- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.901
OMEGA eksik kalsın da diğerleri de yetiyor zatenOman yarabbiomega çok iştah açıyomuş yaa dün 9 gibi karnım acıktı gittim uyudum aç aç zor oldu ama yememem gerek ekmek yemezsem doymuyorum
Allah'ım Sabrının sonunda sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin canımGünaydın canım Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim pozitif li anne adaylarına sağlıklı gebelik ler ve 9 ay sonrasında sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsın Rabbim.. Dualarınızda banada yer verirmisiniz18 senedir bende bebek hasreti çekenlerdenim
Tek kullandığım estrofem folikasit fitil bide 2 günde bir iğnem var karnımdan. Ocsapar korkulu rüyamdı ama kurtuldumKullanmıyorsan çok şanslısın, oksopar baya yakıyor 10 dk kolum kopmuş gibi acı çekiyorum
Coraspirin, oksopar hepsi mevcut
Benım yapmamda hata var heralde cok morarmıştı göbegım ve şişmişti artık. Bende oyle denerımProlutex zaten takıyor göbekten her gün. Göbeğime daha fazla yüklenmek istemedimtransferden sonra eğitim hemşiresi de koldan önerdi zaten. Henüz bir morarma olmadı. Dik yapıyoruz ve yavaş yavaş veriyoruz ilacı
Dimii. Hayatımda bu kadar ilaç içmemiştimOMEGA eksik kalsın da diğerleri de yetiyor zaten
Evet tuttu ama boş gebelik oldu sonra bidaha denedik bebeğin kafatası oluşmadı anomaliliydi sonlandırdık.Canim bahcecide yaptırdıklarında tutan olmuşmuydu hiç
Ay canımm hayırlı olsunKızlar değerim 200.73 çıkmış pazartesi 57.28di2 hafta sonra ultrasona gidiyorum ben
Amin kuzum inşallah bu güzel günğn feuzi rahmeti hepimizin üzerine olsun transfere daha var canım benim işlem az daha farklıBana kalınlık iyi dedikten 4 gün sonraya gün verdi salı derse şaşırma umudunu yitirme bu güzel kandilde haber alırsın belki
Amin canım benim aminnKizlar kandilimiz mübarek olsun. Rabbim tüm yüklerimizden azad etsin bizi. Umdugumuza nail etsin, korktuklarimizdan emin kilsin. Rabbim hepimize saliha anne,salih baba olmayi nasip etsin. Hamilelere sağlikli, sihhatli, afiyetli kolayliklarla kavusmayi nasip etsin. Transfer olanlara pozitif sonuç almayi nasip etsin. Transfer hazirliginda olanlarinda tedavilerini hayirlarla tamamlayip sonucunda pozitif almayi nasip etsin
Evlatlarimizi bize, bizi onlara hayirli kilsin. Göz aydinliğimiz olacak evlatlar nasip etsin. Amin
Evet ben ilk 3 hiç rahat olamıcam ya valla pozitifi gorsemde hop oturup hop kalkıyosun. Diğerinde poz gordum ama 7. Haftada düştü ki ben düşük diye bişey bılmıyodum şok oldum duydugumda megerse ilk 3 ay düşük riski yüksekmiş baya. Allahım herşey yolunda gitsin ilk tekmesını hissedelimEvet tuttu ama boş gebelik oldu sonra bidaha denedik bebeğin kafatası oluşmadı anomaliliydi sonlandırdık.
Hersey tutması değil canım
Amiinn kuzum, Rabbim bu güzel günde bekleyen dileyen, isteyen herkesi hayırla anne-baba yapsın, bizlere Hayırlı evlat versin, günahlarımızı bağışlasın inşallah, hayırlı rızıklar, sağlık sıhhatli bi ömür nasio etsin. Evlat ile rızıklandırsın bizleri Rabbim...Kizlar kandilimiz mübarek olsun. Rabbim tüm yüklerimizden azad etsin bizi. Umdugumuza nail etsin, korktuklarimizdan emin kilsin. Rabbim hepimize saliha anne,salih baba olmayi nasip etsin. Hamilelere sağlikli, sihhatli, afiyetli kolayliklarla kavusmayi nasip etsin. Transfer olanlara pozitif sonuç almayi nasip etsin. Transfer hazirliginda olanlarinda tedavilerini hayirlarla tamamlayip sonucunda pozitif almayi nasip etsin
Evlatlarimizi bize, bizi onlara hayirli kilsin. Göz aydinliğimiz olacak evlatlar nasip etsin. Amin
Yaa süper çok sevindimHayırlı olsun
Ayyy harika maşallah bin kere. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallah.
Maşallah canım sağlıcakla gelsin miniş
Çok teşekkür ederim canlarım benim allah en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsünAy canımm hayırlı olsun
Ben rahat olucam bunda kendimi öyle endeksliyorum pgt li oldugu içinde daha rahatımEvet ben ilk 3 hiç rahat olamıcam ya valla pozitifi gorsemde hop oturup hop kalkıyosun. Diğerinde poz gordum ama 7. Haftada düştü ki ben düşük diye bişey bılmıyodum şok oldum duydugumda megerse ilk 3 ay düşük riski yüksekmiş baya. Allahım herşey yolunda gitsin ilk tekmesını hissedelim
Amin canımmÇok teşekkür ederim canlarım benim allah en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün
2 tane icebilirsin dediler yasak yok amaKahve kesinlikle içmeyeceksin dediler bana
Kuzum ne bılım ya pgt li de olsa ne bılım ben tam rahat olamıyorum ne bılım düşük riski yıne oluyo dedi bana doktorum ama ihtimal azalıyomuş tabi. Ben zaten arkadaslarıma falanda 5. Ayda soylıcem hamıle oldugumu o sürecleri atlatımBen rahat olucam bunda kendimi öyle endeksliyorum pgt li oldugu içinde daha rahatım
Ya hamile olalımda sonra söyleriz tamamKuzum ne bılım ya pgt li de olsa ne bılım ben tam rahat olamıyorum ne bılım düşük riski yıne oluyo dedi bana doktorum ama ihtimal azalıyomuş tabi. Ben zaten arkadaslarıma falanda 5. Ayda soylıcem hamıle oldugumu o sürecleri atlatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?