Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hergün duphalac içiyorım zaten olmam biraz zorda bi cıksaydım daha rahat olurdum
Bugün 2. Gün hiç bişey hisstemiyorum normal mi
Canım kuru kayısı her sabah aç ve bir bardak üzerine ılık su gün kurusu olsun ben hiç olmadım kabız o sayede ve hergün salata elma armut havuç kabak çekirdeği ye bunlar kabızlığı önlüyor ve evde bol bol yürüyüş

Ooo bana bunlar hikaye canm ben hergün yediğimi içtiğimi anlatsam şok olursunuz
Bende olmuyorum kabız bu yöntemlerle neyseki çözdüm bugünlük

Ben önceden tansiyonumun kaç olduğunu bile bilmezdim ama kaç akşamdır başım dönüyo bulanık görüyorum bi yorgunluk çöküyor. Pzt doktora dicem bakalım
Şu sıra yorgunluk bendede var 8 9 dedim uyku bastırıyor eşim eyvah sen şimdiden uyumaya başladın daha yolun başında diyor benim tansiyon uyuduktan sonra düştü ya uyku arası uyandım heryer bulanık kafa kalkmıyor

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. İnşallah bir gün mutlu haberi vermeye dönerim buraya. Bu arada o çizgi kuruma çizgisiymiş 2 saat sonra bu testte de çıktı. İlerde bunları biri okursa diye resmini bırakıyorum. Kuruma çizgisinden umutlanmasınlar

Eklentiler

• 6A85500F-2E0A-42C4-8791-18A9F8287954.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 87
Ooo bana bunlar hikaye canm ben hergün yediğimi içtiğimi anlatsam şok olursunuz
Bende olmuyorum kabız bu yöntemlerle neyseki çözdüm bugünlük
Hadi yaz neler yiyon neler içiyon bize de fikir olsun canım avakado yiyonmu Bi onu sevemedim ben ya sabun gibi burda hep avakado yemiş bayanlar pozitif sonuç alanlar yediklerinizi yazın bize lattem sende pozitif olacağın için Allahın izniyle bizede Bi dip not olur

Avakado sade yersem bende pek beğenmiyorum . Biraz tuz döküyorum ben öyle yiyorum bazen ceviz le karistiyorum . Ama mama gibi ezmiyorum küp küp kesip yiyorum

Ben çok severek tükettim, simdi bulamiyorum yiyemiyorum bi haftadir. Muzla kivi ile karisik tüketmeyi dene canim. Sevmeyenler bu sekilde sevebiliyor. Ben bazen sandeviclerime de katiyorum oyle de acayip lezzetli oluyor.

Avokadoyu limon ve balla ezince güzel oluyor

Ben çok severek tükettim, simdi bulamiyorum yiyemiyorum bi haftadir. Muzla kivi ile karisik tüketmeyi dene canim. Sevmeyenler bu sekilde sevebiliyor. Ben bazen sandeviclerime de katiyorum oyle de acayip lezzetli oluyor.
Hımmm bida transfer olursam yicem nasipse burda çok var rahat bulurum ama bakalım valla tutcaksa yerim ben

Aynen akşamları bir şeyler izlerken uyuyup kalıyorum
Aynen düşük tansiyonda öyle oluyor kuzum

Canım başka neler yedin hep her gün yedin mi avakado msl
İlk 3 gün günde 1 tane sonrasında yarım olarak 1 hafta avakado yedim .yanında fındık ceviz kayısı kuru erik kuru dut kavrulmamis badem yedim hergun ve hala yiyorum .meyve bide .
Onun dışında öğün atmamadan günlük ev yemeklerini yedim .ilaçları hep aynı saatte ictim vuruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…