- 12 Mart 2019
- 16.608
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.081
Hergün duphalac içiyorım zaten olmam biraz zorda bi cıksaydım daha rahat olurdumBoş olursun kendini dinleme neyse zamanla kabzlikta gider hormonal degisikliklerle dalgalanma olur
Latte umutsuz vaka cıkmasında 3 gün sonraGözler sende karamel lattecimb
2 guncuk 5 güne surda ne kaldıHergün duphalac içiyorım zaten olmam biraz zorda bi cıksaydım daha rahat olurdum
Bugün 2. Gün hiç bişey hisstemiyorum normal mi
Az kaldı evet2 guncuk 5 güne surda ne kaldı
Yok yok daha çok yol var hemen umutsuz olmakk yokkLatte umutsuz vaka cıkmasında 3 gün sonra
Cesaret esaretten iyidirAz kaldı evet
Korku tavan valla napıcaksam
Bekleyerek göreceğiz ama cok sıkıldım evde boş boş oturmaktanYok yok daha çok yol var hemen umutsuz olmakk yokk
Hiç bişey yokmuş gibi hissediyorum ya ilaçlarımı kullanmasam sıradan bir durumAz kaldı evet
Korku tavan valla napıcaksam
Öyle bende hep evdeym genelde az önce bı markete gittim geldim değişiklik olsun diyeBekleyerek göreceğiz ama cok sıkıldım evde boş boş oturmaktan
Aynıyım aynıııHiç bişey yokmuş gibi hissediyorum ya ilaçlarımı kullanmasam sıradan bir durum
Yarın iğne ye gidicem değişikliğim oÖyle bende hep evdeym genelde az önce bı markete gittim geldim değişiklik olsun diye
Bende iğne ile kana gidicem bana baya değişiklik olucakYarın iğne ye gidicem değişikliğim o
İyiyim canimm, sağol..Papatyamveben-Mavi sen nasılsın cnm
Çok şükür canm bende iyim şimdilik sende iyi ol hep inşallahİyiyim canimm, sağol..
Üçüncü gün bugün, bişey hissetmiyorum regl sancım oluyor arada o kadar
Hayırlısı
Sen nasılsın
Görünüyor canım hadi hayırlı olsun senle aynıyız ilaç dozlarımız aynıymış bende eutroks 50 lik hafta sonu 75blik kullanıyorum güzel sonuçla gel bana umut ol inşGörünmeye başladı gibi sankiyalnız tiroid im 3.86 ya çıkmış haşimato var hafta içi 50 hafta sonu 75 euthyrox kullanıyorum. 18 ocakta transfer oldum. Birazdan gidip kav vereceğim tiroid için beta da isteyeceğim. Ben kendimi avutmuyorum demi görünüyor çizgi çok silik şekilde
Sağol canım benimÇok şükür canm bende iyim şimdilik sende iyi ol hep inşallah
Ben önceden tansiyonumun kaç olduğunu bile bilmezdim ama kaç akşamdır başım dönüyo bulanık görüyorum bi yorgunluk çöküyor. Pzt doktora dicem bakalımİlk defa dün akşam benimde tansiyon düştü yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?