Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sabah uyanınca suda beklemiş gün kurusu suyuyla beraber üstüne zeytinyağında beklemiş incir onun üstüne duphalac bol su.
Kahvaltıda 2 yumurta avokado domates salatalık
Ara 1 activia yoğurt kivi mandalina portakal
Akşam ilikli kemik suyu corbası sebze yemegi salata.
Yemekten sonra açık bir bardak cay kuruyemiş kabak cekirdeği.
Yatarken 1 bardak kefir yine duphalac
Günde 3 litre su.
Ben 3 denememde de bu şekilde yaptım hiç kabız olmadım cok şükür

Kızlar doktorum 'büyüyo' marka probiyotikli yoğurt mayasıyla yoğurdumu mayalamamı önermişti.. Her gün 2 kase yiyorum tadı da güzel baya. Süt alıp kendim mayalıyorum. Öneririm

Oh maşşallah süper valla şifa olsunn bu kadar şeye kabız olmamalısınn

Evet bende kuru kayısıyi suya koyuyorum sonra yiyorum suyunuda içiyorum..baya etkili.sukur kabız olmadım

Kızlar merhaba, bugün 1.günüm. Dün eve gelince çoğunlukla uzandım. Hastaneden çıkmadan eğitim hemşiresi 2 gün dinlen dedi. Ama bugün de mi full yatacağım? Eşim evle ilgili şunu yapar mısın dediğimde 10 kere ofluyor. Kahvaltı hazırlattım peynir koymamış kesmeye üşendiği için. Bir de bir gün peynir yemesen ne olur diye bana söylendi :) Kendimi yormadan 10 dk ayakta kaldım biraz önce. Siz nasıl geçirdiniz? Haftaya da işe başlayacağım tekrar

Hiç kasmıyorun canım ben sabah sağlık ocağına gittim geldim kahvaltı hazırladım masayı topladım. Yani olacaksa olacak

Canim ayakta olmanin sana kan dolasimi olarak faydasi bile olur. Kalkip kahvalti hazirlasan yemek yapsan belki de daha iyi bile hissedersin. Aslinda bu annelik içgüdüsü zaten fitraten bizlerde var az çok neyin zararli neyin olagan oldugunu bilebiliyoruz. Ani hareketlerden ilk üc dort gün çok eğilmeden bi yere uzanmadan agir kaldirmadan her seyi yapabilirsin. Ben 3 haftadir mutfaktayim, yeri geliyor makineye girmeyen seyleri elimde yikiyorum. Cok bi yere egilmemeye calisiyorum yavaş agir hareketlerle evde aktiftim cumaya kadar iste beş gündür birazdaha agirlastim psikolojim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…