uyuyim dedim test yapıyodum
Benim natural siklus ile oldum ilaç kullanmadım hiç bu yüzden belirtilerimi net hissettim
Nasil yani bulanti falandami yokBirinci günüm bitiyor tık yok
Daha ilk günden nasıl bı tık bekliyorsunBirinci günüm bitiyor tık yok
Ay yok yeterPeki ben neyapiyorum kaset testler aldimmaasim yaticak bir iki güne testleremi yatirsam hepsini
Bende bilmiyorumDaha ilk günden nasıl bı tık bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?