- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.981
Göbekten istiyor illa cnmGobekten baska ignenizde varmi? Kan sulandiricalar koldan ve bacaktanda oluyor doktorunuza sorun isterseniz , göbek bilgesine yukleme yapmamis olursunuz.
İnşallah çok teşekkür ederim canm sizde sağlıkla kavuşun inşallah. Benim dün donduruldu embriyom iki kez adet gördükten sonra yani mart gibi transfer yaparız dedi ve bnm doktorum hiç tahlil istemiyor yapılması gereken tahlil var mı sizce aslında ben pıhtılaşma varmi baktirmak istiyorum randevu aldım tıbbi genetikte. Transfer öncesi önerileriniz varmi kızlarMerhaba
Benimde 5. Güne sadece 1 embriyo kaldı ve oda 4ab idi.
Donduruldu
Transfer günü embriyalog 5 ab olarak veriyorum dedi . Sanırım çözüldükten sonrada ilerlemiş
Ve çok şükür ki o tek embriyo tuttu.
İçinizi ferah tutun bol bol dua edin
Rahat ol , pozitif düşün ve iyi beslenİnşallah çok teşekkür ederim canm sizde sağlıkla kavuşun inşallah. Benim dün donduruldu embriyom iki kez adet gördükten sonra yani mart gibi transfer yaparız dedi ve bnm doktorum hiç tahlil istemiyor yapılması gereken tahlil var mı sizce aslında ben pıhtılaşma varmi baktirmak istiyorum randevu aldım tıbbi genetikte. Transfer öncesi önerileriniz varmi kızlar
İlk denemem nelerle karşılayacağımi bilmiyorum o yüzden hem stresli hem çok heyecanlıyim etrafımda sonucu pozitif olan çok ama bir o kadar da negatif var bu yüzden etkileniyorum sanırım çok zormuşRahat ol , pozitif düşün ve iyi beslen
Nasıl yani 2 ay üst üstemi transfer oldunuz siz arada hiç boşluk dinlenme yapmadınızmıBu geçen ayki testim burdakini görüyor musun
Canım bende de anksiyete ve panik atak vardı bende ilacı bırakıp tedaviye başladım nasıl üstesinden gelirsin biliyormusun nefes egsersizi yaparak instekramda ayça hoca var onun egsersizlerini yap canım çok etkili 2 sene ilaç kullandım ben Allahım yaşatmasın bir daha artık beni üzen şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.. Burundan sakin 4 nefes al ve burundan 6 ver bunu günde 3 set olarak 5 er dakika yap faydasını göreceksinBir de kızlar bnm için dua edermisiniz normalde panik atak ilacı kullanıyordum ama tedavi sürecinde bıraktırmışlardı ara ara göstermeye başladı kendisini birden içim çok sıkılıyor kim bilir belki sizin duanız kabul olur da ferahlar içim
Çok yele ederim tavsiyelerin için şimdi hemen yapacağımCanım bende de anksiyete ve panik atak vardı bende ilacı bırakıp tedaviye başladım nasıl üstesinden gelirsin biliyormusun nefes egsersizi yaparak instekramda ayça hoca var onun egsersizlerini yap canım çok etkili 2 sene ilaç kullandım ben Allahım yaşatmasın bir daha artık beni üzen şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.. Burundan sakin 4 nefes al ve burundan 6 ver bunu günde 3 set olarak 5 er dakika yap faydasını göreceksin
inşallah bakalım yarın yine test yapcamEvet çizgi var
Yok geçen ay transfer olmadım bu ilk transferim geçen ay reglim gecikince test yaptım 36. Günde regl oldum normalde 26-30 arasında döngüm eğer geç kalırsa 31-33de olurum bu defer 36. Güne kadar olmadımNasıl yani 2 ay üst üstemi transfer oldunuz siz arada hiç boşluk dinlenme yapmadınızmı
Ben kullanıyordum bebek istemeden önce sonra bıraktım. Etki ettiğini düşünüyorumKızlar Siğara kullanan varmıydı
BeenKızlar Siğara kullanan varmıydı
Farkında nefes ayça hoca canım YouTube de videoları var bana çok iyi geldi dene mutlaka rica ederimÇok yele ederim tavsiyelerin için şimdi hemen yapacağım
simdi napiyosunn canikom
Tabiki de içmiyorumsimdi napiyosunn canikom
Tabiki de içmiyorum
opu zamanı azaltmıştım günde 3 -4 sonra transfer hazırlıgında günde 2 içtim transfer den bir hafta önce de komple bıraktım
Aynen canım benim 5+2 çıkıyor hesabıma göreBenim hesabıma göre ben 4+4 üm sizin de 4+5 olabilir
Bana zor değilZor birşey sigara birakmak
Ahahahah deli kızYaaakaramel Latte taaa geçen ay transfer oldun hala birgün geçmış vakit gecmiyor ya merak ediyorum yani
AynenTaze transfer olanlar adetin ilk gününü, dondurulmuş embriyo transferi olanlar transfer tarihini baz alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?