- 12 Mart 2019
- 16.572
- 35.977
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.921
Kolay gelsin kuzumYa kızlar yazamıyorum herkese tek tek. Astronomik bi yoğunluk vae iş yerinde anlatamam. Test yapan sonuç alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Bu mübarek günde darısı sonuç bekleyenlere olsum inşallahisim yazan arkadaşlar dua ediyorum sizede isim belirterek benim adımda Betül, hayırlısı ile haftaya transferim var beni de dualarınızda unutmazsanız sevinirim
Yahu adam akıllı girip yazışamıyorum ya bu ne yoğunluk yarebbim. İlaçlarımı bildirmiş hastene onu bile daha bakamadım pff yarına izne ayrılmam gerkiyor kontrol etmem gereken bi sğrü iş var
Ayy yok yok ben 5 aydan once kimseye soylemem göbiş cıkınca anlasın milletYa hamile olalımda sonra söyleriz tamam
Ahahah olsun hayali bile cok güzelAyy yok yok ben 5 aydan once kimseye soylemem göbiş cıkınca anlasın millethayaller işte transferım oldu bitti hamıle kaldım 5. Aya bıle geldim yakında doğuma girerim ben
Sağol canım valla heyacan elim ayağım titriyor adam gelmiş bana buğdaya ne gübre atim, ilaç fiyatı ne diyor beynim durdu valla ya. Az daha progestan at iyi olur abi diyecektimKolay gelsin kuzum
Bendede bundan varKızlar erken gebelik testi istedim bunu verdiler bunun diğerinden yokmuş bunla yapıcam sizce?Eki Görüntüle 3197661
Ahahahha günde 3 estrofem at abi deseydinSağol canım valla heyacan elim ayağım titriyor adam gelmiş bana buğdaya ne gübre atim, ilaç fiyatı ne diyor beynim durdu valla ya. Az daha progestan at iyi olur abi diyecektimkafa orda
Ay süpeeer cumartesi sabah beraber yapıyoruz bak beni satmaBendede bundan var
Çok kullandım bundan bir sorun yaşamadım
Yaaa senin nickin cooookkkkkk tatlii gordugumden beri lor kurabiyesi yapcam dedim esime canim cektiii gece saat 3 delirdi kadin diyeee cirpindi adamcagizimmm
Yaparız canımAy süpeeer cumartesi sabah beraber yapıyoruz bak beni satma
Yaaaaa neguzell bir sonuç , bayıldım doğrusuuDeğerim 800 çıktı çok şükür kızlar 48 saat tam dolmadan verdim ilki 325 inşallah sıradaki aşamayı da hayırlısıyla geçeriz
İslem yapıldıktan on dk sonra wc gidebilirsin dediler bana sorun olmadı az su içtiğim için de transfer sırasında mesaneyi kendileri doldurdular canım giriş çıkış yarım saatte çıktık hastaneden dinlenmek yerine yorulmadan yürüyüş yap iş yap dedi Dr dün pozitif haberini aldık şükürMerhaba kizlar
Bende 30 ocak pazartesi gunu transfer olucam insallah :) dun gebelik asisi yaptirdim ve tuvaletimi tutmaya calisirken inanilmaz zorlandim transferde napicam yatis suresi cok uzun diye kara kara dusunuyorum sizler ne yaptiniz
İnşallah canım benim inşallahYaparız canım
Nasip,kısmet inşallah yavrularımız sımsıkı tutunmuştur
Hayırlı kandiller kizlarAmin amin inşallah . Hayırlı kandiller
Bizimkilerle hemen hemen aynı canımEk olarak şuan günde 4 estrofem, bir coraspin bir folik kullanıyorum
Çok şükür canım hayırlı olsunİslem yapıldıktan on dk sonra wc gidebilirsin dediler bana sorun olmadı az su içtiğim için de transfer sırasında mesaneyi kendileri doldurdular canım giriş çıkış yarım saatte çıktık hastaneden dinlenmek yerine yorulmadan yürüyüş yap iş yap dedi Dr dün pozitif haberini aldık şükür
yok kuzum mod düşürmeyiz,belki geç tutunma vs de olabılır cıkmaz ise..İnşallah canım benim inşallah
ne cıkarsa cıksın üzülmek yok modumuzu düşürmek yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?