- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.961
İnşallah cnm inşallah sadece birazcık yaramazlık yapmıştır o kadarla kalsın artıkKızlar benim bebisimin mücadeles hala devam ediyor karar veremedi gitsemmi kalsammı:) pazar günü çılgın kanamamdan sonra dün sakin geçti bugün tekrar kasık ağrısı ve hafif kanama var. Bütün sohbetleri okuyorum ama katılamıyorum beni de unutmayın insallah bir mucize olur da iki kisi olarak dönerm aranıza:)
Evet çizgi varMesela bu testte siz çizgi görüyor musunuz ben göremiyorum. Arkadaşlarım görüyor. Sanırım artık delirdik
İnşallah canım sağlıkla gelin aramızaKızlar benim bebisimin mücadeles hala devam ediyor karar veremedi gitsemmi kalsammı:) pazar günü çılgın kanamamdan sonra dün sakin geçti bugün tekrar kasık ağrısı ve hafif kanama var. Bütün sohbetleri okuyorum ama katılamıyorum beni de unutmayın insallah bir mucize olur da iki kisi olarak dönerm aranıza:)
Kanın sulandıgı için canım ilerleyen zamanlarda benimde olmuştu şuan yok ama olucak elbet.Kızlar bana bir yardımcı olsanız 15 gündür oksapar 4000 göbekten yapıyorum 2 3 gündür vurduğum yerlerden kan çıkıyor artık hatta enjeksiyonun içine bile giriyor kan iyice incelip sulandığı için mi acaba sizce neden böyle oluyor
MerhabaKızlar merhaba bnde geçen hafta opu oldum 14 yumurta toplandi 8i olgun çıktı 7si döllendi ve 3.gune 7side kaliteli şekilde ulaştı ama 5.gune sadece 1 tanesi ulaşmış çok üzüldüm ama yinede çok şükür tabi. Kalitesi 4ab dedi doktorum sizce nasıl sizin embriyolarin kaliteleri nasildi
İnşallahKızlar benim bebisimin mücadeles hala devam ediyor karar veremedi gitsemmi kalsammı:) pazar günü çılgın kanamamdan sonra dün sakin geçti bugün tekrar kasık ağrısı ve hafif kanama var. Bütün sohbetleri okuyorum ama katılamıyorum beni de unutmayın insallah bir mucize olur da iki kisi olarak dönerm aranıza:)
Progesteron ignesinimi öyle yapiyorsunuzBana eczacı insülin iğnesi verdi enjektör olarak. 1 ml lik. Tam ilacın miktarı kadar. Göbekten vuruyorum kendim. Aynı diğer iğneler gibi. Ağrı acı yanma hiçbir şey olmadı şükür
İnşallah sağlıklı bir hamilelik haberide senden alırız canımAğzından bal akıyor canım benim
Evet ya inşallah yarın hemen atacağım allahım hemen yarın olsun inş pozitifimdir
Aynen cumaya kadar moral bozmak yok söz verdim kendime
Evet normal enjektör ile çekip, insülin enjektörünün başlığını takıp vuruyorumProgesteron ignesinimi öyle yapiyorsunuz
Ve göbektekmi kız niye önce demedin kalçalarımdan artık yumurtalar ciktiEvet normal enjektör ile çekip, insülin enjektörünün başlığını takıp vuruyorum
Ama ben bunu özellikle sordum olmaz.öyle.jas içine uygulamali dedilerEvet normal enjektör ile çekip, insülin enjektörünün başlığını takıp vuruyorum
Canım dex olanlar göbekten sanırım diğerleri kalçadanAma ben bunu özellikle sordum olmaz.öyle.jas içine uygulamali dediler
Ay içimi rahatlattınız. SağolunHiç hiç birşey olmaz cnm hiç takılma buna ben transfer olup 1 dakika bile yatmadan 3 saatlik yolculuk yaptım içarada durup yemeğe bile gittim hiçbirşey olmadı şükürler olsun
Geçmiş oksun canım inşalahBir de kızlar bnm için dua edermisiniz normalde panik atak ilacı kullanıyordum ama tedavi sürecinde bıraktırmışlardı ara ara göstermeye başladı kendisini birden içim çok sıkılıyor kim bilir belki sizin duanız kabul olur da ferahlar içim
Görmüyorum ya resmenDüzelmesini ümid ediyorum
Rabbim yardımcın olsun inşirah oku sürekli iç skntisina birebir cnmBir de kızlar bnm için dua edermisiniz normalde panik atak ilacı kullanıyordum ama tedavi sürecinde bıraktırmışlardı ara ara göstermeye başladı kendisini birden içim çok sıkılıyor kim bilir belki sizin duanız kabul olur da ferahlar içim
Rabbim sevindirsin mucizen seninle kalır inş cnmmKızlar benim bebisimin mücadeles hala devam ediyor karar veremedi gitsemmi kalsammı:) pazar günü çılgın kanamamdan sonra dün sakin geçti bugün tekrar kasık ağrısı ve hafif kanama var. Bütün sohbetleri okuyorum ama katılamıyorum beni de unutmayın insallah bir mucize olur da iki kisi olarak dönerm aranıza:)
Kiyamam ben o güçlü minnoşa, inşallah kanaman en kisa surede biter gider ve bunlar yaşanmamışcasina dönersinKızlar benim bebisimin mücadeles hala devam ediyor karar veremedi gitsemmi kalsammı:) pazar günü çılgın kanamamdan sonra dün sakin geçti bugün tekrar kasık ağrısı ve hafif kanama var. Bütün sohbetleri okuyorum ama katılamıyorum beni de unutmayın insallah bir mucize olur da iki kisi olarak dönerm aranıza:)
Gobekten baska ignenizde varmi? Kan sulandiricalar koldan ve bacaktanda oluyor doktorunuza sorun isterseniz , göbek bilgesine yukleme yapmamis olursunuz.Kızlar bana bir yardımcı olsanız 15 gündür oksapar 4000 göbekten yapıyorum 2 3 gündür vurduğum yerlerden kan çıkıyor artık hatta enjeksiyonun içine bile giriyor kan iyice incelip sulandığı için mi acaba sizce neden böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?