- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.801
Amin inşallah Allah razı olsun. Mutlu haberlerimiz olsun hep inşallahHadi hayırlısı olsun mucizen seni bulsun ama gaza gelirsin bu topikte
hadı ınsallaahhh saglıkla pozıtıf goruruz kuzuBen erken gebelik testi alıcam onunla yapıcam 5. Günümde yani cumartesi
evet bencede testın algılaması dusuktu sanırım..Benim elimdeki testle alakalı canım
Sen testin iyi ise cuma cumartesi yapabilirsin .
Moralini bozmadan beklemeye devam edeceğim diyorsan yap yarın en azından varsa bişey belki çıkar daha heyecanlı beklersin
Çıkmazsa 2 gün sonra tekrar yaparsın .ben 5. Gün yaptığımda 2. İdrardı yaptım nasılsa erken çıkmazsa üzülmem dedim
Bahçede kimde yaptırdın?Bahcecide yaptırdım 3 kere şimdi medicalparktayım
Seninde canım..İn şa Allah hamiş olursun..Oranın fiyatları nasıl canım?ilk denemenmi?hayırlı kandıller canım,
koç ün. hastanesındeyım Gürkan bozdağ doktorum
Cem çelikBahçede kimde yaptırdın?
Tamam canım.Bulduğum doktorlar bahcecide ordada fiyatlar çok uçukMerhaba canım koç Ünver. Gürkan Bozdağ benim doktorum.
İlk deneme canım..Seninde canım..İn şa Allah hamiş olursun..Oranın fiyatları nasıl canım?ilk denemenmi?
Patlat bı tane gitsin çıkmazsa da erken der geçersin pazar günü yaparsınevet bencede testın algılaması dusuktu sanırım..
bakalım sabah nasıl bır ruh halınde olurum ona göre yaparım belkı ya da bır ıkı gun beklerım ne bılıyım kafam karısık
Hadi insallahhhhh bebislerinle dön bu mubarek günde herkesin yüzü guler insallahCanım pazartesi içüm çağırdılar işte süreç o g0n başlıayacak muhtemelen 3 yada 4 şubat transfer inşallah herşey yolunda giderde sıkıntı çıkmazsa çok teşekkür ederim dilerim bekleyen isteten herkes güzel şekilde sonuç alır
Tamam canım..İn şa Allah tutunur bebişinİlk deneme canım..
Şuan güncel fiyati 34bindi..
Aaaaa maşallah çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınla almayı nasip etsin. O zaman dansDeğerim 800 çıktı çok şükür kızlar 48 saat tam dolmadan verdim ilki 325 inşallah sıradaki aşamayı da hayırlısıyla geçeriz
İnşallah cnm teşekkür ederim 12.gunumdu bugün darısı siizde güzel degerler görmeye inşallah hepimiz sorunsuz kucağımıza alalımAaaaa maşallah çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınla almayı nasip etsin. O zaman dansdarısı inşallah biz isteyenlerin başına.
Yaparim belki kuzum, çıkmaz diye düşünüyorum da hayırlısıPatlat bı tane gitsin çıkmazsa da erken der geçersin pazar günü yaparsın
Yaaa senin nickin cooookkkkkk tatlii gordugumden beri lor kurabiyesi yapcam dedim esime canim cektiii gece saat 3 delirdi kadin diyeee cirpindi adamcagizimmmNeden riskliymiş ben öyle yedim
Hayırlı olsun canım benimmm darısı bize inşallahDeğerim 800 çıktı çok şükür kızlar 48 saat tam dolmadan verdim ilki 325 inşallah sıradaki aşamayı da hayırlısıyla geçeriz
HarikaaaaDeğerim 800 çıktı çok şükür kızlar 48 saat tam dolmadan verdim ilki 325 inşallah sıradaki aşamayı da hayırlısıyla geçeriz
Varya şu sonuc çıkana kadar karnıma ağrılar girdiHayırlı olsun canım benimmm darısı bize inşallah
İnşallah canım dua et bizede lütfenVarya şu sonuc çıkana kadar karnıma ağrılar girdioh çok şükür elhamdulillahhhhh
İnşallah peşi sıra hepimiz güzel haberlerle geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?