Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok yok zaten iğneyi görünce korktum bi terslik olduğunu anladım. Rica etsem mesajdan iğne resmini atar mısınız bana
Böyle ince kısa olacak canım .uzun iğne ile şırınga dan dolduracaksin çekeceksin içine sonra bu üçü takip göbekten vuracaksın

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-24-20-16-12-930_com.android.chrome.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 67
Ben goruyorum benim örümcek hislerimde var

Evt çok belli görünüyor
Mesela o gördüğünüz testin üzerine bu akşamüstü iki tane tarihi geçmiş test buldum onları yaptım biri kaset test diğeri predictor 1 gün önce. Onlarda silik bile yoktu tabi bunlar hem tarihi geçik hem ilk idrar değil hem de kaset. Off beynim yandı. İnşallah yarın çok net bir pozitif alırım. elimde son bir adet comfort kaldı

Yarın gideyim isteyim madem. Saçmalamışlar çünkü. Koca iğne göbeğe girer mi saf kocamda bilmediğinden almış gelmiş oda eczacıyı tutuyo hayret bişey
Valla hepimiz heyecandan sorgulamayı bıraktık, ne derlerse tamam diyoruz o an.

Canım çizgi çıkan tarihi gememis test ise var yani yeni yeni artmaya başlamış o yüzden silik

Kiz var ordaa cizgiiiii

Canım çizgi çıkan tarihi gememis test ise var yani yeni yeni artmaya başlamış o yüzden silik

Geçen ayki testimi de gördünüz mü orda hamile değildim mesela orda da görüyorsanız boşuna ümitlenmeyeyim

Bu arada belli oluyor dediğiniz testi ptesi yapmıştım o zaman yarın ilk idrarla çıkardı di mi olsa. Koyu olurdu hatta di mi. Yarın hemen testi yapıp gelcem

Çok teşekkür ederim yarın gider hallederim harbiden saçmalıyolar yaa
Ben prolutex kullanıyorum canım ilk zaman insülin iğnesi almıştım ilk attığım gorseldeki gibi ama şişesinde az da olsa kalınca bunlardan almaya başladım .eczaneye bunu göster böyle versinler .mavi başlıklı iğne ile ilacı çek sonra şok kahverengi olanla vurun

Eklentiler

• IMG_20230124_202711.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20230124_203005.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 70
Kimi insanda koyulaşma olmuyor canım .
Benim 9 gün dahil yaptım hep çizgi vardı ama koyulaşma olmamıştı ama sonucum yüksek çıktı

Sabah uyanır uyanmaz yap canım inşallah çıkacak ben inanıyorum

Kaçıncı gün? Sabah ilk idrarla okeymi

Sabah uyanır uyanmaz yap canım inşallah çıkacak ben inanıyorum
Kaçıncı gün? Sabah ilk idrarla okeymi
İlk attığım test 6. Günün sabahı ilk idrardı. Bugün tarihi geçmişleri yaptım 7. Günde ilk idrar değil zaten negatifti. Yarın 8. Gün olacak inş bakalım sonuç ne çıkcak. İnşallah net bir pozitif görürüm de muallakta kalmam böyle. 6. Gün testte çizgiyi göremeyince bütün gün ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…