Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah cnm inşallah sadece birazcık yaramazlık yapmıştır o kadarla kalsın artık

İnşallah canım sağlıkla gelin aramıza

Kanın sulandıgı için canım ilerleyen zamanlarda benimde olmuştu şuan yok ama olucak elbet.

Merhaba
Benimde 5. Güne sadece 1 embriyo kaldı ve oda 4ab idi.
Donduruldu
Transfer günü embriyalog 5 ab olarak veriyorum dedi . Sanırım çözüldükten sonrada ilerlemiş
Ve çok şükür ki o tek embriyo tuttu.
İçinizi ferah tutun bol bol dua edin

İnşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun

Rabbim yardımcın olsun inşirah oku sürekli iç skntisina birebir cnm

Rabbim sevindirsin mucizen seninle kalır inş cnmm

Kiyamam ben o güçlü minnoşa, inşallah kanaman en kisa surede biter gider ve bunlar yaşanmamışcasina dönersin Canını sıkma lutfen pozitif dusun ve bol bol dinlen, buna benzer bir durumu ilk transferimde bir arkadasim yasadi şuan bebegi 19 aylik , insallah senin minnaginda öyle olucak, gün icerisinde baska seylere odaklan baska seylerle ilgilen , tüm düşünceni kanamali alana odaklayip çekme kendine (zor oldugunu biliyorum ) hersey en yüksek hayrina ve guzelliklerle ilerlesin,, rabbim yardim etsin

Gobekten baska ignenizde varmi? Kan sulandiricalar koldan ve bacaktanda oluyor doktorunuza sorun isterseniz , göbek bilgesine yukleme yapmamis olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…