- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.001
Canim herkesin yasadigi inan kendine zor ama 3 ay inan cok kisa bir süre. İns pozitifle sonuclanir da rahatlarsin. Evet doktorda bitiyor iş ama lavaratuvar ekibinin kalitesi cok iyi, tecrübemle Ankara icin söylüyorum. Allah yazmis olsun saglikla kucağına al. Olumluda kal. İcimiz de bir cogumuzun sayisiz denemesi oldu. Bi süreç zorlu ama elimizden geleni yapiyoruzValla canım benim ilk denemem bütün doktorlar kendiliğinden olur dedi ama olmadı öyle tanıştım bahçeciyle. Kim müsaitse işk ona gittim öyle devam ettik. Sanırım berfu hoca biraz daha tecrübeli. Ben genetik atıklama vs her şeyi istedim doktorum gereksiz para dedi. Embriyo kalitesiz geldi transferim çok zor oldu falan. 3 aylık mücadele bitti bakalım sonu hayır olsun
Eski nickiniz neydi belki tanışıyoruzdurAslinda deilim 8 senedir uyeyim sifremi unutunca nicimi degistirdim sadece
Haklısın canım dediğim gibi benim çok tecrübem yok ama ben tüp bebeğe başlıyosun bi ayda oluyo bitiyo sanıyorum nerden bileyim böyle olduğunuCanim herkesin yasadigi inan kendine zor ama 3 ay inan cok kisa bir süre. İns pozitifle sonuclanir da rahatlarsin. Evet doktorda bitiyor iş ama lavaratuvar ekibinin kalitesi cok iyi, tecrübemle Ankara icin söylüyorum. Allah yazmis olsun saglikla kucağına al. Olumluda kal. İcimiz de bir cogumuzun sayisiz denemesi oldu. Bi süreç zorlu ama elimizden geleni yapiyoruz
benimle aynı günmerhabalar bende 25 ocakta transferimi yaptırdım. ikinci tüp bebeğimiz. cok şükür ilk seferden bir kızımız var:)
Benim sadece bu transferim 11+4 ayima mal oldu canimHaklısın canım dediğim gibi benim çok tecrübem yok ama ben tüp bebeğe başlıyosun bi ayda oluyo bitiyo sanıyorum nerden bileyim böyle olduğunulaboratuvar ekibi iyi evet ben de ona güvenerek gittim bahçeciye. Ordan pozitif alan arkadaşımda çok
benimle aynı gün
İş yerleri bizim sağlık dökümümüzü görebiliyormu canım. Bazen benim aklıma bu geliyordaBenim patron gibi meraklı .
Benimkide gelmiş sürekli hastaneye gidiyorum diye çocuk için her halde tüp bebek falan düşünmez misin diyor bu hakkı kendilerinde buluyor .bende olmazsa neden düşünmeyim dedim .şuan öyle bişey yok dedim .oysaki git gel yapa yapa transferi oldum sonucu bekliyordum .
Şaka yapıyosunBenim sadece bu transferim 11+4 ayima mal oldu canim
E devlet şifrenizi germediginiz sürece göremezler canımİş yerleri bizim sağlık dökümümüzü görebiliyormu canım. Bazen benim aklıma bu geliyorda
Yaşın kaç bu arada? Bençm 30 ve amh çok düşük ondan korkuyorum giderek düşüyo rezervimŞaka yapıyosungerçekten neler varmış. Neyse sonu güzel olmuş hamileliğinde doğumunda bebekler gibi geçsin inşallah.
Valla görüyormu bilmiyorum ama bizimki kurum yani görüyor olsa bile müdür göremez bizimki bu aralar günlük izinlerimden hastane işlerimden tahmin ediyor olmalı kaldıki zaren burda gittiğim yee normal hastane tüp bebek yeri değil...İş yerleri bizim sağlık dökümümüzü görebiliyormu canım. Bazen benim aklıma bu geliyorda
Hmm tamam güzelmiş bu. Bazen hastaneye giderken aile hekiminden rağor aldığımız oluyordu bizde bunu düşünüyorduk acaba sgk üzerinden görülürmü diyeE devlet şifrenizi germediginiz sürece göremezler canım
Patavatsız ya , sanane yani....Benim patron gibi meraklı .
Benimkide gelmiş sürekli hastaneye gidiyorum diye çocuk için her halde tüp bebek falan düşünmez misin diyor bu hakkı kendilerinde buluyor .bende olmazsa neden düşünmeyim dedim .şuan öyle bişey yok dedim .oysaki git gel yapa yapa transferi oldum sonucu bekliyordum .
Yani görse bilse bile bunu herkesin içinde sana sorması yalnış canım. Ama her insan malesef bizim gibi hassas olamıyor. Şimdi gidip söylesen amaann ne var bunda gayet doğal birşey tedavi olmakta diyebilir. Ama biz daha hassas düşünüyoruzValla görüyormu bilmiyorum ama bizimki kurum yani görüyor olsa bile müdür göremez bizimki bu aralar günlük izinlerimden hastane işlerimden tahmin ediyor olmalı kaldıki zaren burda gittiğim yee normal hastane tüp bebek yeri değil...
9.gun canım cumartesi bir daha vericem garanti olsun dedi bakalım inşallah bir sıkıntı olmazMasallh canim bugün kaçıncı günün
Ayyy maşallah sağlıkla kucağına al canımKızlar keseyi gördüm kalp atışınıda dinledim 6+0 tam haftasıyla uyumlu yolunda herşey çok şükür
Herkes bunu yaşasın isteyen kim varsa inş
Hangi hastane acaba bende kıbrısta tedavi gördümYa işte bizim olay kı
Ya işte bizim haatane kıbrısta olduğu için mecbue daha bi zor oluyor izin falam durumları.. Merka etmeseler ölürler erkek bi de yaa ayıp değil mi beni uyandırıyon
Betülcüm Kıbrıs ta hangi merkeze gittin canım bikaç ay sonra nasipse düşünüyoruz Kıbrısı biz de hit e kafam yattı ama yakın doğuda iyi galiba Kübra orda yaptırdı bakalım Bi gidip görüşeceğizYa işte bizim olay kı
Ya işte bizim haatane kıbrısta olduğu için mecbue daha bi zor oluyor izin falam durumları.. Merka etmeseler ölürler erkek bi de yaa ayıp değil mi beni uyandırıyon
Maşallah canım sağlıkla gelsin miniğimizKızlar keseyi gördüm kalp atışınıda dinledim 6+0 tam haftasıyla uyumlu yolunda herşey çok şükür
Herkes bunu yaşasın isteyen kim varsa inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?