Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bana vermediler şaşırdım ne coraspirim nede ocsapar ikiside yok
Canım aklını kurcalıyorsa doktoruna bi mesaj oksaparı aldırdınız ama kullandırmadınız neden diye. Kan sulandırıcının kanıtlanmış bir desteği yokmuş tüp bebekte. Diğer gebelikte ben 12. Haftadan sonra bıraktım.

Benm iştah çok açık sorma vallahi bende 2 kilo artidayim deltacortil 2 kere
Coraspin bir kere , oksapar 2 kere , pruloton 3 günde bir , fitil 3 kere , estrofem 4 kere folik asit OMEGA
Oman yarabbi omega çok iştah açıyomuş yaa dün 9 gibi karnım acıktı gittim uyudum aç aç zor oldu ama yememem gerek ekmek yemezsem doymuyorum

Transfer günü sordum aslında. Taze transferde pıhtı olması daha yüksek olduğu için kullandırcsktık ama ertelendiği için kullanmana gerek kalmadı dediler

Yaa bende korkuyorum test yapmaya sonucu gormektende korkuyorum ama yapıcam bu defa sanırım herkesın cıkıyo sanki eger varsa
Valla benim o kadar cesaretim yok :) acaba öyle miydi böyle miydi daha beta artmadı ondan mı idrarda çıkmadı diye kendimi yememek için sanırım bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…