- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.921
Böyle ince kısa olacak canım .uzun iğne ile şırınga dan dolduracaksin çekeceksin içine sonra bu üçü takip göbekten vuracaksınYok yok zaten iğneyi görünce korktum bi terslik olduğunu anladım. Rica etsem mesajdan iğne resmini atar mısınız bana
Ben goruyorumbenim örümcek hislerimde var
Mesela o gördüğünüz testin üzerine bu akşamüstü iki tane tarihi geçmiş test buldum onları yaptım biri kaset test diğeri predictor 1 gün önce. Onlarda silik bile yoktu tabi bunlar hem tarihi geçik hem ilk idrar değil hem de kaset. Off beynim yandı. İnşallah yarın çok net bir pozitif alırım.Evt çok belli görünüyor
Kiz var ordaa cizgiiiiiMesela bu testte siz çizgi görüyor musunuz ben göremiyorum. Arkadaşlarım görüyor. Sanırım artık delirdik
Valla hepimiz heyecandan sorgulamayı bıraktık, ne derlerse tamam diyoruz o an.Yarın gideyim isteyim madem. Saçmalamışlar çünkü. Koca iğne göbeğe girer mi saf kocamda bilmediğinden almış gelmişoda eczacıyı tutuyo hayret bişey
Canım çizgi çıkan tarihi gememis test ise var yani yeni yeni artmaya başlamış o yüzden silikMesela o gördüğünüz testin üzerine bu akşamüstü iki tane tarihi geçmiş test buldum onları yaptım biri kaset test diğeri predictor 1 gün önce. Onlarda silik bile yoktu tabi bunlar hem tarihi geçik hem ilk idrar değil hem de kaset. Off beynim yandı. İnşallah yarın çok net bir pozitif alırım.elimde son bir adet comfort kaldı
Kiz var ordaa cizgiiiii
Canım çizgi çıkan tarihi gememis test ise var yani yeni yeni artmaya başlamış o yüzden silik
Amin Allah razı olsunRabbim en kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallahh
Prodictör müydü?Ama bu kaset testlerden istedigim verimi alamiyorum , çok erken diye sanirim
Digerleride bu hobim için çok fazla 120 ye aldim erken gebeligi
Öyle yapıyorum napım dahaHiç bişey olmuyor yat dinlen
Ben prolutex kullanıyorum canım ilk zaman insülin iğnesi almıştım ilk attığım gorseldeki gibi ama şişesinde az da olsa kalınca bunlardan almaya başladım .eczaneye bunu göster böyle versinler .mavi başlıklı iğne ile ilacı çek sonra şok kahverengi olanla vurunÇok teşekkür ederim yarın gider hallederim harbiden saçmalıyolar yaa
Kimi insanda koyulaşma olmuyor canım .Geçen ayki testimi de gördünüz mü orda hamile değildim mesela orda da görüyorsanız boşuna ümitlenmeyeyim
Bu arada belli oluyor dediğiniz testi ptesi yapmıştım o zaman yarın ilk idrarla çıkardı di mi olsa. Koyu olurdu hatta di mi. Yarın hemen testi yapıp gelcem
Ahh hadi inşallah cuma günü kan testiverene kadar hop oturup hop kalkcam belli kiKimi insanda koyulaşma olmuyor canım .
Benim 9 gün dahil yaptım hep çizgi vardı ama koyulaşma olmamıştı ama sonucum yüksek çıktı
Sabah uyanır uyanmaz yap canım inşallah çıkacak ben inanıyorumGeçen ayki testimi de gördünüz mü orda hamile değildim mesela orda da görüyorsanız boşuna ümitlenmeyeyim
Bu arada belli oluyor dediğiniz testi ptesi yapmıştım o zaman yarın ilk idrarla çıkardı di mi olsa. Koyu olurdu hatta di mi. Yarın hemen testi yapıp gelcem
Hiç hiç birşey olmaz cnm hiç takılma buna ben transfer olup 1 dakika bile yatmadan 3 saatlik yolculuk yaptım içarada durup yemeğe bile gittim hiçbirşey olmadı şükürler olsunKızlar transferden sonra yattınızmı. Ben 1.bucuk saat yol gidicem transferden sonra.
Kaçıncı gün? Sabah ilk idrarla okeymiMesela o gördüğünüz testin üzerine bu akşamüstü iki tane tarihi geçmiş test buldum onları yaptım biri kaset test diğeri predictor 1 gün önce. Onlarda silik bile yoktu tabi bunlar hem tarihi geçik hem ilk idrar değil hem de kaset. Off beynim yandı. İnşallah yarın çok net bir pozitif alırım.elimde son bir adet comfort kaldı
Aynen prodictorduProdictör müydü?
Bende alıcamda yazık diyorum ona
Tez vakitte pozitif sonuc alirsin insAmin Allah razı olsun
Sabah uyanır uyanmaz yap canım inşallah çıkacak ben inanıyorum
İlk attığım test 6. Günün sabahı ilk idrardı. Bugün tarihi geçmişleri yaptım 7. Günde ilk idrar değil zaten negatifti. Yarın 8. Gün olacak inş bakalım sonuç ne çıkcak. İnşallah net bir pozitif görürüm de muallakta kalmam böyle. 6. Gün testte çizgiyi göremeyince bütün gün ağladımKaçıncı gün? Sabah ilk idrarla okeymi
Peki herhangi bir sorun olmazsa bekletmeden de yapabiliyorlar değil mİ? Ben de başlayacağım da bilmediğim için sordumYumurtalarım su topladı benim karnım şişti ondan dolayı 2 adet sonra oldum daha sağlıklı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?