- 12 Mart 2019
- 16.587
- 35.977
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.841
Bütün kalbimle diliyorum inanki
Benimde test günüm cumartesi fakat korkuyorum ben yine hayal kirikligi olacak diyeİnşallah kuzu dua et cok korkuyorum
Cumartesi yapıcam
Ohoo sen şimdiden çıkmaz demeye başladın ama olmaz ki böyle enerjiiiii azYaparim belki kuzum, çıkmaz diye düşünüyorum da hayırlısı
Tamam canım..teşekkürler yazıyorum hepsiniAmiiiiinnnnnn. Canim ben istanbulda 2 tüp bebek merkezinde deedim ilk 2 sinide diger illerde. Brüksel tüp bebek ve eurofertil de denedim
İnşallah canım sağolBenimde test günüm cumartesi fakat korkuyorum ben yine hayal kirikligi olacak diyeinsallahhhh guzel haberin olur
Aynen oyle erkekler hep der kadinlarda dinlemez doganin kanunu buErkekler der ama dinleyen kim
gün geçtikçe korku sardı :))Ohoo sen şimdiden çıkmaz demeye başladın ama olmaz ki böyle enerjiiiii az
Insallahhh hersey guzel olurrrrTamam canım..teşekkürler yazıyorum hepsini
Eskiden sabah kahve 12-1 gibi yine kahve 2-3 gibi ilk lokmamı yiyodum akşamda abartmadan yiyodum o kadar. Şimdi sabah çok aç kalkıyorum yedikten bir kaç saat sonra yine açım göbeğim dümdüz hiç bişe yememiş gibiyim psikolojik herhalde diyorum daha transfer olalı 2.5 gün olduAmin inşallahben zaten iştahlı biriyim o yüzden farketmemiş olabilirim. Ama tüp bebekten önce günde sadece akşamları yemek yiyorduk öncesinde hep su, sıvı şeyler tüketiyorduk şimdi kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum o biraz fazla benim için. Sen 3 öğün mü besleniyorsun?
Dondurulmuş embiriyo canım. Diğeri taze transferdi ondada kullandımSenin taze embriyo mu dondurulmuş mu. Güya oksapar kullancam diye düşünüyordum kullanmıcaksın dediler opu zamanı bi kutu aldırdılar taze embriyo olsaydı kullancaktın dediler
amiiinnn, hepımız saglıkla gorelım pozitifleriBenimde test günüm cumartesi fakat korkuyorum ben yine hayal kirikligi olacak diyeinsallahhhh guzel haberin olur
Aynen öyle benim hic cesaretim yok ilk 3 teste esim yanimdaydi hep negatif oldu aglamayamadim dirayetli olmaya calistim bu sefer onu götürmüycem istediğim kadar tepinip ağlayabilirim diye olumsuz olursaİnşallah canım sağol
Korkunun ecele faydası yok
Hayırlı kandiller canım rabbim dualarımızı kabul etsinGünaydın canlarım
Bugün kandil birbirmize dua edelim benim ismim yasemin dualarımızda birbirimizi unutmayalım inşallah
Hepimizin yüzünü güldürsün rabbim hepimiz güzel haberler alalım
Bu mübarek günde hepimize annelik duygusunu tattırsın rabbim
Hayırlı kandiller, belirti işine takılmayın ya cidden, defalarca yazdım burada, bende tık olmadı desem yeridir 12günden sonra yavaş yavaş işte, kişiden kişiye değişiyor. Şimdi arada regl olacakmış gibi ağrılar var
RabbimHayırlı kandiller, belirti işine takılmayın ya cidden, defalarca yazdım burada, bende tık olmadı desem yeridir 12günden sonra yavaş yavaş işte, kişiden kişiye değişiyor. Şimdi arada regl olacakmış gibi ağrılar var.
Gözünüz aydın, Hayırlı olsunRabbim sağlıkla, huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bu söyledikleriniz bana umut oldu.. Ne kadar bunları bilsem duysam da yine de insan bir kıpırtı bir belirti istiyor. Yarın regl günüm dizlerimde hafif sızı var ve dünden beridir ayaklarım hiç ısınmıyor. İnşallah regl olmam. Pazar da test günüm pozitifi görürüz inşallah.
Benim de bugün 9. Günüm ama eşim test yapmaması istemiyor açıkçası ben de yapmaya korkuyorumBenim şuan için erken ama günü gelmeden yapmamak için eşim şimdiden tembihliyor.
OfffCanım doktoruma sorucam ama duyduğum kadarıyla 12. Haftaya kadar ilaçlara devam ediliyor Muş . Eeee zaten ondan sonrada hamilelik kilosu Alinmaya başlanıyor ne anladık bu işten
Bana vermediler şaşırdım ne coraspirim nede ocsapar ikiside yokDondurulmuş embiriyo canım. Diğeri taze transferdi ondada kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?