- 22 Ocak 2023
- 7
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.021
Elinizde cetrotide yada oxsotide varmi acaba bir adet cok acilBenim 20 tane embriyom oldu 9 tanesi donduruldu 2 tane üç günlük transferim oldu temmuz ayında tuttu ama maalesef kalpleri durunca kürtaj oldum 7 tane 5 günlük embriyom var
İnşallah sorunsuz geçer bu sürecinTeşekkür ederim hoşbuldum inşallah yakın zamanda ben de aranıza katılacağım
Tebrik ederim canım aslında bende aman aman bağımlı değilim ama aklıma gelince geliyorHayır kuzum aslaa transfer den 1 hafta önce bıraktım zaten azaltmıştım
Amin canim inşallahHerkese merhaba !! Kadınlarkulübü ailesine çıtırdan bir selam vermek istedim. Tüm dünyam alt üst olmuştu ama burda benimle aynı dertleri yaşayan onlarca kadın arkadaşım varmış. Hiç tanışmadan sizlerle sizlerin yaşantılarını tek tek okudum size uzaktan kocaman sarılıyorum...Her türlü acıya katlanabilecek kadar güçlüyüz. Ve rabbim hepimizin dualarını duysun. Gönlümüzden geçen güzel dileklerimizin hepsi karşımıza çıksın İnşallah
Hadi hayırlısı olsun inşallahBenimde Perşembe kese kontrolü var, 5+4 şu an galiba bakalım ne diyecek.
Ayy o bitiyo bu, bu bitiyor şurahat nefes almak nasip olur inşallah hepimize
Hoşgeldin canım aramızaHerkese merhaba !! Kadınlarkulübü ailesine çıtırdan bir selam vermek istedim. Tüm dünyam alt üst olmuştu ama burda benimle aynı dertleri yaşayan onlarca kadın arkadaşım varmış. Hiç tanışmadan sizlerle sizlerin yaşantılarını tek tek okudum size uzaktan kocaman sarılıyorum...Her türlü acıya katlanabilecek kadar güçlüyüz. Ve rabbim hepimizin dualarını duysun. Gönlümüzden geçen güzel dileklerimizin hepsi karşımıza çıksın İnşallah
Hepimize de inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim. Bi arkadaşta özelden atmış. Resmen eşimi salak yerine koymuş göndermiş yarın ben o eczaneyi basmaz mıyımBöyle ince kısa olacak canım .uzun iğne ile şırınga dan dolduracaksin çekeceksin içine sonra bu üçü takip göbekten vuracaksın
Ayy çok teşekkür ederim üşenmemişsiniz ayrıntılı anlatmışsınız. Ekran görüntüsü aldım. GösteririmBen prolutex kullanıyorum canım ilk zaman insülin iğnesi almıştım ilk attığım gorseldeki gibi ama şişesinde az da olsa kalınca bunlardan almaya başladım .eczaneye bunu göster böyle versinler .mavi başlıklı iğne ile ilacı çek sonra şok kahverengi olanla vurun
Teşekkür ederim inşallah sonuda güzel olurHayırlı uğurlu olsun canım sıkı sıkı yapışsınlar inşallah
Malesef canım bende yok sadece gonol var oda işine yaramaz sanırımElinizde cetrotide yada oxsotide varmi acaba bir adet cok acil
Tamam canım teşekkür ederimİnce iğne ucu al birde canım. Büyük iğneyle çek ilacı ince ucla değiştir sonra
transfer tarihi ile adet tarihi arasında 3-4 gün fark oluyor. Birimde 4 havta diyor mesela diğerinde 4+3 gün diyor. Çok fark yok yani. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimBen hem taze tarnsfer oldum hemde dondurulmuş iki tane daha var dondurulmuş
Diyabet başlı başına zor gebelikte daha zor olur.. Rabbim kolaylaştırsın sorunsuz su gibi geçsin inşallahhTansiyon aletim yok bi düşüklük hissetmiyorum. İns da olmaz diyabetle başim dertte Allah muhafaza, bi de tansiyon cikmasin
İki gündür şikayetler (benim için şikayet demek lüx) başladi. Zamani gelmisti zaten
Ben görüyorummmGörünmeye başladı gibi sankiyalnız tiroid im 3.86 ya çıkmış haşimato var hafta içi 50 hafta sonu 75 euthyrox kullanıyorum. 18 ocakta transfer oldum. Birazdan gidip kav vereceğim tiroid için beta da isteyeceğim. Ben kendimi avutmuyorum demi görünüyor çizgi çok silik şekilde
Ben malesef. 2 yıldır bıraktım ama tam bırakma değil ara ara içiyordum bazen çok bazen az. Ama opu sürecinde hiç içmedim yumoşlar etkilenmesin diye ondan sonra tek tük içtim. Transferden 2 hafta önce tamamen bıraktımKızlar Siğara kullanan varmıydı
Az kalmış senin yarın güzel haberlerle gel inşallah canımPozitif gören herkese hayırlı olsuninternetim bittiği için gündüz hiç bakmıyorum işte ya
Benim bugün 5+5 ama pek bi belirtim yok ya göğüs ağrısı vardı oda yok gibi bişey şuan
Kese görene kadar aşırı endişeliyim perşembeyi bekliyorum epey gerdi bu durum beni beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?