- 23 Mayıs 2018
- 465
- 746
- 103
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.941
Hemide kasettt testt waowwwBöyle çıkmıştı canim Eki Görüntüle 3197557
Valla dersem şaşırmam aklım fikrim tamamen farklı yerde, ya bi de normalde bu kadar yoğunluk yok bayadır bugün bu heycanın üzerine gelen gidenin haddi hesabu yokAhahahha günde 3 estrofem at abi deseydin
Sizin çift embriyo muydu acabaBöyle çıkmıştı canim Eki Görüntüle 3197557
Senın yuzunden ben heyecan yaptım cuma gecesı uyuyamıcamAy süpeeer cumartesi sabah beraber yapıyoruz bak beni satma
Ayyyyy cok isterim canimmmAyy evet ben de çok severim lor kurabiyesikaç gündür aklımda. halam gelcek bugün o yüzden yarın yaptırırım ben de . Sana tarif atabilirim bilmiyorsan ben de halamdan aldım onun tarifiyle yapıyorum güzel oluyor
Yok canim diyet doneminde glutenli urunleri kesmistim kilo vermeme cokkatki sagladi ve halada glutensiz beslenmeye devam ediyorum pasta hamur isi tarzlari tambugday unu yulaf unu yla falan yapiyorumNeden glutensiz besleniyosun canım bi hastalıktan mı yoksa tercihin mi o yönde?
Amin canımmyok kuzum mod düşürmeyiz,belki geç tutunma vs de olabılır cıkmaz ise..
burda çok görüyoruz
Rabbım hayırlısını versın ..
Geçer geçerValla dersem şaşırmam aklım fikrim tamamen farklı yerde, ya bi de normalde bu kadar yoğunluk yok bayadır bugün bu heycanın üzerine gelen gidenin haddi hesabu yok
Iyi dayaniyosun canim benim toplam 7 gun oldu esimde istemiyor her olumsuzda deli gibi ağlayip tepinoyorum çünküBenim de bugün 9. Günüm ama eşim test yapmaması istemiyor açıkçası ben de yapmaya korkuyorum
AhahahahSenın yuzunden ben heyecan yaptım cuma gecesı uyuyamıcam
Evet canmSizin çift embriyo muydu acaba
Yok canım anestezi olmuyorKızlar transferde anestezi yapmıyorlar dimi bende çok heyecanlıyım zaman gecmiyo daha adetimi bekliyorum sonra bir daha adet olup transfer olcak
Biliyormusun bende donmus emboriyo kullanildi coraspirin ve oxapar bile vermedi ben transferden sonra yalvar yakar istedim ilaclari. Ben anlamiyorum bu doktorlari valla hatta pregoston igneyi bile telefon actim istedimBana vermediler şaşırdım ne coraspirim nede ocsapar ikiside yok
Canim hamile doneminde yeme düzenini birdiyetisyenle konusabilirsin yemek yeme düzenini boylece dengeleyebilirsinBen bide kilo almaya çok meyilliyim
Benm doktorumda öyle tüp bebeğe başlamadan önce hiç tahlil istemedi şimdide istemiyor ama ben pıhtılaşma var mı baktircam transferden onceBiliyormusun bende donmus emboriyo kullanildi coraspirin ve oxapar bile vermedi ben transferden sonra yalvar yakar istedim ilaclari. Ben anlamiyorum bu doktorlari valla hatta pregoston igneyi bile telefon actim istedim
Aslinda deilim 8 senedir uyeyim sifremi unutunca nicimi degistirdim sadeceSiz yeni üyesiniz ama biliyorsunuz
Bencede yaptir bende hep kendim kosusturdum doktorlara kalsa ilac vermeden transfere alcaklar onlar aldiklari 0araya bakiyor hastalar umurlarinda deilki. Ben tahlillerimi bile kendim yaptirdim adetin 3.gunu ozel labaratuvardaBenm doktorumda öyle tüp bebeğe başlamadan önce hiç tahlil istemedi şimdide istemiyor ama ben pıhtılaşma var mı baktircam transferden once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?