- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 46
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.961
Insallahhhh rahat gecer keseleri görürsünüzKese görmeye geldim gergin bekleyiş
Bı dene kuzum hayırlısı bazen yaniltabiliyor çünküKızlar erken gebelik testi istedim bunu verdiler bunun diğerinden yokmuş bunla yapıcam sizce?Eki Görüntüle 3197661
Ay çok heyecanlı kaçıncı hafta kuzumKese görmeye geldim gergin bekleyiş
Benim niye bu kadar geç yaInsallahhhh rahat gecer keseleri görürsünüz
Keşke bende yaptirsaydim önceden şuan transferi bekliyorum 1 tane 4ab kalite embriyom var 5.gunde donduruldu. Transfer öncesi yapılması gerek tahlil varmi önerebileceğiniz pıhtılaşma testi haricindeBencede yaptir bende hep kendim kosusturdum doktorlara kalsa ilac vermeden transfere alcaklar onlar aldiklari 0araya bakiyor hastalar umurlarinda deilki. Ben tahlillerimi bile kendim yaptirdim adetin 3.gunu ozel labaratuvarda
Şans artıkBı dene kuzum hayırlısı bazen yaniltabiliyor çünkü
Anestezi yok canımKızlar transferde anestezi yapmıyorlar dimi bende çok heyecanlıyım zaman gecmiyo daha adetimi bekliyorum sonra bir daha adet olup transfer olcak
Sen ist.da ki doktoruna bak canim, o ne derse onu yap. Kibristaki herseyi cok öteliyorBenim niye bu kadar geç ya
Aynen kuzum hayırlısıŞans artık
Vala ya burda doktorum yok henüz kuzum işte ayın 1 Arkadaşımın gittiği özel hastane var oraya baslicam işteSen ist.da ki doktoruna bak canim, o ne derse onu yap. Kibristaki herseyi cok öteliyor
Sanki döşeginde gebe kalabilen hastalariz da biz töbe töbe
Aaa ben istemem zaten kaçıyodum o iğnelerdenBiliyormusun bende donmus emboriyo kullanildi coraspirin ve oxapar bile vermedi ben transferden sonra yalvar yakar istedim ilaclari. Ben anlamiyorum bu doktorlari valla hatta pregoston igneyi bile telefon actim istedim
Ya haber verKese görmeye geldim gergin bekleyiş
Diyetisyen hiç benlik bişey değil canCanim hamile doneminde yeme düzenini birdiyetisyenle konusabilirsin yemek yeme düzenini boylece dengeleyebilirsin
Yaaa bende yarın gidicem merakla bekliyorumKese görmeye geldim gergin bekleyiş
Masallh canim bugün kaçıncı gününKızlar değerim 200.73 çıkmış pazartesi 57.28di2 hafta sonra ultrasona gidiyorum ben
Kolaylıklar diliyorum betülcüm Rabbim hayırlısı ile transferini olup sağlıklı bebeklerini göstersin kucağında RabbimYa kızlar yazamıyorum herkese tek tek. Astronomik bi yoğunluk vae iş yerinde anlatamam. Test yapan sonuç alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Bu mübarek günde darısı sonuç bekleyenlere olsum inşallahisim yazan arkadaşlar dua ediyorum sizede isim belirterek benim adımda Betül, hayırlısı ile haftaya transferim var beni de dualarınızda unutmazsanız sevinirim
Yahu adam akıllı girip yazışamıyorum ya bu ne yoğunluk yarebbim. İlaçlarımı bildirmiş hastene onu bile daha bakamadım pff yarına izne ayrılmam gerkiyor kontrol etmem gereken bi sğrü iş var
Birzamanlar bende öyle derdimDiyetisyen hiç benlik bişey değil can
Valla canim ben il il gezdim gezgin gibiAaa ben istemem zaten kaçıyodum o iğnelerdenyumurta büyütme iğnelerni ağlaya ağlaya yapıyodum. Tek iğnem progestan oda 2 günde bir İnstagramdada çok görüyorum herkes bir sürü oksapar kullanmış bana vermeyince şaşırdıydım. Sen tedaviyi nerde yaptırıyorsun. Mesela kızlar burda transferden önce kaç kere doktora gittiler ben o kadarda doktora gitmedim adetliyken tekirdağda gittim sonra bursaya geldim transfer günü belirlemek için 1 kere muayene oldum
Allahtan umut kesilmez arkadasım bu mübarek gün ve gece hurmetine Rabbim kucağına hayırlı sağlıklı evladını versin Dua dua duaKızlar selamben de dün ankara bahçeci de transferimi oldum. 5. Gün bir tane 3cc embriyom vardı dün çözülünce kalitesinde düşüş olmuş doktor ihtimal düştü ama canlı olduğu için denemek istiyorum dedi umudum kalmadı pek kötüyüm böyle bir şey başına gelen var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?