Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ayni belirtiler bende var ki ben glutensiz beslenen biriyim dunden beri sabah oglen aksam makarna cekti canim ben bu 8stahi hormon ilaclarina yoruyorum soylemesi ayip salatayla doyan ben ne salatasi koca bir sehir getirin onu yiyecek durumdayim 2 gündür .karnim dümdüz benim gazim az var goguslerim karnim zayiflayinca kucucuk oldu zaten hormon ilaclarindan sonra bir gram sismedi acimiyor benmi anormalim acaba yaaa .bende hic bisey yok kasik batiyor dun ve bugun sadece 1 saniye yoksa bugune kadar belirti hisetmedim. Bu benim 4.deneme daha oncekilerde hep karnim kütük gibi 12 gun agri cekmistim tabi hepsi koca 00.1 olmustu

Ya bende eşimden hiç bişey gizleyemıyorum hatta ona test konusunda diyorum bak cıkıyo falan 5. 6. Gunde diye su an daha sıcak bakıyo yorum yapmıyo ama hala yüzündeki mimiklerden anlıyorum aslında yapılabılır dediğini önceden direk hayır dıyodu

❤❤❤❤❤❤

Neden glutensiz besleniyosun canım bi hastalıktan mı yoksa tercihin mi o yönde?

Amiiiiinnnnnn. Canim ben istanbulda 2 tüp bebek merkezinde deedim ilk 2 sinide diger illerde. Brüksel tüp bebek ve eurofertil de denedim

Ben kendimi tek sanıyodum sende öyleymişin ondan üzülmüyorım ama ilaçlar işte ilaçları bırakırsak bence böyle hızlı almayız
Canım doktoruma sorucam ama duyduğum kadarıyla 12. Haftaya kadar ilaçlara devam ediliyor Muş . Eeee zaten ondan sonrada hamilelik kilosu Alinmaya başlanıyor ne anladık bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…