Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Allah'ım Sabrının sonunda sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin canım çok zor gercekten insan ne diyeceğini bilemiyor

Benım yapmamda hata var heralde cok morarmıştı göbegım ve şişmişti artık. Bende oyle denerım

Kizlar kandilimiz mübarek olsun. Rabbim tüm yüklerimizden azad etsin bizi. Umdugumuza nail etsin, korktuklarimizdan emin kilsin. Rabbim hepimize saliha anne,salih baba olmayi nasip etsin. Hamilelere sağlikli, sihhatli, afiyetli kolayliklarla kavusmayi nasip etsin. Transfer olanlara pozitif sonuç almayi nasip etsin. Transfer hazirliginda olanlarinda tedavilerini hayirlarla tamamlayip sonucunda pozitif almayi nasip etsin
Evlatlarimizi bize, bizi onlara hayirli kilsin. Göz aydinliğimiz olacak evlatlar nasip etsin. Amin

Bana kalınlık iyi dedikten 4 gün sonraya gün verdi salı derse şaşırma umudunu yitirme bu güzel kandilde haber alırsın belki
Amin kuzum inşallah bu güzel günğn feuzi rahmeti hepimizin üzerine olsun transfere daha var canım benim işlem az daha farklı hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Amin canım benim aminn

Evet tuttu ama boş gebelik oldu sonra bidaha denedik bebeğin kafatası oluşmadı anomaliliydi sonlandırdık.
Hersey tutması değil canım
Evet ben ilk 3 hiç rahat olamıcam ya valla pozitifi gorsemde hop oturup hop kalkıyosun. Diğerinde poz gordum ama 7. Haftada düştü ki ben düşük diye bişey bılmıyodum şok oldum duydugumda megerse ilk 3 ay düşük riski yüksekmiş baya. Allahım herşey yolunda gitsin ilk tekmesını hissedelim

Amiinn kuzum, Rabbim bu güzel günde bekleyen dileyen, isteyen herkesi hayırla anne-baba yapsın, bizlere Hayırlı evlat versin, günahlarımızı bağışlasın inşallah, hayırlı rızıklar, sağlık sıhhatli bi ömür nasio etsin. Evlat ile rızıklandırsın bizleri Rabbim... Hepiniz dualarımdasınız kızlar, dilerim pozitifker sağlıkla doğuma gitsin, tranafer bekleyen ben gibü kardeşlerim hayırls transfer olup pozitif görsün ve hayırla sağlıcakla doğum yapabilsin i...
Negatif olan kardeşlerimede Rabbim tez zaöanda hayırlı bir evlat versin inşallah

Yaa süper çok sevindim Hayırlı olsun

Ayyy harika maşallah bin kere. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallah.

Maşallah canım sağlıcakla gelsin miniş

Ay canımm hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim canlarım benim allah en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün

Ben rahat olucam bunda kendimi öyle endeksliyorum pgt li oldugu içinde daha rahatım

Ben rahat olucam bunda kendimi öyle endeksliyorum pgt li oldugu içinde daha rahatım
Kuzum ne bılım ya pgt li de olsa ne bılım ben tam rahat olamıyorum ne bılım düşük riski yıne oluyo dedi bana doktorum ama ihtimal azalıyomuş tabi. Ben zaten arkadaslarıma falanda 5. Ayda soylıcem hamıle oldugumu o sürecleri atlatım

Ya kızlar yazamıyorum herkese tek tek. Astronomik bi yoğunluk vae iş yerinde anlatamam. Test yapan sonuç alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Bu mübarek günde darısı sonuç bekleyenlere olsum inşallah isim yazan arkadaşlar dua ediyorum sizede isim belirterek benim adımda Betül, hayırlısı ile haftaya transferim var beni de dualarınızda unutmazsanız sevinirim

Yahu adam akıllı girip yazışamıyorum ya bu ne yoğunluk yarebbim. İlaçlarımı bildirmiş hastene onu bile daha bakamadım pff yarına izne ayrılmam gerkiyor kontrol etmem gereken bi sğrü iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…