- 12 Mart 2019
- 16.608
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.141
Bende aynıyım kuzum inankiGerçekten çok zor hem istiyorum ki biran önce test zamanı gelsin hemde korkuyorum sonuç negatif olursa diye
Son güne kadar ilaçlarını aksatmadan devam et canım belli olmuyor bu işlerBen elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.
Hamile arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sorunsuz süper keyifli bir 9 ay geçirirsinizdarısı başımıza
Göbekten yapılan her gün 2 doz oluyorum ben de. Kalçadan yapılanlar daha az yapılıyorProgesteron ignesini sanki sizler 3 günde 1 mi oluyonuz ben hergün oluyrum
Bence riske girme hiç bu süreçte canm ilerleyen zamanlarda yaptırırsınKızlar ben ağda yaptirmaya korkuyorum. E malum her seyden korkuyoruz bu sürecte. Doktorlar ağdadan ya da onun acisindan bi sey olmaz diyorlar ama
Teşekkür ederimmmTebrik ederiz
Maşallah grup gümbür gümbür
Amin inşallahAynı gün transfer olmuşuz bende beta da 55.6 yi gördüm bugün. Hayırlı olsun ikimize de
Korktuğumuz yere uğramayalım inşallah canım rabbim feraha çıkarsınBende aynıyım kuzum inanki
Gelirsin gelirsin 10 gün geçti bak 2nci 10 günü bekliyoruz sabır işi tamamenAy o aşamaya gelsem keşke
2 gün yat diyince ben de korktum biraz. Çünkü ev 1 günde kontrolden çıkmaya başladı ve ben temizlik hastasıyımHiç kasmıyorun canım ben sabah sağlık ocağına gittim geldim kahvaltı hazırladım masayı topladım. Yani olacaksa olacak
Bana da 2 gün dinlen, sonra hareketlerine dikkat et dediler. Ağır kaldırma, ani hareketler yapma, yarım saatten fazla ayakta durma vs. Ama normalde kadınlar hamile kaldıklarını öğrendiğinde çoktan 1 ayı geçmiş oluyor. Çok üstüne düşmemek lazım bence deCanim ayakta olmanin sana kan dolasimi olarak faydasi bile olur. Kalkip kahvalti hazirlasan yemek yapsan belki de daha iyi bile hissedersin. Aslinda bu annelik içgüdüsü zaten fitraten bizlerde var az çok neyin zararli neyin olagan oldugunu bilebiliyoruz. Ani hareketlerden ilk üc dort gün çok eğilmeden bi yere uzanmadan agir kaldirmadan her seyi yapabilirsin. Ben 3 haftadir mutfaktayim, yeri geliyor makineye girmeyen seyleri elimde yikiyorum. Cok bi yere egilmemeye calisiyorum yavaş agir hareketlerle evde aktiftim cumaya kadar iste beş gündür birazdaha agirlastim psikolojim sanirim
İlk hergun vuruluyordum 6 gün boyunca.Progesteron ignesini sanki sizler 3 günde 1 mi oluyonuz ben hergün oluyrum
Hazirla cnm sürekli yatmanın tutunmaya etkisi yok ağır iş yapma sadece. Ben transferin ilk günü hiç dinlenemedim soraki günler dinlendim. 10 gün geçti artık şimdi dikkat ediyorum birazCanim ayakta olmanin sana kan dolasimi olarak faydasi bile olur. Kalkip kahvalti hazirlasan yemek yapsan belki de daha iyi bile hissedersin. Aslinda bu annelik içgüdüsü zaten fitraten bizlerde var az çok neyin zararli neyin olagan oldugunu bilebiliyoruz. Ani hareketlerden ilk üc dort gün çok eğilmeden bi yere uzanmadan agir kaldirmadan her seyi yapabilirsin. Ben 3 haftadir mutfaktayim, yeri geliyor makineye girmeyen seyleri elimde yikiyorum. Cok bi yere egilmemeye calisiyorum yavaş agir hareketlerle evde aktiftim cumaya kadar iste beş gündür birazdaha agirlastim psikolojim sanirim
Labneye değil be tuz ve labne ile dedmOnu denemedim hiç aklimada labneye tuz atmak gelmez
Amin canımm aminKorktuğumuz yere uğramayalım inşallah canım rabbim feraha çıkarsın
Kolay olmuyor işte o sabır işiGelirsin gelirsin 10 gün geçti bak 2nci 10 günü bekliyoruz sabır işi tamamen
Canım temizlikte yapma tabi ufak tefek yemeğini bulaşığını hallet tamam2 gün yat diyince ben de korktum biraz. Çünkü ev 1 günde kontrolden çıkmaya başladı ve ben temizlik hastasıyım
Bana da 2 gün dinlen, sonra hareketlerine dikkat et dediler. Ağır kaldırma, ani hareketler yapma, yarım saatten fazla ayakta durma vs. Ama normalde kadınlar hamile kaldıklarını öğrendiğinde çoktan 1 ayı geçmiş oluyor. Çok üstüne düşmemek lazım bence de
Biliyorum olmuyor kucağımıza alana kadar devamKolay olmuyor işte o sabır işi
Bi tutsa inşallah başka bişey istemiyorum şuanBiliyorum olmuyor kucağımıza alana kadar devam
Benim bugün karnımda kasılma gibi oldu. Arada bi adet ağrısı gibi tatlı bi ağrı gelşyo gidiyoHergün duphalac içiyorım zaten olmam biraz zorda bi cıksaydım daha rahat olurdum
Bugün 2. Gün hiç bişey hisstemiyorum normal mi
Olucak ben inanıyorumBi tutsa inşallah başka bişey istemiyorum şuan
Agrı hep oluyor adet agrısı cok oluyo hemdeBenim bugün karnımda kasılma gibi oldu. Arada bi adet ağrısı gibi tatlı bi ağrı gelşyo gidiyobende size sorcaktım ilk günlerde böyle olan var mı diye bide eczaneye gittm geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?