Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok teşekkür ederim yarın gider hallederim harbiden saçmalıyolar yaa

Ama bu kaset testlerden istedigim verimi alamiyorum , çok erken diye sanirim
Digerleride bu hobim için çok fazla 120 ye aldim erken gebeligi
120 tl mi
Transferin ikinci günü filan sonuc vermeli benim o parayi verebilmem icin

Aşırı tansiyonum düşüyor benim.. Sende var mı öyle bir sorun
Tansiyon aletim yok bi düşüklük hissetmiyorum. İns da olmaz diyabetle başim dertte Allah muhafaza, bi de tansiyon cikmasin
İki gündür şikayetler (benim için şikayet demek lüx ) başladi. Zamani gelmisti zaten

Aaaaa ozaman size tavsiyem hep yatmayın ben yürüdüm hergün düzenli beslendim rabbim pozitif sonuçları hepimize nasip etsin
Sürekli yatmiyorum canım aynen evin içinde kısa yürüyüşler yapıyorum, yarın çıkıp hava alcam
Beslenme konusuna da dikkat ediyorum
Aminnnn çok amin

Ben bu silik çizgileri göremiyorum testlerde ya siz görüyorsunuz ya ben göremiyorum. Yani evet orada bi çizgi var ama zaten orada bi çizgi olduğunu bildiğim için halis görüyorum gibi hissediyorum

Benim Son adetimin ilk günü 3 Aralık şimdi ben 3 Aralık olarak hesapladigimda 7 hafta bitmek üzere 8 haftaya giriceksiniz diyo o zamanda bana fazla geliyor ama anlamadım kafam karışti kizlar
Taze transfer olanlar adetin ilk gününü, dondurulmuş embriyo transferi olanlar transfer tarihini baz alıyor.

Mesela bunda da ben görmüştüm ama değilmiş meğersem

Eklentiler

• BD00C21F-4985-41F8-A127-28D03361A616.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…