Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kolay gelsin kuzum

Yaaa senin nickin cooookkkkkk tatlii gordugumden beri lor kurabiyesi yapcam dedim esime canim cektiii gece saat 3 delirdi kadin diyeee cirpindi adamcagizimmm

Ayy evet ben de çok severim lor kurabiyesi kaç gündür aklımda. halam gelcek bugün o yüzden yarın yaptırırım ben de . Sana tarif atabilirim bilmiyorsan ben de halamdan aldım onun tarifiyle yapıyorum güzel oluyor

Merhaba kizlar
Bende 30 ocak pazartesi gunu transfer olucam insallah :) dun gebelik asisi yaptirdim ve tuvaletimi tutmaya calisirken inanilmaz zorlandim transferde napicam yatis suresi cok uzun diye kara kara dusunuyorum sizler ne yaptiniz
İslem yapıldıktan on dk sonra wc gidebilirsin dediler bana sorun olmadı az su içtiğim için de transfer sırasında mesaneyi kendileri doldurdular canım giriş çıkış yarım saatte çıktık hastaneden dinlenmek yerine yorulmadan yürüyüş yap iş yap dedi Dr dün pozitif haberini aldık şükür

Çok şükür canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…