Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Son güne kadar ilaçlarını aksatmadan devam et canım belli olmuyor bu işler

Hiç kasmıyorun canım ben sabah sağlık ocağına gittim geldim kahvaltı hazırladım masayı topladım. Yani olacaksa olacak
2 gün yat diyince ben de korktum biraz. Çünkü ev 1 günde kontrolden çıkmaya başladı ve ben temizlik hastasıyım

Bana da 2 gün dinlen, sonra hareketlerine dikkat et dediler. Ağır kaldırma, ani hareketler yapma, yarım saatten fazla ayakta durma vs. Ama normalde kadınlar hamile kaldıklarını öğrendiğinde çoktan 1 ayı geçmiş oluyor. Çok üstüne düşmemek lazım bence de

Hazirla cnm sürekli yatmanın tutunmaya etkisi yok ağır iş yapma sadece. Ben transferin ilk günü hiç dinlenemedim soraki günler dinlendim. 10 gün geçti artık şimdi dikkat ediyorum biraz

Canım temizlikte yapma tabi ufak tefek yemeğini bulaşığını hallet tamam

Hergün duphalac içiyorım zaten olmam biraz zorda bi cıksaydım daha rahat olurdum
Bugün 2. Gün hiç bişey hisstemiyorum normal mi
Benim bugün karnımda kasılma gibi oldu. Arada bi adet ağrısı gibi tatlı bi ağrı gelşyo gidiyo bende size sorcaktım ilk günlerde böyle olan var mı diye bide eczaneye gittm geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…