- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.901
Çok teşekkür ederim yarın gider hallederim harbiden saçmalıyolar yaaKalça igneside kısa oluyor canım enzane yanlış bilgi vermiş
Bana da uzun iğne verdi göbekten bunla vuruyorlsr dedi bende saçmalamayın bu iğne deri altına girsin diyince baktı bı daha pardon karsitirmisim dedi .emin olun başka eczaneye gidin Bence
Aşırı tansiyonum düşüyor benim.. Sende var mı öyle bir sorunBugün ona kanaat getirdim ben de
120 tl miAma bu kaset testlerden istedigim verimi alamiyorum , çok erken diye sanirim
Digerleride bu hobim için çok fazla 120 ye aldim erken gebeligi
Yok yok zaten iğneyi görünce korktum bi terslik olduğunu anladım. Rica etsem mesajdan iğne resmini atar mısınız banaBazı eczacılar bilemiyor değişik şekilde.. Örnek götürüp istiyorum bundan olsun diye. Aman iyi ki denemeye çalışmamıssınız
Benim sonucum negatif malesef
Hepinize hayırlı haberler sağlıklı hamilelikler dilerim
Tansiyon aletim yok bi düşüklük hissetmiyorum. İns da olmaz diyabetle başim dertte Allah muhafaza, bi de tansiyon cikmasinAşırı tansiyonum düşüyor benim.. Sende var mı öyle bir sorun
Sürekli yatmiyorum canım aynen evin içinde kısa yürüyüşler yapıyorum, yarın çıkıp hava alcamAaaaa ozaman size tavsiyem hep yatmayın ben yürüdüm hergün düzenli beslendim rabbim pozitif sonuçları hepimize nasip etsin
Kaçıncı günün canım ?Eki Görüntüle 3196787 yaptım test ama çok silik çizgi var bakarmısınız sizde
Sürekli yatmiyorum canım aynen evin içinde kısa yürüyüşler yapıyorum, yarın çıkıp hava alcam
Beslenme konusuna da dikkat ediyorum
Aminnnnçok amin
Tamam canımİnşallah hayırlı sonuçlarını bekliyorum haber ver bana da
Ben goruyorumMesela bu testte siz çizgi görüyor musunuz ben göremiyorum. Arkadaşlarım görüyor. Sanırım artık delirdik
Taze transfer olanlar adetin ilk gününü, dondurulmuş embriyo transferi olanlar transfer tarihini baz alıyor.Benim Son adetimin ilk günü 3 Aralık şimdi ben 3 Aralık olarak hesapladigimda 7 hafta bitmek üzere 8 haftaya giriceksiniz diyo o zamanda bana fazla geliyor ama anlamadım kafam karışti kizlar
Adına görümcek hissi de diyebilir miyizBen goruyorumbenim örümcek hislerimde var
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim yarın gider hallederim harbiden saçmalıyolar yaa
Evt çok belli görünüyorMesela bu testte siz çizgi görüyor musunuz ben göremiyorum. Arkadaşlarım görüyor. Sanırım artık delirdik
İkinci attığım geçen ayın. Onda da ben gördüm ama başkaları göremediEvt çok belli görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?