Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Iyi dusun karar ver canim 5.gün olmasi iyi ama kalitesi ccc benim doktorum c kalitesi iyi olmaz dem8sti ama yinede senin kararin. Benim ilkinde boyle b8sey basima geldi benim 2 embiriyoda kalite düştü istememistim

Arkadaslarimda hakli canim allahtan umit kesilmez ama yinede sen bilirsin belki bakarsin bir mucize olur

Iyi dusun karar ver canim 5.gün olmasi iyi ama kalitesi ccc benim doktorum c kalitesi iyi olmaz dem8sti ama yinede senin kararin. Benim ilkinde boyle b8sey basima geldi benim 2 embiriyoda kalite düştü istememistim
Miana transferi ni olmuş dün canım Rabbim ol desin yeterki öyle değilmi

Kızlar bizim müdür anladı tedavi olduğumu, 2 hafta izin alıcam dedim sebeb ne dedi, özel sebepler dedim sağlık sebebi mi dedi, gibi gibi dedim. Tedavimi oluyorsun dedi diğer arkadaş da yanımdaydı (hödük ortada neden söylüyonki) evet dedim rapor alıcan mı dedi, belli değil dedim doktoruna söyle rapor yazsın yıllık iznini yeme dedi.

Tamm iyi adam hoş adam da beni neden utandırıyon herkesin içinde sinirim bozuldu

Yaaaa keşke yanlız bir ortamda konuşma olsaymış canım neyse olan olmuş sıkma canını işte herkes düşünemiyor ne yazık ki

Canım doktor ısrarla canlı hala çöpe atamam dedi. Belki anne rahmini sever dedi dün transferimi oldum

Benim patron gibi meraklı .
Benimkide gelmiş sürekli hastaneye gidiyorum diye çocuk için her halde tüp bebek falan düşünmez misin diyor bu hakkı kendilerinde buluyor .bende olmazsa neden düşünmeyim dedim .şuan öyle bişey yok dedim .oysaki git gel yapa yapa transferi oldum sonucu bekliyordum .

Hayirli olsun canim, hangi dr

Canım doktor ısrarla canlı hala çöpe atamam dedi. Belki anne rahmini sever dedi dün transferimi oldum
Kün ve yekün
Allah yeterki ol desin canım umudunu kaybetme umutla bekle nasibinde varsa kalitesinde olsa olur .
Allah istemezse yaprak kimildamaz

İki
Canım benim teşekkür ederim, yusuf aytaç tohma. Sen de mi orda yaptırdın yoksa
İkisi de isinin ehli doktorlar. Yusuf hocayi da insan olarak cok sevdim ama hekimligini bilmiyorum. Allah yazmis olsun. Bahcecinin istanbulda ki kendi doktorunun da ikinci gün düsük kaliteli embriyodan iki ayri transferden cocugu var . Olumlu düsün

Ben yeni katıldım gruba çokta anlamıyorum siteden. Sen sonuç aldın mı canım ne zaman yaptırdın? Berfu hocada çok tatlış
6+2 deyiz canim, 2 ocakta transfer oldum dondurulmus 2 yillik embriyolarimi aldim tutundular bin sükür. Saglikla dogsunlar ins

Ya işte bizim olay kı Ya işte bizim haatane kıbrısta olduğu için mecbue daha bi zor oluyor izin falam durumları.. Merka etmeseler ölürler erkek bi de yaa ayıp değil mi beni uyandırıyon

Valla canım benim ilk denemem bütün doktorlar kendiliğinden olur dedi ama olmadı öyle tanıştım bahçeciyle. Kim müsaitse işk ona gittim öyle devam ettik. Sanırım berfu hoca biraz daha tecrübeli. Ben genetik atıklama vs her şeyi istedim doktorum gereksiz para dedi. Embriyo kalitesiz geldi transferim çok zor oldu falan. 3 aylık mücadele bitti bakalım sonu hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…