- 23 Mayıs 2018
- 465
- 746
- 103
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.001
Bende yumurta kalitesini etkilediğini düşünüyorumBen kullanıyordum bebek istemeden önce sonra bıraktım. Etki ettiğini düşünüyorum
Şuan içiyor musun canım peki
Ahahahah deli kız
Evet banada geçen ay olmuş gibi geldi
Hayır kuzum aslaa transfer den 1 hafta önce bıraktım zaten azaltmıştımBende yumurta kalitesini etkilediğini düşünüyorum
Şuan içiyor musun canım peki
Çok geçmiş olsun canım nefes müzik ve frekans videoları var youtubeda bi bak istersenBir de kızlar bnm için dua edermisiniz normalde panik atak ilacı kullanıyordum ama tedavi sürecinde bıraktırmışlardı ara ara göstermeye başladı kendisini birden içim çok sıkılıyor kim bilir belki sizin duanız kabul olur da ferahlar içim
Niye attın böyle bişey yazacagını ben sana söylerdimRica ediceğim zamanın alıcılarıyla oynamayınızztesti doktoruma attim kanı beklemeliydin yazmis, tez canlayiz be doktorum ne yapalim yani , idare edin beni yazdim ahahahahahh
İdrar testleri onlara bı anlam ifade etmiyor genelde ama bizim için önemliRica ediceğim zamanın alıcılarıyla oynamayınızztesti doktoruma attim kanı beklemeliydin yazmis, tez canlayiz be doktorum ne yapalim yani , idare edin beni yazdim ahahahahahh
Yok ya ilk transferde gayet sevinmisti oda,, ki zaten beni taniyor yapicagimi adi gibi biliyordurİdrar testleri onlara bı anlam ifade etmiyor genelde ama bizim için önemli
Seninki sadece progestandır canım. Dex göbekten vuruluyorAma ben bunu özellikle sordum olmaz.öyle.jas içine uygulamali dediler
Ben hem taze tarnsfer oldum hemde dondurulmuş iki tane daha var dondurulmuşTaze transfer olanlar adetin ilk gününü, dondurulmuş embriyo transferi olanlar transfer tarihini baz alıyor.
Yarın ilk idrarla belli olur biseyler taabi 5.gün embriyosuysaKızlar 6. Gün test yaptım negatif çıktı. Modum çok düştü. Yarın 9. Gün test aldım ama yapasım gelmiyor. Sizce beklesem mi kan için yoksa yapayım mı ?
Canım cok erken yapmisisn ama morini bozma bekle bira dahaKızlar 6. Gün test yaptım negatif çıktı. Modum çok düştü. Yarın 9. Gün test aldım ama yapasım gelmiyor. Sizce beklesem mi kan için yoksa yapayım mı ?
Yarın ilk idrarla yap sonra kan verirsin zatenKızlar 6. Gün test yaptım negatif çıktı. Modum çok düştü. Yarın 9. Gün test aldım ama yapasım gelmiyor. Sizce beklesem mi kan için yoksa yapayım mı ?
İdrarda yapsan kan isticekler sen yarın yap istersen perşembe hertürlü kan vericeksinDondurulmuş embriyo transferi oldum 10. Gün kan vermeye gel dedi. Yani yarın yapmasam perşembe kan alacak zaten
Ne güzel bir selam dı bu böyleHerkese merhaba !! Kadınlarkulübü ailesine çıtırdan bir selam vermek istedim. Tüm dünyam alt üst olmuştu ama burda benimle aynı dertleri yaşayan onlarca kadın arkadaşım varmış. Hiç tanışmadan sizlerle sizlerin yaşantılarını tek tek okudum size uzaktan kocaman sarılıyorum...Her türlü acıya katlanabilecek kadar güçlüyüz. Ve rabbim hepimizin dualarını duysun. Gönlümüzden geçen güzel dileklerimizin hepsi karşımıza çıksın İnşallah
Benimde Perşembe kese kontrolü var, 5+4 şu an galiba bakalım ne diyecek.Pozitif gören herkese hayırlı olsuninternetim bittiği için gündüz hiç bakmıyorum işte ya
Benim bugün 5+5 ama pek bi belirtim yok ya göğüs ağrısı vardı oda yok gibi bişey şuan
Kese görene kadar aşırı endişeliyim perşembeyi bekliyorum epey gerdi bu durum beni beklemek
Teşekkür ederim hoşbuldum inşallah yakın zamanda ben de aranıza katılacağımNe güzel bir selam dı bu böyle
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?