- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.821
Ciceem valla ben ilk idrarımı demedim kimseye ama 4.gun yapmıştım aslındaHarikaaaa
Hayırlı olsun canım benim
İlk idrarını ne zaman yapmıştın kuzum
Ciceem valla ben ilk idrarımı demedim kimseye ama 4.gun yapmıştım aslındabenden anca bukadar bekleme olur çünkü
Bütün kalbimle diliyorum inankiİnşallah canım dua et bizede lütfen
Ben kendimi tek sanıyodum sende öyleymişin ondan üzülmüyorımValla ben üzülüyorum daha şimdiden böyle isem eyvah
Böyle çıkmıştı canimNasıl çıkmıştı 4.gun testin ?
5gun embriyosu dimi kuzu?
Ayni belirtiler bende var ki ben glutensiz beslenen biriyim dunden beri sabah oglen aksam makarna cekti canim ben bu 8stahi hormon ilaclarina yoruyorum soylemesi ayip salatayla doyan ben ne salatasi koca bir sehir getirin onu yiyecek durumdayim 2 gündür .karnim dümdüz benim gazim az var goguslerim karnim zayiflayinca kucucuk oldu zaten hormon ilaclarindan sonra bir gram sismedi acimiyor benmi anormalim acaba yaaa .bende hic bisey yok kasik batiyor dun ve bugun sadece 1 saniye yoksa bugune kadar belirti hisetmedim. Bu benim 4.deneme daha oncekilerde hep karnim kütük gibi 12 gun agri cekmistim tabi hepsi koca 00.1 olmustuBende de sanki biraz gaz oluyo evet normalden bir tık fazlabende kabızlık şişlik yok göğüslerim aynı büyüklükte ağrı sızı yok herşey aynı eskisi gibi hafif batmayı saymazsak. Ama ben aşırı aşşırı acıkıyorum normalde de aşırı yemeğe düşkünlüğüm yok bilemedim seninde hayırlı olsun aynı zamanlarda pozitif haberler alalım
İnsallahh canm benm doğuma gidelim hep beraber inşOy kendini hemen göstermiş minnak
Sağlıkla gelsin kuzum
Trasnfere giderken diyodu ki sakın erken yapma birlikte öğrenelim diyodu soktum onu eczaneye 1 erken bi normal aldık çıktıkBenim şuan için erken ama günü gelmeden yapmamak için eşim şimdiden tembihliyor.
Evet maalesef cikmisti kizlar hemde 2 defa olmustu gecmisti baya uzun hikayeAy numara kpnusunda bilmiyorum ben öyle olabilir dedim canım
Tabi kız çok çıkmış zamanında eskiler bilir
Aminnn canımİnsallahh canm benm doğuma gidelim hep beraber inş5.gun embriyosu benm
Kızlarrr hepinize hayırlı kandiller
İnstagramda bu çıktı karışıma
Dua dan zarar gelmez bence hepimiz yapalım
Ya bende eşimden hiç bişey gizleyemıyorum hatta ona test konusunda diyorum bak cıkıyo falan 5. 6. Gunde diye su an daha sıcak bakıyo yorum yapmıyo ama hala yüzündeki mimiklerden anlıyorum aslında yapılabılır dediğiniAhahah sanırım ben ilk olacağımgizleyemem de ben hiç bir şey o yüzden beklerim gibi. Ama sizin mutlu haberlerini aldıkça gaza da gelip hemen fikir değiştirebilirim. (Bir ikizler burcu olarak ne yapacağım hiç belli değil )
İnşAllah bebişlere hazırladığımız kıyafetler, hastane hazırlıkları, doğum çantası aylık takip fotoları atar dururuz birbirimizeo günler gelsin hayırlısı ile inşallah tez zamanda. Benim eğer sıkıntı çıkmazda transfer olursam (ki ben transfere gidebileceğime dair şüphelerim var) şubatın 2. Haftası belli olur hayırlısı ile
AmiiinnnnnnnHayırlı kandiller. Amin inşallah evlerimiz bebek sesiyle şenlensin
Neden glutensiz besleniyosun canım bi hastalıktan mı yoksa tercihin mi o yönde?Ayni belirtiler bende var ki ben glutensiz beslenen biriyim dunden beri sabah oglen aksam makarna cekti canim ben bu 8stahi hormon ilaclarina yoruyorum soylemesi ayip salatayla doyan ben ne salatasi koca bir sehir getirin onu yiyecek durumdayim 2 gündür .karnim dümdüz benim gazim az var goguslerim karnim zayiflayinca kucucuk oldu zaten hormon ilaclarindan sonra bir gram sismedi acimiyor benmi anormalim acaba yaaa .bende hic bisey yok kasik batiyor dun ve bugun sadece 1 saniye yoksa bugune kadar belirti hisetmedim. Bu benim 4.deneme daha oncekilerde hep karnim kütük gibi 12 gun agri cekmistim tabi hepsi koca 00.1 olmustu
Amiiiiinnnnnn. Canim ben istanbulda 2 tüp bebek merkezinde deedim ilk 2 sinide diger illerde. Brüksel tüp bebek ve eurofertil de denedimMerhaba kızlar.Hamile kalanlar sağ salim kucağınıza almayı Allah nasip etsin..bekleyenleri de çift çizgi görmeyi Allah nasip etsin.Size sorum var..aranızda tüp bebek İstanbul'da yapan varmı?varsa kimlere yaptırdınız?
Canım doktoruma sorucam ama duyduğum kadarıyla 12. Haftaya kadar ilaçlara devam ediliyor Muş . Eeee zaten ondan sonrada hamilelik kilosu Alinmaya başlanıyor ne anladık bu iştenBen kendimi tek sanıyodum sende öyleymişin ondan üzülmüyorımama ilaçlar işte ilaçları bırakırsak bence böyle hızlı almayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?