- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 46
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.981
Iyi dusun karar ver canim 5.gün olmasi iyi ama kalitesi ccc benim doktorum c kalitesi iyi olmaz dem8sti ama yinede senin kararin. Benim ilkinde boyle b8sey basima geldi benim 2 embiriyoda kalite düştü istememistimKızlar selamben de dün ankara bahçeci de transferimi oldum. 5. Gün bir tane 3cc embriyom vardı dün çözülünce kalitesinde düşüş olmuş doktor ihtimal düştü ama canlı olduğu için denemek istiyorum dedi umudum kalmadı pek kötüyüm böyle bir şey başına gelen var mııı
Arkadaslarimda hakli canim allahtan umit kesilmez ama yinede sen bilirsin belki bakarsin bir mucize olurKızlar selamben de dün ankara bahçeci de transferimi oldum. 5. Gün bir tane 3cc embriyom vardı dün çözülünce kalitesinde düşüş olmuş doktor ihtimal düştü ama canlı olduğu için denemek istiyorum dedi umudum kalmadı pek kötüyüm böyle bir şey başına gelen var mııı
Miana transferi ni olmuş dün canım Rabbim ol desin yeterki öyle değilmiIyi dusun karar ver canim 5.gün olmasi iyi ama kalitesi ccc benim doktorum c kalitesi iyi olmaz dem8sti ama yinede senin kararin. Benim ilkinde boyle b8sey basima geldi benim 2 embiriyoda kalite düştü istememistim
Canımm amin inşallah güzel haberler alırızAllahtan umut kesilmez arkadasım bu mübarek gün ve gece hurmetine Rabbim kucağına hayırlı sağlıklı evladını versin Dua dua dua
Yaaaa keşke yanlız bir ortamda konuşma olsaymış canım neyse olan olmuş sıkma canını işte herkes düşünemiyor ne yazık kiKızlar bizim müdür anladı tedavi olduğumu, 2 hafta izin alıcam dedim sebeb ne dedi, özel sebepler dedim sağlık sebebi mi dedi, gibi gibi dedim. Tedavimi oluyorsun dedi diğer arkadaş da yanımdaydı (hödük ortada neden söylüyonki) evet dedim rapor alıcan mı dedi, belli değil dedim doktoruna söyle rapor yazsın yıllık iznini yeme dedi.
Tamm iyi adam hoş adam da beni neden utandırıyon herkesin içindesinirim bozuldu
Canım doktor ısrarla canlı hala çöpe atamam dedi. Belki anne rahmini sever dedi dün transferimi oldumIyi dusun karar ver canim 5.gün olmasi iyi ama kalitesi ccc benim doktorum c kalitesi iyi olmaz dem8sti ama yinede senin kararin. Benim ilkinde boyle b8sey basima geldi benim 2 embiriyoda kalite düştü istememistim
Benim patron gibi meraklı .Kızlar bizim müdür anladı tedavi olduğumu, 2 hafta izin alıcam dedim sebeb ne dedi, özel sebepler dedim sağlık sebebi mi dedi, gibi gibi dedim. Tedavimi oluyorsun dedi diğer arkadaş da yanımdaydı (hödük ortada neden söylüyonki) evet dedim rapor alıcan mı dedi, belli değil dedim doktoruna söyle rapor yazsın yıllık iznini yeme dedi.
Tamm iyi adam hoş adam da beni neden utandırıyon herkesin içindesinirim bozuldu
Hayirli olsun canim, hangi drKızlar selamben de dün ankara bahçeci de transferimi oldum. 5. Gün bir tane 3cc embriyom vardı dün çözülünce kalitesinde düşüş olmuş doktor ihtimal düştü ama canlı olduğu için denemek istiyorum dedi umudum kalmadı pek kötüyüm böyle bir şey başına gelen var mııı
Kün ve yekünCanım doktor ısrarla canlı hala çöpe atamam dedi. Belki anne rahmini sever dedi dün transferimi oldum
Canım benim teşekkür ederim, yusuf aytaç tohma. Sen de mi orda yaptırdın yoksaHayirli olsun canim, hangi dr
Berfu hocada transfer oldum canimCanım benim teşekkür ederim, yusuf aytaç tohma. Sen de mi orda yaptırdın yoksa
Çok haklısın çookk. İsmim Kevser bana dua etmeyi unutmayın olur muKün ve yekün
Allah yeterki ol desin canım umudunu kaybetme umutla bekle nasibinde varsa kalitesinde olsa olur .
Allah istemezse yaprak kimildamaz
Ben yeni katıldım gruba çokta anlamıyorum siteden. Sen sonuç aldın mı canım ne zaman yaptırdın? Berfu hocada çok tatlışBerfu hocada transfer oldum canim
İkisi de isinin ehli doktorlar. Yusuf hocayi da insan olarak cok sevdim ama hekimligini bilmiyorum. Allah yazmis olsun. Bahcecinin istanbulda ki kendi doktorunun da ikinci gün düsük kaliteli embriyodan iki ayri transferden cocugu var . Olumlu düsünCanım benim teşekkür ederim, yusuf aytaç tohma. Sen de mi orda yaptırdın yoksa
6+2 deyiz canim, 2 ocakta transfer oldum dondurulmus 2 yillik embriyolarimi aldim tutundular bin sükür. Saglikla dogsunlar insBen yeni katıldım gruba çokta anlamıyorum siteden. Sen sonuç aldın mı canım ne zaman yaptırdın? Berfu hocada çok tatlış
Kacıncı gun embriyosu sizinAy süpeeer cumartesi sabah beraber yapıyoruz bak beni satma
Ya işte bizim haatane kıbrısta olduğu için mecbue daha bi zor oluyor izin falam durumları.. Merka etmeseler ölürler erkek bi de yaa ayıp değil mi beni uyandırıyonBenim patron gibi meraklı .
Benimkide gelmiş sürekli hastaneye gidiyorum diye çocuk için her halde tüp bebek falan düşünmez misin diyor bu hakkı kendilerinde buluyor .bende olmazsa neden düşünmeyim dedim .şuan öyle bişey yok dedim .oysaki git gel yapa yapa transferi oldum sonucu bekliyordum .
Valla canım benim ilk denemem bütün doktorlar kendiliğinden olur dedi ama olmadı öyle tanıştım bahçeciyle. Kim müsaitse işk ona gittim öyle devam ettik. Sanırım berfu hoca biraz daha tecrübeli. Ben genetik atıklama vs her şeyi istedim doktorum gereksiz para dedi. Embriyo kalitesiz geldi transferim çok zor oldu falan. 3 aylık mücadele bitti bakalım sonu hayır olsunİki
İkisi de isinin ehli doktorlar. Yusuf hocayi da insan olarak cok sevdim ama hekimligini bilmiyorum. Allah yazmis olsun. Bahcecinin istanbulda ki kendi doktorunun da ikinci gün düsük kaliteli embriyodan iki ayri transferden cocugu var . Olumlu düsün
Yaaaaa yeriim6+2 deyiz canim, 2 ocakta transfer oldum dondurulmus 2 yillik embriyolarimi aldim tutundular bin sükür. Saglikla dogsunlar ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?