Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Neden şüphelerın var kuzu ya

Çok teşekkür ederim sizi öyle iyi anlıyorum ki insan yine de dinliyor kendini elinde olmuyor ama kendimden örnek vermek istedim rahat olmaya çalışın, benim regl günüm geldiğinde leke gelmişti olmadı dedim hatta, hemşire normal deyince rahatlamıştım. E Eflanaz

Şişli kolan hastanesindeyim ben

Şuan hiç sabah bulantısı yaşamadım cnm sadece kokuları çok daha hızlı ve net hissetmeye başladım bir de yemekten sonra yanma gibi bir his oluyor acaba dedim ben de mi olmayacak ya da sonra mı başlıyor

Ayyy kol cok kotu gelıyo bana göbekten yapmıştım hep ama göbrk buyuyunce koldan yapılıyo sanırım. Kolun morardı mı?
Prolutex zaten takıyor göbekten her gün. Göbeğime daha fazla yüklenmek istemedim transferden sonra eğitim hemşiresi de koldan önerdi zaten. Henüz bir morarma olmadı. Dik yapıyoruz ve yavaş yavaş veriyoruz ilacı

Canim belirti olmaması gebe olmadığın anlamına gelmiyor ki ben de hiç belirti yoktu pozitif gördüm çok şükür belirtilere takılma

Neden şüphelerın var kuzu ya
Kuzu bilmiyorum ya tam hissedemiyorum sanki hiç olmayacakmış transfere dahi giderken bi sorun sıkıntı çıkacakmış gibi hissediyorum, bakalım hayırlısı inşallah pazae gününe biletleri de aldım inşallah sıkıntısızca gider alır gelirim bebiklerimi

Günaydınn hayırlı kandiller kızlar.. Rabbim kalplerimizdekileri yaşamamızı nasipp eylesin.. Tüm transfer olanlar pozitifle gelsinn listemiz dolsun taşsın
Günaydın canım Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim pozitif li anne adaylarına sağlıklı gebelik ler ve 9 ay sonrasında sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsın Rabbim.. Dualarınızda banada yer verirmisiniz 18 senedir bende bebek hasreti çekenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…