- 14 Mayıs 2022
- 88
- 156
- 23
- 30
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.941
7. Günüm canımKaçıncı günün canım ?
Hayırlı uğurlu olsun canım sıkı sıkı yapışsınlar inşallahMiniğimi aldım geldim kızlaaarridrara sıkışmamışım sondayla doldurdular
Kafam karıştı valla..Geçen ayki testimi de gördünüz mü orda hamile değildim mesela orda da görüyorsanız boşuna ümitlenmeyeyim
Bu arada belli oluyor dediğiniz testi ptesi yapmıştım o zaman yarın ilk idrarla çıkardı di mi olsa. Koyu olurdu hatta di mi. Yarın hemen testi yapıp gelcem
Bu geçen ayki testim burdakini görüyor musunKafam karıştı valla..
Testte baya belli görünüyor, yarn daha net çıkar
Bunda göremedim ,diğer testte bariz belliydiBu geçen ayki testim burdakini görüyor musun
Kuruma çizgisi gibi birşeyde olabilir. Takilma bunlara tatlim yarın cillop gibi bir sonuç çıksın şöyle en kirmizisindanBu geçen ayki testim burdakini görüyor musun
Geç tutunma da olabilir bi dur bakalım son gün kan tahlili söyler doğruyuİlk attığım test 6. Günün sabahı ilk idrardı. Bugün tarihi geçmişleri yaptım 7. Günde ilk idrar değil zaten negatifti. Yarın 8. Gün olacak inş bakalım sonuç ne çıkcak. İnşallah net bir pozitif görürüm de muallakta kalmam böyle. 6. Gün testte çizgiyi göremeyince bütün gün ağladım
Teşekkür ederim canımcım
Hepimize hayırlı olsun inşallah
Allah pozitif bekleyenlerinde yüzünü güldürsün
Kan değerim 382 çıktı
Senin kaçtı
Bak şimdi aklıma soktun bende mi prodictor alsamAynen prodictorduyanindada 10 liralik iki kaset aldım kendi cizgisi bile silik düşün kaliteyi
Düzelmesini ümid ediyorumBen bu mavi sayfada resmen alinti daki isimleri görmüyorum gözüm kör oluyor
Ağzından bal akıyor canım benimBunda göremedim ,diğer testte bariz belliydi
Evet ya inşallah yarın hemen atacağım allahım hemen yarın olsun inş pozitifimdirKuruma çizgisi gibi birşeyde olabilir. Takilma bunlara tatlim yarın cillop gibi bir sonuç çıksın şöyle en kirmizisindan
Aynen cumaya kadar moral bozmak yok söz verdim kendimeGeç tutunma da olabilir bi dur bakalım son gün kan tahlili söyler doğruyu
İnşallah canım Allah razı olsunTez vakitte pozitif sonuc alirsin ins
Kalitesi cok kötü değil bide kalite önemli değil aslında en kötüsüyle bile olunca oluyor nasipKızlar merhaba bnde geçen hafta opu oldum 14 yumurta toplandi 8i olgun çıktı 7si döllendi ve 3.gune 7side kaliteli şekilde ulaştı ama 5.gune sadece 1 tanesi ulaşmış çok üzüldüm ama yinede çok şükür tabi. Kalitesi 4ab dedi doktorum sizce nasıl sizin embriyolarin kaliteleri nasildi
İnce iğne ucu al birde canım. Büyük iğneyle çek ilacı ince ucla değiştir sonraBenimde 2 günde bir. Eczane bide kocaman iğne ucu vermiş güya göbekten yapılcaktı ben o iğneyi nasıl batırayım.kalçadan mı yaptırsamm
Aynı ben de böyle oldum cnm tek embriyomu transfer oldum çok şükür pozitif oldu rabbim ol derse olur hiç merak etmeKızlar merhaba bnde geçen hafta opu oldum 14 yumurta toplandi 8i olgun çıktı 7si döllendi ve 3.gune 7side kaliteli şekilde ulaştı ama 5.gune sadece 1 tanesi ulaşmış çok üzüldüm ama yinede çok şükür tabi. Kalitesi 4ab dedi doktorum sizce nasıl sizin embriyolarin kaliteleri nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?