- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.881
Canım koldan kendin mi yapıyorsunKullanmıyorsan çok şanslısın, oksopar baya yakıyor 10 dk kolum kopmuş gibi acı çekiyorum
Coraspirin, oksopar hepsi mevcut
Siz yeni üyesiniz ama biliyorsunuzEvet maalesef cikmisti kizlar hemde 2 defa olmustu gecmisti baya uzun hikaye
Dogru soyluyosun canım benım şansıma bi de bozuk cıkar test al başına belayıValla benim o kadar cesaretim yok :) acaba öyle miydi böyle miydi daha beta artmadı ondan mı idrarda çıkmadı diye kendimi yememek için sanırım bekleyeceğim
Ben kolumu tutuyorum eşim yapıyor. Prolutex’i her gün ben yapıyorum karındanCanım koldan kendin mi yapıyorsun
Neden şüphelerın var kuzu yaİnşAllah bebişlere hazırladığımız kıyafetler, hastane hazırlıkları, doğum çantası aylık takip fotoları atar dururuz birbirimizeo günler gelsin hayırlısı ile inşallah tez zamanda. Benim eğer sıkıntı çıkmazda transfer olursam (ki ben transfere gidebileceğime dair şüphelerim var) şubatın 2. Haftası belli olur hayırlısı i
Ahah ay aman kötüyü çağırma şimdidenDogru soyluyosun canım benım şansıma bi de bozuk cıkar test al başına belayı
Ayyy kol cok kotu gelıyo banaBen kolumu tutuyorum eşim yapıyor. Prolutex’i her gün ben yapıyorum karından
Şişli kolan hastanesindeyim benMerhaba kızlar.Hamile kalanlar sağ salim kucağınıza almayı Allah nasip etsin..bekleyenleri de çift çizgi görmeyi Allah nasip etsin.Size sorum var..aranızda tüp bebek İstanbul'da yapan varmı?varsa kimlere yaptırdınız?
Şuan hiç sabah bulantısı yaşamadım cnm sadece kokuları çok daha hızlı ve net hissetmeye başladım bir de yemekten sonra yanma gibi bir his oluyor acaba dedim ben de mi olmayacak ya da sonra mı başlıyorEger bulanti olacaksa sende yakinda baslar kuzum. Misal ben biraz önce uyandim ilk 20 dk bi sey yoktj bi anda bastirdi geri kayboldu. Son dört gündür kendini gösteriyor. Ama asiri sekilde degil sürekli değil, asiri sekilde bazen oluyor
Prolutex zaten takıyor göbekten her gün. Göbeğime daha fazla yüklenmek istemedimAyyy kol cok kotu gelıyo banagöbekten yapmıştım hep ama göbrk buyuyunce koldan yapılıyo sanırım. Kolun morardı mı?
Canim belirti olmaması gebe olmadığın anlamına gelmiyor ki ben de hiç belirti yoktu pozitif gördüm çok şükür belirtilere takılmaHayırlı kandiller Sevgili Kader arkadaşlarım. Kandilimiz mübarek dualarımız kabul evlerimiz çocuk sesiyle dolsun inşallah.Bugün 9. Günüm hiçbir belirtim tıkırtım yok. Umutlarım azaldı. Bu durumda olup pozitif gören var mıdır? Kendimi dinlemek istemiyorum ama maalesef ki engel olamıyorum bu duruma. Bu mübarek günde hepiniz duamdasınız inşallah. Dua eder, dua beklerim
Çok çok güzel maşallah, sağlıcakla devam etsin inşallahDeğerim 800 çıktı çok şükür kızlar 48 saat tam dolmadan verdim ilki 325 inşallah sıradaki aşamayı da hayırlısıyla geçeriz
Kuzu bilmiyorum ya tam hissedemiyorum sanki hiç olmayacakmış transfere dahi giderken bi sorun sıkıntı çıkacakmış gibi hissediyorum, bakalım hayırlısı inşallah pazae gününe biletleri de aldım inşallah sıkıntısızca gider alır gelirim bebiklerimiNeden şüphelerın var kuzu ya
Ayyy harika maşallah bin kere. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallah.Kızlar değerim 200.73 çıkmış pazartesi 57.28di2 hafta sonra ultrasona gidiyorum ben
Günaydın canım Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim pozitif li anne adaylarına sağlıklı gebelik ler ve 9 ay sonrasında sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsın Rabbim.. Dualarınızda banada yer verirmisinizGünaydınnhayırlı kandiller kızlar.. Rabbim kalplerimizdekileri yaşamamızı nasipp eylesin.. Tüm transfer olanlar pozitifle gelsinn listemiz dolsun taşsın
Maşallah canım sağlıcakla gelsin minişKızlar değerim 200.73 çıkmış pazartesi 57.28di2 hafta sonra ultrasona gidiyorum ben
Canım göbekten yap koldan zor olur şifa olsunCanım koldan kendin mi yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?