Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin canim inşallah tabiki burada dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz çok iyi geliyor yeni arkadaslar tanıyoruz .

Hoşgeldin canım aramıza

Böyle ince kısa olacak canım .uzun iğne ile şırınga dan dolduracaksin çekeceksin içine sonra bu üçü takip göbekten vuracaksın
Çok teşekkür ederim. Bi arkadaşta özelden atmış. Resmen eşimi salak yerine koymuş göndermiş yarın ben o eczaneyi basmaz mıyım

Ayy çok teşekkür ederim üşenmemişsiniz ayrıntılı anlatmışsınız. Ekran görüntüsü aldım. Gösteririm

Görünmeye başladı gibi sanki yalnız tiroid im 3.86 ya çıkmış haşimato var hafta içi 50 hafta sonu 75 euthyrox kullanıyorum. 18 ocakta transfer oldum. Birazdan gidip kav vereceğim tiroid için beta da isteyeceğim. Ben kendimi avutmuyorum demi görünüyor çizgi çok silik şekilde

Eklentiler

• IMG_20230125_074959.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20230125_074935.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 101
Tansiyon aletim yok bi düşüklük hissetmiyorum. İns da olmaz diyabetle başim dertte Allah muhafaza, bi de tansiyon cikmasin
İki gündür şikayetler (benim için şikayet demek lüx ) başladi. Zamani gelmisti zaten
Diyabet başlı başına zor gebelikte daha zor olur.. Rabbim kolaylaştırsın sorunsuz su gibi geçsin inşallahh
Kesinlikle benim içinde şikayet demek lüx sağlıklı olsunlar da.. Çokk bekledik bu anları

Ben görüyorummm

Az kalmış senin yarın güzel haberlerle gel inşallah canım benim de kalbim pır pır..daha çok var pztye.. Zaman geçmiyorr durdu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…