- 12 Mart 2019
- 16.593
- 35.978
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.781
İnşallah kuzuEvet benımde oyle rn zoru transferden sonra su an bıle korkuyoruminşallah iyi olacak
Yaa adaşım benimah canım senınle adaşızz.,benım ılk adım yasemin, ikincisi özge.
amın butun duaların ıcınçok amiinnnn...
Hayırlı kandıller kuzu
Yasemin diye dua edersin canımSana burdaki adınla dua ediyordum hep karamel Latte
Hayırlı kandiller, belirti işine takılmayın ya cidden, defalarca yazdım burada, bende tık olmadı desem yeridir 12günden sonra yavaş yavaş işte, kişiden kişiye değişiyor. Şimdi arada regl olacakmış gibi ağrılar varHayırlı kandiller Sevgili Kader arkadaşlarım. Kandilimiz mübarek dualarımız kabul evlerimiz çocuk sesiyle dolsun inşallah.Bugün 9. Günüm hiçbir belirtim tıkırtım yok. Umutlarım azaldı. Bu durumda olup pozitif gören var mıdır? Kendimi dinlemek istemiyorum ama maalesef ki engel olamıyorum bu duruma. Bu mübarek günde hepiniz duamdasınız inşallah. Dua eder, dua beklerim
Sen gel 5. Gün yap benim gibşay benıde bır korku sardı , 6.gun test yapcam sanırım..
Öyledir korkma daha cok erkenKızlar günaydın, benim de transferden sonraki 2.günüm hiç bir belirtim yok. 5., 6.gün test yapmaya cesaretim de yok o yüzden sizi tebrik ediyorum cesaretinizden dolayıSadece o kadar çok ilacım var ki onlar zorluyor, saatlerini takip et vs Sabah 2 farklı fitilim var. İkisinin arasının 1.5 saat olması gerekiyormuş. Pazartesi işe başlicam normalde 7’de kalkıyorum sanırım güne 5 gibi başlamam gerekecek bu fitiller yüzünden. İçime koyup 1.5 saat bekleyip diğerini koyacağım Hiç belirtisi olmadan da pozitif çıkan çok gördüm umarım öyledir
çok korkuyorum valla test yapmaya ..5. Gün yaptım canım ama onu buraya atmadım .onda çıkmadı sonradan saatler sonra çizgi çıktı umutlandım .sonra 7. Gün yaptım ondaçok çok silikti .9. günde yine aynı 11. Gün koyuluk çok az vardı . Sırf saniyesinde çift çizgiyi görmek koyu pozitifi görmek için bu sabah da yaptım beta şuan 8000 falan dir ona rağmen benim test de 2 Çizgi eşit değildi .ben 5-7 gün iyi görmüşüm yine bu testlerde
bugun 4.gunum canım..Sen gel 5. Gün yap benim gibş6. Günün ne zaman senin
Merhaba canım koç Ünver. Gürkan Bozdağ benim doktorum.Merhaba kızlar.Hamile kalanlar sağ salim kucağınıza almayı Allah nasip etsin..bekleyenleri de çift çizgi görmeyi Allah nasip etsin.Size sorum var..aranızda tüp bebek İstanbul'da yapan varmı?varsa kimlere yaptırdınız?
Tamam sen gel cumartesi yap benimle beraberbugun 4.gunum canım..
yarın 5.gun ama yapsam sankı cıkmayacak gıbı hıssedıyorum nedense ..
cumartesı 6.gun..
Ben erken gebelik testi alıcam onunla yapıcam 5. Günümde yani cumartesibugun 4.gunum canım..
yarın 5.gun ama yapsam sankı cıkmayacak gıbı hıssedıyorum nedense ..
cumartesı 6.gun..
Benim elimdeki testle alakalı canımçok korkuyorum valla test yapmaya ..
evet ya senınkı baya değişik oldu degerın yuksektı ama teste gorunmedı,
ayy bızde cıft cızgı goruruz ınsallah da saglıkla alırız kucaklarımıza hepımız
Sıra sıra pozitif testler gelcek daha deseneBen erken gebelik testi alıcam onunla yapıcam 5. Günümde yani cumartesi
Yaa bende korkuyorum test yapmaya sonucu gormektende korkuyorumKızlar günaydın, benim de transferden sonraki 2.günüm hiç bir belirtim yok. 5., 6.gün test yapmaya cesaretim de yok o yüzden sizi tebrik ediyorum cesaretinizden dolayıSadece o kadar çok ilacım var ki onlar zorluyor, saatlerini takip et vs Sabah 2 farklı fitilim var. İkisinin arasının 1.5 saat olması gerekiyormuş. Pazartesi işe başlicam normalde 7’de kalkıyorum sanırım güne 5 gibi başlamam gerekecek bu fitiller yüzünden. İçime koyup 1.5 saat bekleyip diğerini koyacağım Hiç belirtisi olmadan da pozitif çıkan çok gördüm umarım öyledir
Erkekler der ama dinleyen kimBenim şuan için erken ama günü gelmeden yapmamak için eşim şimdiden tembihliyor.
Ahahah sanırım ben ilk olacağımErkekler der ama dinleyen kim
Hadi hayırlısı olsun mucizen seni bulsun ama gaza gelirsin bu topikteAhahah sanırım ben ilk olacağımgizleyemem de ben hiç bir şey o yüzden beklerim gibi. Ama sizin mutlu haberlerini aldıkça gaza da gelip hemen fikir değiştirebilirim. (Bir ikizler burcu olarak ne yapacağım hiç belli değil )
Herşeyden haberleri olmak zorunda değil neticedeErkekler der ama dinleyen kim
HeyaaaaHerşeyden haberleri olmak zorunda değil neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?