- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.041
O nasıl laf canım . Tabiki yardımcı olacağız burda bunun için beraberiz . Yeri geliyor bizde başka konuda yardım istiyoruz . Herkesin bilmediği acemilik peri varAyy çok teşekkür ederim üşenmemişsiniz ayrıntılı anlatmışsınız. Ekran görüntüsü aldım. Gösteririm
Anladım canım inşallah gebelikte içmediğin için bir daha da içemezsinBen malesef. 2 yıldır bıraktım ama tam bırakma değil ara ara içiyordum bazen çok bazen az. Ama opu sürecinde hiç içmedim yumoşlar etkilenmesin diye ondan sonra tek tük içtim. Transferden 2 hafta önce tamamen bıraktım
İnşallah canımmAnladım canım inşallah gebelikte içmediğin için bir daha da içemezsin
Karın ağrısı bendede oldu ilaçlar kullanıyoruz belki onlarda agrtiriyor yeslemeden de kaynaklanıyor belki sürekli olmuyor ama olmuştu geçen günler bendedeKızlar selam
Sonucu pozitif olanlar
Süreç nasıl geçiyor
Yani benim karnımda sürekli değişik bir ağrı var ama sürekli..
Ağrı gibide değil aslında kasılma mı batma mı gerilme mi değişik birşey. Kuvvetli değil ama hep var
Doktorumla pazartesi randevulaştık ama bu durum beni geriyor
Belkide normaldir ama bilemedim
Ya benimde geliyor elbet bi keyif sigarası olsaydı diye de alıştım ama zamanla daha gelmiyorTebrik ederim canım aslında bende aman aman bağımlı değilim ama aklıma gelince geliyor
Evet canım evetKızlaarrr ilk idrarla yaptım bugun 8.gün olduHala bakıp bakıp duruyorum inanamıyorum Dünden daha belirgin demi Eki Görüntüle 3196986
Sadece bu testlerle umudunuzu bitirmeyin.Ben elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.
Hamile arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sorunsuz süper keyifli bir 9 ay geçirirsinizdarısı başımıza
Cok üzgünümBen elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.
Hamile arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sorunsuz süper keyifli bir 9 ay geçirirsinizdarısı başımıza
Hayır gerek yok adetli olmayaBu testler için adetli olmak mı gerekiyor?
Sadece bu testlerle umudunuzu bitirmeyin.
Burda çok örnekleri gördük
Bu testlerde çıkmayan ve kanda çıkan.
Kan testine kadar aynı dikkatle devam edin derim
Cok üzgünüm
Hayır gerekmıyor canım bunlar bagısıklıkla ilgili testler ve kan pıhtılaşması ile ilgili. İyi kalitede embrıyo konuşdugu halde tutmayınca rahımde bagısıklık saldırabılıyomuş embrıyoya ve bu yuzden tutmuyo ona bakıcak buyuk ihtimal doktorun..Bu testler için adetli olmak mı gerekiyor?
Çok normal canım arada bende de oluyor..Kızlar selam
Sonucu pozitif olanlar
Süreç nasıl geçiyor
Yani benim karnımda sürekli değişik bir ağrı var ama sürekli..
Ağrı gibide değil aslında kasılma mı batma mı gerilme mi değişik birşey. Kuvvetli değil ama hep var
Doktorumla pazartesi randevulaştık ama bu durum beni geriyor
Belkide normaldir ama bilemedim
Görünüyor canımGörünmeye başladı gibi sankiyalnız tiroid im 3.86 ya çıkmış haşimato var hafta içi 50 hafta sonu 75 euthyrox kullanıyorum. 18 ocakta transfer oldum. Birazdan gidip kav vereceğim tiroid için beta da isteyeceğim. Ben kendimi avutmuyorum demi görünüyor çizgi çok silik şekilde
Dünki testinde ben görmüştüm amaBen elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.
5. Gün embriyosu 7. Gün oluyor kan verdim şimdi öğleden sonra belli olacakGörünüyor canım
Beşinci günün dimi bugün ?
Kaçıncı gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?