Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah çok teşekkür ederim canm sizde sağlıkla kavuşun inşallah. Benim dün donduruldu embriyom iki kez adet gördükten sonra yani mart gibi transfer yaparız dedi ve bnm doktorum hiç tahlil istemiyor yapılması gereken tahlil var mı sizce aslında ben pıhtılaşma varmi baktirmak istiyorum randevu aldım tıbbi genetikte. Transfer öncesi önerileriniz varmi kızlar

Rahat ol , pozitif düşün ve iyi beslen

Canım bende de anksiyete ve panik atak vardı bende ilacı bırakıp tedaviye başladım nasıl üstesinden gelirsin biliyormusun nefes egsersizi yaparak instekramda ayça hoca var onun egsersizlerini yap canım çok etkili 2 sene ilaç kullandım ben Allahım yaşatmasın bir daha artık beni üzen şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.. Burundan sakin 4 nefes al ve burundan 6 ver bunu günde 3 set olarak 5 er dakika yap faydasını göreceksin

Çok yele ederim tavsiyelerin için şimdi hemen yapacağım

inşallah bakalım yarın yine test yapcam

Nasıl yani 2 ay üst üstemi transfer oldunuz siz arada hiç boşluk dinlenme yapmadınızmı
Yok geçen ay transfer olmadım bu ilk transferim geçen ay reglim gecikince test yaptım 36. Günde regl oldum normalde 26-30 arasında döngüm eğer geç kalırsa 31-33de olurum bu defer 36. Güne kadar olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…