Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kafam karıştı valla..
Testte baya belli görünüyor, yarn daha net çıkar

Geç tutunma da olabilir bi dur bakalım son gün kan tahlili söyler doğruyu

Kızlar merhaba bnde geçen hafta opu oldum 14 yumurta toplandi 8i olgun çıktı 7si döllendi ve 3.gune 7side kaliteli şekilde ulaştı ama 5.gune sadece 1 tanesi ulaşmış çok üzüldüm ama yinede çok şükür tabi. Kalitesi 4ab dedi doktorum sizce nasıl sizin embriyolarin kaliteleri nasildi

Bunda göremedim ,diğer testte bariz belliydi
Ağzından bal akıyor canım benim
Kuruma çizgisi gibi birşeyde olabilir. Takilma bunlara tatlim yarın cillop gibi bir sonuç çıksın şöyle en kirmizisindan
Evet ya inşallah yarın hemen atacağım allahım hemen yarın olsun inş pozitifimdir
Geç tutunma da olabilir bi dur bakalım son gün kan tahlili söyler doğruyu
Aynen cumaya kadar moral bozmak yok söz verdim kendime

Kalitesi cok kötü değil bide kalite önemli değil aslında en kötüsüyle bile olunca oluyor nasip

Benimde 2 günde bir. Eczane bide kocaman iğne ucu vermiş güya göbekten yapılcaktı ben o iğneyi nasıl batırayım. kalçadan mı yaptırsamm
İnce iğne ucu al birde canım. Büyük iğneyle çek ilacı ince ucla değiştir sonra

Kızlar benim bebisimin mücadeles hala devam ediyor karar veremedi gitsemmi kalsammı:) pazar günü çılgın kanamamdan sonra dün sakin geçti bugün tekrar kasık ağrısı ve hafif kanama var. Bütün sohbetleri okuyorum ama katılamıyorum beni de unutmayın insallah bir mucize olur da iki kisi olarak dönerm aranıza:)

Aynı ben de böyle oldum cnm tek embriyomu transfer oldum çok şükür pozitif oldu rabbim ol derse olur hiç merak etme

Kızlar bana bir yardımcı olsanız 15 gündür oksapar 4000 göbekten yapıyorum 2 3 gündür vurduğum yerlerden kan çıkıyor artık hatta enjeksiyonun içine bile giriyor kan iyice incelip sulandığı için mi acaba sizce neden böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…