- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.861
Cumartesi canim 48 saat soraKızlar dün kan testi yapmıştım ya iki gün sonrası cuma mi cumartesi mi
Benm iştah çok açık sorma vallahi bende 2 kilo artidayimOfffduba gibi olcaz heryerimiz bıngıl bıngıl et
Cuma günü canımKızlar dün kan testi yapmıştım ya iki gün sonrası cuma mi cumartesi mi
Ben bide kilo almaya çok meyilliyimOfffduba gibi olcaz heryerimiz bıngıl bıngıl et
Canım aklını kurcalıyorsa doktoruna bi mesaj oksaparı aldırdınız ama kullandırmadınız neden diye. Kan sulandırıcının kanıtlanmış bir desteği yokmuş tüp bebekte. Diğer gebelikte ben 12. Haftadan sonra bıraktım.Bana vermediler şaşırdım ne coraspirim nede ocsapar ikiside yok
Oman yarabbiBenm iştah çok açık sorma vallahi bende 2 kilo artidayimdeltacortil 2 kere
Coraspin bir kere , oksapar 2 kere , pruloton 3 günde bir , fitil 3 kere , estrofem 4 kere folik asit OMEGA
Evlendikten sonra o meyil bendede oldu.Ben bide kilo almaya çok meyilliyim
Transfer günü sordum aslında. Taze transferde pıhtı olması daha yüksek olduğu için kullandırcsktık ama ertelendiği için kullanmana gerek kalmadı dedilerCanım aklını kurcalıyorsa doktoruna bi mesaj oksaparı aldırdınız ama kullandırmadınız neden diye. Kan sulandırıcının kanıtlanmış bir desteği yokmuş tüp bebekte. Diğer gebelikte ben 12. Haftadan sonra bıraktım.
Aglamak ta bizim hakkımız tabi Allah korusun kötü olmasın yinede sen ağlamaAynen öyle benim hic cesaretim yok ilk 3 teste esim yanimdaydi hep negatif oldu aglamayamadim dirayetli olmaya calistim bu sefer onu götürmüycem istediğim kadar tepinip ağlayabilirim diye olumsuz olursa
Bende istanbul bahçecideyim altunizadeBahçede kimde yaptırdın?
O zman hiç kafana takma keşke bende kullanmasam ama doktor verdiği için mecbur kullanıyormTransfer günü sordum aslında. Taze transferde pıhtı olması daha yüksek olduğu için kullandırcsktık ama ertelendiği için kullanmana gerek kalmadı dediler
İnşallah kısa zamanda bırakırsınO zman hiç kafana takma keşke bende kullanmasam ama doktor verdiği için mecbur kullanıyorm
Valla benim o kadar cesaretim yok :) acaba öyle miydi böyle miydi daha beta artmadı ondan mı idrarda çıkmadı diye kendimi yememek için sanırım bekleyeceğimYaa bende korkuyorum test yapmaya sonucu gormektende korkuyorumama yapıcam bu defa sanırım herkesın cıkıyo sanki eger varsa
Amin canımİnşallah kısa zamanda bırakırsınher bir damlası şifa olsun
Kullanmıyorsan çok şanslısın, oksopar baya yakıyor 10 dk kolum kopmuş gibi acı çekiyorumİnşallah kısa zamanda bırakırsınher bir damlası şifa olsun
Canim bahcecide yaptırdıklarında tutan olmuşmuydu hiçBahcecide yaptırdım 3 kere şimdi medicalparktayım
Yaa süper çok sevindimKızlar değerim 200.73 çıkmış pazartesi 57.28di2 hafta sonra ultrasona gidiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?