Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hemide kasettt testt waowww ben ozmaanlar buralarda yoktum anii bir kararlar düştüm araniza keske vaktim olsada boyle burda uzun uzun takilsam yazilanlari okuyorum hizli hizli sonra cok birikiyor yinede okusam diyorum ozaman gundeme gec kaliyorum diger turlu yazilanlar gidiyor boyle bisi yani

Ayyyyy cok isterim canimmm

Neden glutensiz besleniyosun canım bi hastalıktan mı yoksa tercihin mi o yönde?
Yok canim diyet doneminde glutenli urunleri kesmistim kilo vermeme cokkatki sagladi ve halada glutensiz beslenmeye devam ediyorum pasta hamur isi tarzlari tambugday unu yulaf unu yla falan yapiyorum

Kızlar transferde anestezi yapmıyorlar dimi bende çok heyecanlıyım zaman gecmiyo daha adetimi bekliyorum sonra bir daha adet olup transfer olcak

Bana vermediler şaşırdım ne coraspirim nede ocsapar ikiside yok
Biliyormusun bende donmus emboriyo kullanildi coraspirin ve oxapar bile vermedi ben transferden sonra yalvar yakar istedim ilaclari. Ben anlamiyorum bu doktorlari valla hatta pregoston igneyi bile telefon actim istedim

Biliyormusun bende donmus emboriyo kullanildi coraspirin ve oxapar bile vermedi ben transferden sonra yalvar yakar istedim ilaclari. Ben anlamiyorum bu doktorlari valla hatta pregoston igneyi bile telefon actim istedim
Benm doktorumda öyle tüp bebeğe başlamadan önce hiç tahlil istemedi şimdide istemiyor ama ben pıhtılaşma var mı baktircam transferden once

Benm doktorumda öyle tüp bebeğe başlamadan önce hiç tahlil istemedi şimdide istemiyor ama ben pıhtılaşma var mı baktircam transferden once
Bencede yaptir bende hep kendim kosusturdum doktorlara kalsa ilac vermeden transfere alcaklar onlar aldiklari 0araya bakiyor hastalar umurlarinda deilki. Ben tahlillerimi bile kendim yaptirdim adetin 3.gunu ozel labaratuvarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…