Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Progestan dex. Eşimde demiş göbekten yapcak diye. Tamam bu iğneyle yapar demiş olcak iş değil kalça iğnesi vermiş

Progestan dex. Eşimde demiş göbekten yapcak diye. Tamam bu iğneyle yapar demiş olcak iş değil kalça iğnesi vermiş
Kalça igneside kısa oluyor canım enzane yanlış bilgi vermiş
Bana da uzun iğne verdi göbekten bunla vuruyorlsr dedi bende saçmalamayın bu iğne deri altına girsin diyince baktı bı daha pardon karsitirmisim dedi .emin olun başka eczaneye gidin Bence

Bana eczacı insülin iğnesi verdi enjektör olarak. 1 ml lik. Tam ilacın miktarı kadar. Göbekten vuruyorum kendim. Aynı diğer iğneler gibi. Ağrı acı yanma hiçbir şey olmadı şükür
Yarın gideyim isteyim madem. Saçmalamışlar çünkü. Koca iğne göbeğe girer mi saf kocamda bilmediğinden almış gelmiş oda eczacıyı tutuyo hayret bişey

Yarın gideyim isteyim madem. Saçmalamışlar çünkü. Koca iğne göbeğe girer mi saf kocamda bilmediğinden almış gelmiş oda eczacıyı tutuyo hayret bişey
Bazı eczacılar bilemiyor değişik şekilde.. Örnek götürüp istiyorum bundan olsun diye. Aman iyi ki denemeye çalışmamıssınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…