- 12 Mart 2019
- 16.611
- 35.987
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.881
Hobi gibi oldu ya , durduramiyorumAy yok yeter
Hayırlı olsunEki Görüntüle 3196787 yaptım test ama çok silik çizgi var bakarmısınız sizde
Bilirim cok zevkli oluyorHobi gibi oldu ya , durduramiyorum
Ayy hadi inşallah burdaki herkesin pozitif olurHayırlı olsun
Yok daha yeni oldugu için silik cıkmıştırAyy hadi inşallah burdaki herkesin pozitif olurazcık deydi şey ondanmı silik çıktı acaba heycandan yapamadım
Aaaaa ozaman size tavsiyem hep yatmayın ben yürüdüm hergün düzenli beslendim rabbim pozitif sonuçları hepimize nasip etsinBende doğal siklus oldum :))
İkinci günüm bugün
Evet benimde 5. Gün yaptığım test böyleydi imi hayırlısyla tutunurlar bizleeeEki Görüntüle 3196787 yaptım test ama çok silik çizgi var bakarmısınız sizde
Ama bu kaset testlerden istedigim verimi alamiyorum , çok erken diye sanirimBilirim cok zevkli oluyor
Şu 5. Güne bi geleyim benide kimse tutamıcak
İnşallah tutunurlarEvet benimde 5. Gün yaptığım test böyleydi imi hayırlısyla tutunurlar bizleee
Progestan dex. Eşimde demiş göbekten yapcak diye. Tamam bu iğneyle yapar demiş olcak iş değil kalça iğnesi vermişCanım enjektörün içindeki büyük iğne ile ilacı enjektöre çekeceksin .ekstra dan başka küçük iğne uçlarından alacaksın sonra onu takıp iğneni öyle yapacaksın . İlacının adı ne
Hiç bişey olmuyor yat dinlenBende bilmiyorum
En son 2 sene önce gebe kalmıştım unutmuşum herseyi paslanmışım
Kalça igneside kısa oluyor canım enzane yanlış bilgi vermişProgestan dex. Eşimde demiş göbekten yapcak diye. Tamam bu iğneyle yapar demiş olcak iş değil kalça iğnesi vermiş
Haftada 1 proluton vuruluyorum. Ondan sonra ayaklarım buz gibi oluyor benim de. Hormondan kaynaklı yüksek ihtimalBen prolutex'i 14.00 de vuruyorum, sonrasinda başliyor bende ayak üşümesi. Kullananlarda bunu yaşayan var mi?
Yarın gideyim isteyim madem. Saçmalamışlar çünkü. Koca iğne göbeğe girer mi saf kocamda bilmediğinden almış gelmişBana eczacı insülin iğnesi verdi enjektör olarak. 1 ml lik. Tam ilacın miktarı kadar. Göbekten vuruyorum kendim. Aynı diğer iğneler gibi. Ağrı acı yanma hiçbir şey olmadı şükür
Bugün ona kanaat getirdim ben deHaftada 1 proluton vuruluyorum. Ondan sonra ayaklarım buz gibi oluyor benim de. Hormondan kaynaklı yüksek ihtimal
Daha yeni başlamış beta salgılanmaya sağlıkla artsınEki Görüntüle 3196787 yaptım test ama çok silik çizgi var bakarmısınız sizde
Bazı eczacılar bilemiyor değişik şekilde.. Örnek götürüp istiyorum bundan olsun diye. Aman iyi ki denemeye çalışmamıssınızYarın gideyim isteyim madem. Saçmalamışlar çünkü. Koca iğne göbeğe girer mi saf kocamda bilmediğinden almış gelmişoda eczacıyı tutuyo hayret bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?