Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ayy çok teşekkür ederim üşenmemişsiniz ayrıntılı anlatmışsınız. Ekran görüntüsü aldım. Gösteririm
O nasıl laf canım . Tabiki yardımcı olacağız burda bunun için beraberiz . Yeri geliyor bizde başka konuda yardım istiyoruz . Herkesin bilmediği acemilik peri var

Anladım canım inşallah gebelikte içmediğin için bir daha da içemezsin

Kızlar selam
Sonucu pozitif olanlar
Süreç nasıl geçiyor
Yani benim karnımda sürekli değişik bir ağrı var ama sürekli..
Ağrı gibide değil aslında kasılma mı batma mı gerilme mi değişik birşey. Kuvvetli değil ama hep var
Doktorumla pazartesi randevulaştık ama bu durum beni geriyor
Belkide normaldir ama bilemedim

Karın ağrısı bendede oldu ilaçlar kullanıyoruz belki onlarda agrtiriyor yeslemeden de kaynaklanıyor belki sürekli olmuyor ama olmuştu geçen günler bendede

Ben elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.

Hamile arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sorunsuz süper keyifli bir 9 ay geçirirsiniz darısı başımıza

Eklentiler

• 6E66A762-787E-45D3-B3A5-92E5415A4FC2.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 86
Sadece bu testlerle umudunuzu bitirmeyin.
Burda çok örnekleri gördük
Bu testlerde çıkmayan ve kanda çıkan.
Kan testine kadar aynı dikkatle devam edin derim

Cok üzgünüm

Bu testler için adetli olmak mı gerekiyor?
Hayır gerekmıyor canım bunlar bagısıklıkla ilgili testler ve kan pıhtılaşması ile ilgili. İyi kalitede embrıyo konuşdugu halde tutmayınca rahımde bagısıklık saldırabılıyomuş embrıyoya ve bu yuzden tutmuyo ona bakıcak buyuk ihtimal doktorun..

Çok normal canım arada bende de oluyor..
Akşamları tansiyonumun düşmesi dışında iyiyim.
Çok ayakta kalıp çok yürüyünce de batmalar hafif ağrılar oluyor.
Benimde pazartesi günü randevumm

Görünüyor canım
Beşinci günün dimi bugün ?
Kaçıncı gün embriyosuydu

Dünki testinde ben görmüştüm ama Rabbim en kolay şekilde nasip eylesinn

Kızlar bugün de ilk idrarla test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür sağlık ocağında da kan verdim çok heyecanlıyım inşallah bu da kimyasal olmaz Allah'ım hepimizin kucağını bebislerle doldursun

Eklentiler

• IMG-20230125-WA0000.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…