- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.061
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla pozitif haberi alalım canım5. Gün embriyosu 7. Gün oluyor kan verdim şimdi öğleden sonra belli olacak
Maşalahh sağlıkla ilerlesin canımm 300-400 lü bir değer tahmin ediyorumKızlar bugün de ilk idrarla test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür sağlık ocağında da kan verdim çok heyecanlıyım inşallah bu da kimyasal olmaz Allah'ım hepimizin kucağını bebislerle doldursun
AmiiinnnRabbim sizede nasip etsin inşallah
Tebrik ederim darısı bize inşallahKızlar bugün de ilk idrarla test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür sağlık ocağında da kan verdim çok heyecanlıyım inşallah bu da kimyasal olmaz Allah'ım hepimizin kucağını bebislerle doldursun
Maşallah sağlıkla ilerlesin varKızlaarrr ilk idrarla yaptım bugun 8.gün olduHala bakıp bakıp duruyorum inanamıyorum Dünden daha belirgin demi Eki Görüntüle 3196986
Yikilsak ta yeniden kalkıyoruz seninde en tez vakitte bulsun kelebeğinBen elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.
Hamile arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sorunsuz süper keyifli bir 9 ay geçirirsinizdarısı başımıza
MaşallahKızlar bugün de ilk idrarla test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür sağlık ocağında da kan verdim çok heyecanlıyım inşallah bu da kimyasal olmaz Allah'ım hepimizin kucağını bebislerle doldursun
Öyle tabiO nasıl laf canım . Tabiki yardımcı olacağız burda bunun için beraberiz . Yeri geliyor bizde başka konuda yardım istiyoruz . Herkesin bilmediği acemilik peri var
Amin canım benim inşallahtransfer tarihi ile adet tarihi arasında 3-4 gün fark oluyor. Birimde 4 havta diyor mesela diğerinde 4+3 gün diyor. Çok fark yok yani. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Canım var silik biraz ama var net olarak kanda çıkarMaşallah sağlıkla ilerlesin var
Yikilsak ta yeniden kalkıyoruz seninde en tez vakitte bulsun kelebeğin
Maşallah
Bende hep bir hareket halindeydim,Çok normal canım arada bende de oluyor..
Akşamları tansiyonumun düşmesi dışında iyiyim.
Çok ayakta kalıp çok yürüyünce de batmalar hafif ağrılar oluyor.
Benimde pazartesi günü randevumm
Tam.net olmasa da kuzum var gibi duruyor ama biraz bekle derim kan günün ne zamanGörünmeye başladı gibi sankiyalnız tiroid im 3.86 ya çıkmış haşimato var hafta içi 50 hafta sonu 75 euthyrox kullanıyorum. 18 ocakta transfer oldum. Birazdan gidip kav vereceğim tiroid için beta da isteyeceğim. Ben kendimi avutmuyorum demi görünüyor çizgi çok silik şekilde
Cumaya görürüz kanda demişti doktorum biraz önce kan verdim bakalım hayırlısıTam.net olmasa da kuzum var gibi duruyor ama biraz bekle derim kan günün ne zaman
İlk defa dün akşam benimde tansiyon düştü yaaÇok normal canım arada bende de oluyor..
Akşamları tansiyonumun düşmesi dışında iyiyim.
Çok ayakta kalıp çok yürüyünce de batmalar hafif ağrılar oluyor.
Benimde pazartesi günü randevumm
Cumaya görürüz kanda demişti doktorum biraz önce kan verdim bakalım hayırlısı
Bu kadar koyuluga kimsayal olmaz canım hayırlı olsunKızlar bugün de ilk idrarla test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür sağlık ocağında da kan verdim çok heyecanlıyım inşallah bu da kimyasal olmaz Allah'ım hepimizin kucağını bebislerle doldursun
Nasılsın cnmmTebrik ederim darısı bize inşallah
BomboşumNasılsın cnmm
Rabbim umudunu geçirmeden versinBen elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.
Hamile arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sorunsuz süper keyifli bir 9 ay geçirirsinizdarısı başımıza
Boş olursun kendini dinleme neyse zamanla kabzlikta gider hormonal degisikliklerle dalgalanma olurBomboşum
3 gündür wc yok korkuyorum kabız olucam diye
Gözler sende karamel lattecimbBomboşum
3 gündür wc yok korkuyorum kabız olucam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?