Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bencede yaptir bende hep kendim kosusturdum doktorlara kalsa ilac vermeden transfere alcaklar onlar aldiklari 0araya bakiyor hastalar umurlarinda deilki. Ben tahlillerimi bile kendim yaptirdim adetin 3.gunu ozel labaratuvarda
Keşke bende yaptirsaydim önceden şuan transferi bekliyorum 1 tane 4ab kalite embriyom var 5.gunde donduruldu. Transfer öncesi yapılması gerek tahlil varmi önerebileceğiniz pıhtılaşma testi haricinde

Sen ist.da ki doktoruna bak canim, o ne derse onu yap. Kibristaki herseyi cok öteliyor
Sanki döşeginde gebe kalabilen hastalariz da biz töbe töbe
Vala ya burda doktorum yok henüz kuzum işte ayın 1 Arkadaşımın gittiği özel hastane var oraya baslicam işte Bir doktor henüz ayarlamadim daha 5 gün var keseyi görmeme

Biliyormusun bende donmus emboriyo kullanildi coraspirin ve oxapar bile vermedi ben transferden sonra yalvar yakar istedim ilaclari. Ben anlamiyorum bu doktorlari valla hatta pregoston igneyi bile telefon actim istedim
Aaa ben istemem zaten kaçıyodum o iğnelerden yumurta büyütme iğnelerni ağlaya ağlaya yapıyodum. Tek iğnem progestan oda 2 günde bir İnstagramdada çok görüyorum herkes bir sürü oksapar kullanmış bana vermeyince şaşırdıydım. Sen tedaviyi nerde yaptırıyorsun. Mesela kızlar burda transferden önce kaç kere doktora gittiler ben o kadarda doktora gitmedim adetliyken tekirdağda gittim sonra bursaya geldim transfer günü belirlemek için 1 kere muayene oldum

Kolaylıklar diliyorum betülcüm Rabbim hayırlısı ile transferini olup sağlıklı bebeklerini göstersin kucağında Rabbim

Kızlar selam ben de dün ankara bahçeci de transferimi oldum. 5. Gün bir tane 3cc embriyom vardı dün çözülünce kalitesinde düşüş olmuş doktor ihtimal düştü ama canlı olduğu için denemek istiyorum dedi umudum kalmadı pek kötüyüm böyle bir şey başına gelen var mııı

Valla canim ben il il gezdim gezgin gibi en son istanbulda yaptirdim ordada 2 merkez degistirdim burda beni takip eden doktorum istanbuldaki doktorun sinif arkadasiymis o yolladi beni benden test filan 8stemedi sadece onceden donmuslarim vardi onu kullandirdim

Allahtan umut kesilmez arkadasım bu mübarek gün ve gece hurmetine Rabbim kucağına hayırlı sağlıklı evladını versin Dua dua dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…