- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.121
MaşşallahhKızlar ben test yaptımtransferden sonra 7. Günümde. 18 ocakta 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. İlk üç gün karında batmalar dışında belirti yoktu.
Bende tuzlayinca BegeniyorumAvokadoyu limon ve balla ezince güzel oluyor
Sabah uyanınca suda beklemiş gün kurusu suyuyla beraber üstüne zeytinyağında beklemiş incir onun üstüne duphalac bol su.Hadi yaz neler yiyon neler içiyon bize de fikir olsun canım avakado yiyonmu Bi onu sevemedim ben ya sabun gibiburda hep avakado yemiş bayanlar pozitif sonuç alanlar yediklerinizi yazın bize lattem sende pozitif olacağın için Allahın izniyle bizede Bi dip not olur
Tuz ve labne ile karıstırıncada güzel oluyorBende tuzlayinca Begeniyorum
Tuz limon azcık pul biber le güzel oluyorBende tuzlayinca Begeniyorum
Oh maşşallah süper valla şifa olsunnSabah uyanınca suda beklemiş gün kurusu suyuyla beraber üstüne zeytinyağında beklemiş incir onun üstüne duphalac bol su.
Kahvaltıda 2 yumurta avokado domates salatalık
Ara 1 activia yoğurt kivi mandalina portakal
Akşam ilikli kemik suyu corbası sebze yemegi salata.
Yemekten sonra açık bir bardak cay kuruyemiş kabak cekirdeği.
Yatarken 1 bardak kefir yine duphalac
Günde 3 litre su.
Ben 3 denememde de bu şekilde yaptım hiç kabız olmadım cok şükür
Evet bende kuru kayısıyi suya koyuyorum sonra yiyorum suyunuda içiyorum..baya etkili.sukur kabız olmadımCanım kuru kayısı her sabah aç ve bir bardak üzerine ılık su gün kurusu olsun ben hiç olmadım kabız o sayede ve hergün salata elma armut havuç kabak çekirdeği ye bunlar kabızlığı önlüyor ve evde bol bol yürüyüş
İşte oldum sandım bugünOh maşşallah süper valla şifa olsunnbu kadar şeye kabız olmamalısınn
Pazar günü test yaparım büyük ihtimalleAynıyım aynııı
İshalde kötü oluyor aman aman olma sakınİşte oldum sandım bugün
aslında bukadar şeye ishal olmam lazım ama
Cumartesi yapıcam bendePazar günü test yaparım büyük ihtimalle
Biraz fazla çalışsa yeterİshalde kötü oluyor aman aman olma sakın
Gerçekten çok zor hem istiyorum ki biran önce test zamanı gelsin hemde korkuyorum sonuç negatif olursa diyeCumartesi yapıcam bende
Bu şekilde beklemek cok zor dimi
Hiç kasmıyorun canım ben sabah sağlık ocağına gittim geldim kahvaltı hazırladım masayı topladım. Yani olacaksa olacakKızlar merhaba, bugün 1.günüm. Dün eve gelince çoğunlukla uzandım. Hastaneden çıkmadan eğitim hemşiresi 2 gün dinlen dedi. Ama bugün de mi full yatacağım? Eşim evle ilgili şunu yapar mısın dediğimde 10 kere ofluyor. Kahvaltı hazırlattım peynir koymamış kesmeye üşendiği için. Bir de bir gün peynir yemesen ne olur diye bana söylendi :) Kendimi yormadan 10 dk ayakta kaldım biraz önce. Siz nasıl geçirdiniz? Haftaya da işe başlayacağım tekrar
Onu denemedim hiç aklimada labneye tuz atmak gelmezTuz ve labne ile karıstırıncada güzel oluyor
Canim ayakta olmanin sana kan dolasimi olarak faydasi bile olur. Kalkip kahvalti hazirlasan yemek yapsan belki de daha iyi bile hissedersin. Aslinda bu annelik içgüdüsü zaten fitraten bizlerde var az çok neyin zararli neyin olagan oldugunu bilebiliyoruz. Ani hareketlerden ilk üc dort gün çok eğilmeden bi yere uzanmadan agir kaldirmadan her seyi yapabilirsin. Ben 3 haftadir mutfaktayim, yeri geliyor makineye girmeyen seyleri elimde yikiyorum. Cok bi yere egilmemeye calisiyorum yavaş agir hareketlerle evde aktiftim cumaya kadar iste beş gündür birazdaha agirlastim psikolojim sanirimKızlar merhaba, bugün 1.günüm. Dün eve gelince çoğunlukla uzandım. Hastaneden çıkmadan eğitim hemşiresi 2 gün dinlen dedi. Ama bugün de mi full yatacağım? Eşim evle ilgili şunu yapar mısın dediğimde 10 kere ofluyor. Kahvaltı hazırlattım peynir koymamış kesmeye üşendiği için. Bir de bir gün peynir yemesen ne olur diye bana söylendi :) Kendimi yormadan 10 dk ayakta kaldım biraz önce. Siz nasıl geçirdiniz? Haftaya da işe başlayacağım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?