Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canim herkesin yasadigi inan kendine zor ama 3 ay inan cok kisa bir süre. İns pozitifle sonuclanir da rahatlarsin. Evet doktorda bitiyor iş ama lavaratuvar ekibinin kalitesi cok iyi, tecrübemle Ankara icin söylüyorum. Allah yazmis olsun saglikla kucağına al. Olumluda kal. İcimiz de bir cogumuzun sayisiz denemesi oldu. Bi süreç zorlu ama elimizden geleni yapiyoruz

Haklısın canım dediğim gibi benim çok tecrübem yok ama ben tüp bebeğe başlıyosun bi ayda oluyo bitiyo sanıyorum nerden bileyim böyle olduğunu laboratuvar ekibi iyi evet ben de ona güvenerek gittim bahçeciye. Ordan pozitif alan arkadaşımda çok
merhabalar bende 25 ocakta transferimi yaptırdım. ikinci tüp bebeğimiz. cok şükür ilk seferden bir kızımız var:)
benimle aynı gün

Benim sadece bu transferim 11+4 ayima mal oldu canim

arkadaşlar selam, benim 18 ocakta transferim oldu bugün 8. gündeyim. dayanamayıp kan tahlili verdim 1.20 çıktı. doktorum "değer yükselebilir 12. güne kadar devam et ilaçlara" dedi. böyle olup yükselen var mı lütfen bir umut olun bana. çok üzülüyorum bu ikinci transferimdi ilkinde 12. gün 1.20 çıkmıştı (

İş yerleri bizim sağlık dökümümüzü görebiliyormu canım. Bazen benim aklıma bu geliyorda

İş yerleri bizim sağlık dökümümüzü görebiliyormu canım. Bazen benim aklıma bu geliyorda
Valla görüyormu bilmiyorum ama bizimki kurum yani görüyor olsa bile müdür göremez bizimki bu aralar günlük izinlerimden hastane işlerimden tahmin ediyor olmalı kaldıki zaren burda gittiğim yee normal hastane tüp bebek yeri değil...

E devlet şifrenizi germediginiz sürece göremezler canım
Hmm tamam güzelmiş bu. Bazen hastaneye giderken aile hekiminden rağor aldığımız oluyordu bizde bunu düşünüyorduk acaba sgk üzerinden görülürmü diye

Patavatsız ya , sanane yani....
Benim müdürüm kadın Allah'tan
Dış gebelik geçirdim evdeydim biliyordu, tüp bebegide biliyor rapor aldım üç gün,iki gün de evden çalışıyorum..
Ama erkek olsaydı bu derece rahat olamazdım galiba ..

Yani görse bilse bile bunu herkesin içinde sana sorması yalnış canım. Ama her insan malesef bizim gibi hassas olamıyor. Şimdi gidip söylesen amaann ne var bunda gayet doğal birşey tedavi olmakta diyebilir. Ama biz daha hassas düşünüyoruz

Ya işte bizim olay kı
Ya işte bizim haatane kıbrısta olduğu için mecbue daha bi zor oluyor izin falam durumları.. Merka etmeseler ölürler erkek bi de yaa ayıp değil mi beni uyandırıyon
Betülcüm Kıbrıs ta hangi merkeze gittin canım bikaç ay sonra nasipse düşünüyoruz Kıbrısı biz de hit e kafam yattı ama yakın doğuda iyi galiba Kübra orda yaptırdı bakalım Bi gidip görüşeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…